пятница, 28 февраля 2014 г.

Územné rozhodnutie na obytný priestor. Harmonický dizajn interiéru'jer 2010-11-03 13:27:12

Výstavby a rekonštrukcie.

Územné rozhodnutie na obytný priestor. Harmonický dizajn interiéru'szz
2010-11-03 13:27:12


Územné rozhodnutie na obytný priestor, Obytný priestor je teraz považované za veľký luxus. Ešte len držať priestor, málo musí byť schopný kompetentne používať. Takže konštrukcia bytu, je veľmi dôležité, aby sa najskôr identifikovať hlavné existujúce zóny a ich umiestnenie:


Po prvé, by mala byť v harmónii štýl obydlí a spôsob života svojich majiteľov, a potom všetky pokusy dosiahnuť perfektný výsledok bude neúspešné. Interiérový dizajn'interiéru začína dispozičného riešenia priestorov a vytvorenie určitého charakteru štruktúry svojho vnútorného priestoru. Varianty plánu a metód oddeľovania, zmene a o'jednota obytný priestor je nastavený. V domoch má otvorený plán hlavných prvkov funkčné územné sú architektonické detaily: steny, oblúky, steny, stĺpy, a tiež rôzne druhy dekoratívnych vybaviť stien, podlahy, stropu a o'nábytok položky. Ďalší dobrý asistent na rozdelenie priestoru sú farby a svetla.

Tam sú také hlavné metódy a prvky územného:

Každá zóna ubytovanie, musí sa ich pokrytie, aktívne a územné rozhodnutie.
Steny v sonavane priestoru môžu byť vyrobené v rôznych farieb a textúr dokončiť.

V niektorých oblastiach môžu byť rozlíšené pomocou pódium.
Navyše, počas územné rozhodnutie priestorov môže byť vykonané dôraz na multi-level stropy.
Územné rozhodnutie môže byť vykonané pomocou vonkajších náterov z rôznych materiálov a farieb.
Pomerne často, ako prostriedok na územné sa používa nosnej steny, zabezpečuje Kabinetu štruktúra a steny začína byť vnímaná ako vhodný predmet vstavaný nábytok. Ďalším spôsobom, ako zrkadlá, niektoré je potrebné inštalovať od podlahy až po strop.


Aj územné zahŕňajú rôzne posuvné sklenené dizajn, akváriá, dekoračný design, stojany na bicykle zo sadrokartónu a iné.


Teda, rozhodovanie o radikálnu reštrukturalizáciu svojich domovoch, najskôr venujte pozornosť nie na to, čo je módne v bežnom roku a na to, ako to robia ostatní, a verte svojim inštinktom, ich dôvody a neboja sa vyniknúť medzi ostatnými. Potom pravdepodobnosť, že urobil inter'interiéry a dizajn byt sa zmestí Váš životný štýl, zvýši

Ak chcete získať izba nie je ako ostatné, s výraznou obrazu a odhaľuje Svoju individualitu, prosím kontaktujte nás a pomôžeme Vám s naše poznanie základných metód územné miesta, ktoré sú tak potrebné pri rozlišovaní rôznych oblastiach, aby interiérový dizajn'jer tak, aby bol pohodlný a harmonické.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика