четверг, 27 февраля 2014 г.

Smerom od steny pomocou dlaždíc

Smerom od steny pomocou dlaždíc

Na čelia tým, dlaždice celú stenu alebo izby, je dôležité, pam'nezabudnite, že jedna stena je zriedka prísne paralelne k druhej. Konštrukcia zrejmé, horizontálne, napríklad soklové, nemusí byť tak, prečo nie je možné ich používať ako sprievodcovia. Pripojiť na každú stenu vertikálne a horizontálne vodiacej koľajnice, ich umiestnenie v súlade s predtým zvolený počiatočný bod. Avšak, keď stojí múr nad vaňou alebo v pracovnej oblasti kuchynský stôl, ak sú prísne horizontálne, budete potrebovať aplikáciu sprievodca bar, pretože prvý riadok dlaždice bude spoliehať na okraj vane alebo Stôl. Techniky smerom stien v rohoch a okolo Okien a dverí. Pre výhľadom z kúpeľne a kuchyne môže vyžadovať použitie špeciálne lepenie tmelom.

Obkladačky

Smerom od steny pomocou dlaždíc
Obkladačky sa nazývajú písmená z malých dlaždíc nalepené na čistom podklade alebo papierovú mapu. Takéto zoznamy umožňujú držať viac ako 100 dlažba v čase.

Obkladačky používa rovnaké tmel a rovnaké riešenie pre tesnenie škár pre veľké bary. Stlačte tlačidlo list na vrstvu tmelom, pričom medzi zanecháva medzery. Zatlačte konektor dlaždice, ťuknite na položku stromy'drevená palička, na ktoré sa vzťahuje s koberec Predstavenstva. Ak je to potrebné vyplniť pozemku kapela alebo jednotlivé dlaždice, strih, podšívka alebo mapu. Keď lepidlo budú využívať, vyberte papier navlhčenou špongiou. Keď stojí múr nad vaňou alebo Stôl v kuchyni popruh nie je potrebný, ak si nie ste istí s ich nohy. V tomto prípade prvý riadok dlaždice môžu byť založené priamo na vrchole vaňa alebo dosku.

Krok 1

Smerom od steny pomocou dlaždíc V horizontálne riadenie latou vyvŕtať diery pre klince. Pripevnite popruh na skôr vykonané na etikety a nastaviť horizontálne na vodováhy. Kladivo, klince tak, aby oni potom môžu byť ľahko získať.

Krok 2

Smerom od steny pomocou dlaždíc
Na okraji revetted pozemku pripojiť druhý panel v pravom uhle k horizontálnej usmernenie - to bude vertikálne sprievodca pre zvislú čiaru. Pripojte horizontálne a vertikálne sprievodcov, všetky steny sú revetted.

Krok 3

Smerom od steny pomocou dlaždíc
Začína v rohu tvorený popruhy, sa vzťahujú na stenu pásy tmel šírka mierne väčšej výšky prvého radu dlaždíc. Dobre stlačte zuby stierkou sa na steny, ktoré tvoria hrebene poštovej pečiatke z rovnakej výšky.

Krok 4

Smerom od steny pomocou dlaždíc
Ležal na okraji prvej dlaždice na vodorovný panel, a že je v súlade s vertikálne pásy, stlačte na tmel. Potom nainštalujte nasledujúce dlaždice horizontálny riadok. Dlaždice s oddelením karty pripojiť, pre dlaždice s hladkými okrajmi použiť dištančné. Dať všetky horizontálne riadok.


Krok 5

Smerom od steny pomocou dlaždíc
Nech tmelom, aby sa chopili v lehote, ktorá nesmie byť nižší ako štyri hodiny, a potom odstrániť zvislé lišty. Meranie a známky, ktorú chcete orezať každom konci dlaždice samostatne. Pri používaní stroja platformu pre rezanie dlaždíc výsledok bude lepší (a menej boja)než pri použití ručné frézy.

Krok 6

Smerom od steny pomocou dlaždíc
Po rezanie konečné dlaždice, šíriť ju späť (a nie stenu) s tmelom a nahradiť. Vystrihnúť a zložiť všetky konci dlaždice série.

Krok 7

Smerom od steny pomocou dlaždíc
Dokončenie koniec dlaždice, jasné horizontálne železničnej a byť potiahnuté do spodnej časti steny. Rohu dlaždice, budete musieť výbava horizontálne a vertikálne. Keď tmel konci dlaždice budú využívať, môžete ho ukončiť švy s riešením a tmel.

Užitočné tipy

Použitie ozubeným stierkou umožňuje tlač na stenu hladká vrstva tmelom. Avšak, ak sa časť múru, mierne zvlnená, dlaždice, obkladačky môže ísť hladko. Ako si prácu, pravidelne kontrolovať hladina alkoholu že dlaždice boli na rovnakej úrovni ako jeden druhého. Ak jeden z dlaždíc je opatrní, aby ťuknite na položku obliehať.

Dostane na prednej strane dlaždice tmel umyť okamžite - keď to vyschne, to bude ťažšie.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика