четверг, 27 февраля 2014 г.

Tri spôsoby, ako zabezpečiť kúpeľ v meste apartmán

Sledge, ako viete, musíme sa na to pripraviť v lete, a o budúce náklady na opravu myslieť na to teraz, najmä ak budete strieľať na niečo, čo nie je tak pôsobivé, ale radikálne alebo neobvyklé. A potom, po práci, potrebujete relaxovať a odpočinúť si. Prvá vec, ktorá príde na myseľ, je ruský človek, je budova alebo v extrémnych prípadoch, sauna.

Táto metóda relaxácie je dobré pre zdravie'I a podporuje dlhovekosť. Je známe, že vaňa je skvelé preventívne opatrenie proti prechladnutiu, vynikajúce zmierňuje chronický únavový syndróm a stimuluje metabolizmus, podporuje spaľovanie nadbytočných kalórií lepšie ako v telocvični. Vo Všeobecnosti, riešené: kúpeľ v byte!

Na prísnosť našich zákonov je kompenzované...

Čo hovorí zákon o domácej kúpeľov, sáun a parných izby? V Federálne predpisy čokoľvek, nemusíte ich všetky tu. Ale Moskva mesto stavebných predpisov v dokumente 3. 01-96 určiť, kde a čo doma kúpele môžu byť v meste, apartmán. Po prvé, montáž sáun a parných izby sú povolené len v monolitických a murované domy, prvej kategórie, iba kúpeľne alebo predsiene, ak pôvodne rozloženie bytu boli neprítomní. Umiestniť saunu v obývačke alebo v kuchyni je zakázané.

Po druhé, v kabíne môže byť pre maximálne dve osoby a spotrebu energie by mal byť oznámený elektrickej kapacity na projekt, a pripojte ho mali samostatné nehorľavého kábel cez samostatné UZO (ochranné zariadenie, odpojenie). Okrem toho, to nie je zbytočné'zistiť: je možné zadať v byte, tri fázy, 380 V? Inak, výber sauny zužuje.

Po tretie, interiér by mal byť vykonané iba z listnatých plemien dreva. Avšak, mnoho výrobcov používa pri spracovaní špeciálne upravený ihličnatých drevín - v tomto prípade povinné'určite'zistiť, či certifikát požiarnej bezpečnosti na použité materiály pre vnútorné dokončovacie práce.

Vznik sauna v byte, v každom prípade sa musia dohodnúť s MVK spoločnosti, a ak na moment si myslel, že najviac maloshevichi policajti, potom, so zoznámil s ohňom, určite zmeníte názor. Takže:
• všetky dizajn Zobov'pletené mať požiarne bezpečnostné osvedčenia;
• apartmán musí byť vybavený požiarny poplachový systém;
• kapacita pece by nemali presiahnuť 4, 5 kW, preto, objem sauna Zobov'musí byť v rozmedzí 4-6 metrov kubických;
• rúra, by mali byť nevyhnutne'nevyhnutne továreň na výrobu a automatické vypnutie pri dosiahnutí určitej teploty alebo po ôsmich hodín nepretržitej prevádzky;
• viac kabíne obvode musí byť nastavená hasiaci systém (najjednoduchší scenár, rozprašovače vody, pod'pripojený cez ventil prívodu vody), a to znamená, že sauna bude musieť urobiť dobrý hydroizolácie.

Sauna v byte, môžete nainštalovať tím pripravený alebo robiť postavený. Ale ten sa rozhodne byť zamenená prestavať a v meste apartmán sotva má právo na život.

Náplň pre sauny

Typické fínskou saunou je kabíne (minimálne 80x80 cm v pláne), s podšívkou vo vnútri obloženie stien dôkladne izolované minerálnou vlnou alebo lisovaný korok a v jednej alebo dvoch vrstiev, hustej fólie, fasádny obklad, alebo stromy'Yana, alebo podobné sprchovacím kútom.

Vnútorné obloženie môžu byť vyrobené z aspen, Lipa, jelša alebo špeciálne upravený Škandinávsky smrek alebo borovica, céder, ale najlepšie je strom, Africký dub - Abacha. V parné kúpele a sauny obloženie by mali byť Zabalené tak, horizontálne, aby dosky boli v rovnaký teplotný rozsah: teplota od podlahy až po strop sa pohybuje od 40 do 120 stupňov a vertikálnych líšt môže deformácii. Okrem toho, ak spodnej dosky začne hniť od vlhkosti - môžu byť ľahko vymeniť.



Vo vnútri kabíny je inštalované elektrické Kam'Janka, alebo pec s parný generátor a automatická kontrola teploty a pary dodanie. Kamene sú len sopečné - diabase, gabbro-diabase, alebo peridotite. Kam'Janka v kabíne povinné'musia byť uzavreté.

Dobré osvetlenie je dôležitým faktorom pohodlie a bezpečnosť. Navyše môžete nainštalovať zariadenie pre aromaterapiu a svetelná terapia, je užitočné organizovať SOS tlačidlo, a to len v prípade. Je veľmi dôležité, aby dvere tesne zavreté, rukoväť vo vnútri musí byť stromy'Jana, ak je sklo, je povinné'nevyhnutne tepelne odolné. Ak chcete nainštalovať tieto auto nie bližšie ako 5 cm od steny, aby sa zabránilo nadmerným teplom a zabezpečiť dobré vetranie vonkajších stien kabíny.

Možnosti

Ak váš byt nespĺňa vyššie uvedené požiadavky, alebo nie ste ochotní vynaložiť energiu na všetky druhy koordinácie a schválenie, potom nie je všetko stratené - možnosti...

Prvý z nich - infra sauna, alebo, presnejšie povedané, v skutočnosti, cab, ale trochu zjednodušený dizajn. Metóda tepla v saune je zásadne odlišný: infračervené tepelné lúče (nemýliť si s zabitia z mikrovlnné žiarenie domáce kachle a mobilné telefóny) priamo preniknúť do ľudského tela do hĺbky 4-6 cm, kúrenie.

Majú liečivé vlastnosti a saunu alebo parný miestnosti, proces prebieha pri teplote 40-55 stupňov a s prirodzenú vlhkosť. Táto sauna nie je dehydrate a vysušuje pokožku, a "m'ktorý" tepla a nízka teplota nemajú moc záťaž na srdce. Aj oslabená chronických ochorení, tehotné ženy a starší ľudia môžu mať relácie v infra saune 3-krát týždenne na 30-40 minút. V saune, môžete tiež organizovať svetelná terapia a chromotherapy.

Interiér infračervené sauny nie je výnos "real". Namiesto kachle sú nainštalované infražiariče. Sú kovové, sklenené a keramické. Kov je najhoršia možnosť, optimálne keramické, a spektra žiarenia, a na ziskovosť. Infračervené sauna spotrebuje energie v 1, 5-2-krát menej, než je obvyklé, a ak máte dom, elektrický sporák, silu a budete mať dosť.

Materiály na tému

Sauna v byte
Sauna v byte
Druhá možnosť je pre rafinované povahy a jemné dámy - SPA-kapsule. Prezentované na trhu ako profesionálny model a zjednodušené verzie za prijateľnú cenu. Ak chcete nainštalovať kapsula môže byť priamo v kúpeľni, keď sa v dĺžke ona nie je menej ako 2, 2 metrov V každom prípade, pam'pamätajte: to, čo by ste zastavili výber, aj keď sa budete cítiť pripravení na let na Mars, povinné'vždy sa poraďte so svojim lekárom pred liečbou.

Text: Sergej Voronov | Foto: JP

Zdroj: sob. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика