среда, 26 февраля 2014 г.

Lepené profilované lúč 2008-10-31 14:22:58

Výstavby a rekonštrukcie.

Lepené profilované lúč
2008-10-31 14:22:58


Jedným z hlavných materiálov pre bytovú výstavbu od staroveku používali strom. Drevo je najlepší materiál je ekologicky čisté, s vynikajúce tepelné vlastnosti.

Jedným z hlavných materiálov pre bytovú výstavbu od staroveku používali strom. Drevo je najlepší materiál je ekologicky čisté, s vynikajúce tepelné vlastnosti. Stromy'drevené domy zostáva dobrú atmosféru, vďaka schopnosti dreva absorbovať pachy, udržiavať konštantnú vlhkosť. Vzduch v dome, navyše pričom éterické oleje a živice, získava jedinečný antiseptické vlastnosti. Avšak, strom je vynikajúci stavebný materiál, len ak je to v suchu. Ak sa použijú na výstavbu suchých stromov'drevené časti majú vážne problémy. Deformovaný strechy, pretláčané rám, nezatvára dvere, rozšírený obklad na stenách, praskliny v podlahy atď.,

Na realizáciu vysoké požiadavky na spracovanie, musíte podporné štruktúry boli potrebné požiadavky na geometrie, húževnatosť, odolnosť. Ak chcete získať high-kvalitné stavebné konštrukcie komory bez dreva, sušenie nie je možné, a sušené, bez deformácie dreva v hrúbke asi 10-15 cm (drevo, lúč) je prakticky nemožné. Na sušenie dreva, dochádza k zmene jeho štruktúry, vnútorný stres narušiť materiálu, ktoré tvoria trhliny, klesá, čo vedie k významnej chyby hotových výrobkov. Na stavbu budov z masívneho dreva, z prirodzená vlhkosť, budete potrebovať veľa času, aby materiál v stavebníctve suché, dal konečný, zmršťovanie, potom môžete pristúpiť k ďalšiemu postavené a zariadené pomocou rôznych tesniacich materiálov a krytín.

Avšak, dokonca aj vtedy, ak Ste čakali rok pred Váš dom, "down", Budete stále sa trhliny medzi dosky, praskliny v stenách a na konci sa Budete musieť kupovať drahé laty pre vybaviť z domu dovnútra a von. Okrem kravatu a zárezy v rohoch budovy, vyrobené ručne bude stále fúkané a sať vlhkosť, takže sekera je nemožné, aby sa poskytujú dokonalú presnosť.

Všetky tieto problémy sú riešené pri používaní lepené profilované drevo. Laminované drevo v ložiska a prikladať štruktúry používané na dlhú dobu. Avšak, v bytovej výstavby lepené lúč s'sa objavil nedávno na Západe pred 25 rokmi. Domy z lepené nosníky sú v Nemecku, Rakúsku, Fínsku, českej Republike, Švédsku je symbolom prestíže a bezpečnosti svojich majiteľov.

Schematicky moderné profilované lepené lúča je vyrobené:

denník sa nakrájame na dosky (hrúbka lamiel);
Rada sa suší v peciach na 8 +2% vlhkosť;
dosky sa lepia k sebe, dve špeciálne ekologicky šetrné lepidlo (napríklad, Akzo Nobel) pod tlakom (pomocou lisov);
z mŕtvych stromov'drevené balík na štyroch smeroch stroje, profilované steny z dreva, špeciálne formy alebo trámy;
pripravený bary strane (rez) na projekt a opeľovanie "v Pohári" alebo "v packa" na vysoko-presné frézovanie zariadenia;
každá položka je označená, ako výsledok, Montáž dom radi hrajú v detskej návrhárka, ktorá si nevyžaduje dlhý tesárstvo;

Hlavné prednosti lepených profilované drevo:
nemení svoj tvar počas prevádzky;
má veľké v porovnaní s konvenčnými dreva sily;
má nižšiu tepelnú vodivosť;
má minimálna výška zmršťovanie;
nie je crack;
má vysokú kvalitu povrchov;
drážky a hrebene na dĺžku bar pevne stanovená na drevo v stene a zabraňuje vlhkosti - tesnenie nie je potrebný;
na stene vyzerá solídne a nevyžaduje ďalšie spracovanie;
kútik s'spojenie je presné a vlhkosti-dôkaz;
umožňuje ušetriť čas výstavby.

Kúpiť lepeného vrstveného dreva v Kyjeve.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика