пятница, 28 февраля 2014 г.

Typy strop

Dnes existuje obrovský rozsah strop rôznych tvarov, štýlov, farieb. Tiež rozšíril rozsah ich použitia: teraz strop sa používajú nielen v kanceláriách a bytoch, ale aj slúžiť ako nádherné dekorácie reštaurácie, hotely, jachty, a dokonca aj bazény. A to nie je kompletný zoznam oblastí uplatňovania strop. Čiastočne tak populárne boli uvedené rôzne materiály použité pri výrobe týchto stropov. Nižšie budeme hovoriť o tom, aké druhy existujú, kazetových podhľadov.

Sú iba dve hlavné typy napätie stropy: z vinylových PVC filmu a bezproblémové textílie impregnované z rovnakého PVC.

Stropy zvárané PVC filmu

Takéto stropy sú vyrobené na základe individuálnej objednávky berúc do úvahy konfigurácia a veľkosti miestnosti. Na výrobu vinylových stropy sú vyrobené na vysokej frekvencii automaty na zváranie kapiel polyvinylchlorid (PVC), od 1 do 3 metrov na šírku. Pred skutočným inštalácia na strop na ložisko profil izba je zahriaty na teplotu 70 C, pomocou tepla zbrane: film sa stáva viac m'kde a pružný, čo umožňuje dobre natiahnuté na profil. Existuje celá škála farieb a textúr z strop (saténové, lesklé, semiš, a pod.). Stačí si vybrať, aký druh strop je práve pre vaše potreby.

Strop majú rôzne spätnú väzbu od ich vlastníkov, ktoré v zásade, a pomohla identifikovať nedostatky strop. Ak hovoríme o stropy sú vyrobené z vinylu film, majú nízku odolnosť voči mrazu, hoci vo vykurovaných priestoroch na tento fakt nemá žiadny význam. Je to tiež stojí za to ovplyvniť trvanlivosť: bezšvové strop majú vyššie ceny.

Výrobcovia garantujú, že žiadne vzorky'Yesh trubice od šampanského. Navyše, vzhľadom na jeho odolnosť voči vode, sú skôr praktické. Preto je možné, nie je sa čoho báť, aspoň na strop, keď zrazu pred povodňami susedov z vyššie. Zaveseného stropu sa zachováva estetický vzhľad aj po takomto mučení. Medzi spotrebiteľského dopytu, ktoré sú najobľúbenejšie lesklý, satin a matné textúry.

Lesklý stropy, aby dizajn efektívnejšie a originálne. Okrem estetický efekt je dosiahnutý vďaka svetlej farby lesklého stropy, ich hladký povrch a nebude môcť kondenzátu a vlhkosti. Okrem toho, zrkadlový povrch stropu vizuálne prenájom zvyšuje. Avšak, bez ohľadu na to, aké dobré sú všetky rovnaké, je tam jednu nevýhodu: v lesklej strop na zrkadlo povrchu zvaru viac viditeľné, ako, napríklad, na matný alebo satin stropy.

Ďalšia vec, matné lakovanie, ktorá sa už stala klasikou medzi strop. Tento strop doplniť akékoľvek inter'er, to sa rozptyľovať pozornosť, a iba podčiarkujú krásu miestnosti. Na Matný povrch, je možné vzhľad odlesk a odrazy, ktorá vám umožňuje zobraziť farbu stropu v celej svojej kráse. Okrem toho, v priebehu času farbu stropu nie stratí svoj jas a nie zmiznúť.

Troch lídrov v blízkosti satin stropy, sú podobné Matt, ale majú viac m'úľavu umožní enhanced reflexné vlastnosti stropu, a on sa stal oslnivé biele alebo perly. Na satén stropy nie ste zvážiť švy, povrch úľavu nedovolí, ktoré, možno, to je najväčšie plus takéto stropy.

Bezšvové textílie natiahnuté strop

"Chrbticu" bezšvíkové strop je jemné kovové pletivo, ktorá presakuje do výroby polymérov s jedným, a ak je to potrebné z oboch strán. Šírka role až do 5 metrov. S takým roll rez plátno je správna veľkosť a bez ďalšieho spracovania alebo ohrev je namontovaný na ložisko profil, pre montáž na strop. Bohužiaľ, farebnú schému bezšvíkové stropy sú obmedzené a pochádzajú väčšinou biela, len. Ale oni sú veľmi silné a neboja nízkych teplotách.

Viacúrovňové stropy

Len málo ľudí vie, že multilevel stropy nie módne novinky, ktoré budú čoskoro potopiť do zabudnutia, a dizajn rozhodnutie, ktoré bolo používané pred mnohými rokmi, najmä v bohatých nehnuteľností a palácov. Teraz, vďaka najmodernejšej technológie na vytvorenie multi-level (dvojstupňový) strop je veľmi ľahko v akejkoľvek miestnosti. Takéto rozhodnutie umožňuje vziať do úvahy stanovisko všetkých členov sedem'th o návrhu stropu, ako aj na riešenie iných úloh.

Umenie stropy

Umelecké strop je považovaný za stropy, na povrchu, ktorý je aplikovaný na akýkoľvek obrázok. Požadovaný obrázok je kladený na špeciálne navrhnuté pre tlačiarne pomocou UV alebo solventná tlač, obraz má rozlíšenie 360 dpi. Pre vinyl stropy obrázok je rozdelená do pásy, ktoré sú zvarené dokopy v správnom poradí je už na mieste. A bezproblémové stropy obraz je vytlačený priamo na šírke tkaniny.

Chcel by som poukázať na umeleckej strop "hviezdne nebo". Tento strop vytvára jedinečný vizuálny efekt, vďaka kombinácii strop s moderným osvetlením technológií. Podstata návrhu spočíva v tom, že svetlo z jedného skryté zdroj je dodaný vo vopred určených bodoch pozdĺž špeciálne kanály. Strop vyzerá viac pôsobivé v tom prípade, ak v mieste uzavretia optických vlákien sú difúzne pozastavenie sklenených, plastových alebo sklenených kamienkami).

Ako môžete vidieť, modernom svete strop je zarážajúce: zastúpené druhy vždy sa môžete vybrať na strop, ktoré sú najviac bude páčiť.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика