четверг, 27 февраля 2014 г.

Svetelné inter'szz

Správne zvolené osvetlenie môže zmeniť vnímanie inter'vnútorný priestor, proporcie, farby. Sú tam nejaké nuansy pri výbere lampy pre každú izbu vášho domova? Čo svietidlá vybrať pre dieťa, obývacej izby, kuchyne a spálne?



Deťom to najlepšie, aby sa zabránilo jasné svetlá, kyseliny farieb a brilantné detail osvetlenie - to všetko kazí zrak. Ako svietidlá vhodné stolové svietidlo, nástenné svietidlá, lustre, lampy: luster - osvetlenie miestnosti počas hry, steny a Stolná lampa - ako doplnkové osvetlenie počas vykonávania hodiny a čítanie. Žiarovky, ktoré vám pomôžu kontrolovať stupeň koncentrácie a smerovanie svetelného toku. Výkon lustre, závisí od veľkosti miestnosti, stolové lampy dosť 40-60 W Svetlo by malo byť m', ktoré neprítomný-minded, vysielací celé farebné spektrum.

Pre jedáleň a kuchyňa dobrá voľba by byť lampa s tieni alebo plafond z mliečneho skla o teplé farby a osvetlenie pracovnej plochy sporák a tabuľky. M', ktoré rozptýleného svetla z lampy nad tabuľkou ide dole, vytvára útulnú atmosféru. Svetlo v pracovnej oblasti - réžia a chladu, svetelné zdroje, nad alebo pod úrovňou očí. Svetlo by malo byť dosť, ale to nie je zaslepenie. Ako svietidlá pre stravovanie, žiarovky alebo kompaktných žlté svetlo pre pracovné - žiarivkové svetlo alebo halogénové, poskytuje jasné biele svetlo. Lampy, ktoré napodobňujú svetlo sviečky bude vytvoriť v kuchyni, príjemnú rodinnú atmosféru.



Pre osvetlenie obývacej miestnosti budú potrebovať, ako "top", silnejší Centrálneho zdroja svetla (luster)a "spodnej", na úrovni očí, pohovky a kreslá (stolové lampy, stojacie lampy, osvetlenie). Kombinuje Centrálne stropné svietidlo a miestne osvetlenie v súlade s Európskymi štýl. Americký dôraz na doplnkové osvetlenie. V každom prípade, pre miestnosti na ploche viac ako 20 štvorcových m použitie viacerých svetelných zdrojov, so zameraním na stenu (wall), čítanie rohu (lampa), maľovanie, kvet (podsvietenie). Pre inter'interiér v klasickom štýle bude vyhovovať m', ktoré teplé okolitého svetla, pre high-tech - studená neprítomný-hneval sa. Ako kompaktné žiarivky. Počet svetiel v luster závisí od veľkosti miestnosti, farba stien a nábytku. Na izbu je 20 štvorcových m môže byť od 4 do 9.

V hale a chodbe svetlá (stropné a nástenné svietidlá) majú nad vchodom do bytu, pozdĺž stien, v šatni oblasti. Luminiscenčných lámp (svetlo m', ktorý sa snaží, nie je jasné ako bodových zdrojov) je umiestnené pod stropom, nad zrkadlo na úrovni hláv môžete zavesiť žiarivka. Ak sa pri vstupe do bytu - tmavej miestnosti, svetlo môže byť živšie.



Pre osvetlenie spálne bude vyhovovať stropné svetlá, sconce, stolové svietidlá, podlahové svietidlá, lampy s odtieňoch biela, krém alebo ružové kvety. Ich doprava, doľava alebo nad posteľou, na vrchole bod na obvode stropu. Na hladké oslňujúci osvetlenie, používanie kompaktné žiarivky s mliečneho skla. Svetlo by malo byť m', ktoré neprítomný-minded, nie hit oko.

Materiály na tému

Najlepšie svetlo na chodbe
Svetlo, dizajn
Svet v novom svetle
Svetlo v detskej


Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика