среда, 26 февраля 2014 г.

Lepenie stropných obkladov

Prvý, ktorý sa začína proces "kreslenie" dlaždice to stropu, zostavenie, výpočet a nákup potrebné množstvo výrobkov. Vypočítať počet stropné obklady nasledujúcim spôsobom: je potrebné, aby prijímacej miestnosti a označiť na to, napríklad, prostredníctvom pravítko, správne množstvo "štvorce" danej veľkosti.

Aj v mnohých obchodoch, predaj konzultanti vám radi povedať, koľko dlaždíc, ktoré budete potrebovať. Zvážte tiež, že odborníci odporúčajú nákup doska je o 15% viac, ako počas prevádzky, to môže zlomiť alebo deformovať. Navyše, pri kúpe musí'uistite sa, že venovať pozornosť skutočnosti, že všetky výrobky sú pravidelného geometrického tvaru, a mali rovnaké priame (nie ZIM'ATI! ) Uhly.



Aj keď idete do obchodu pre stropné obklady nezabudnite kúpiť pre ňu a lepidlo. Radím Vám kúpiť si dlaždice ako lepidlo "Titan", "Čas" alebo "Eco-neset"všetky sa ukázali byť veľmi účinné pri vybaviť stropu. Ak chcete zastaviť vášho výberu na lepidlo "Moment", potom môžeme pomocou tohto jednoduchého zariadenia ako zbraň, určená pre tmel.



Teraz, po tom, čo sme všetci kúpili a pripravené, je čas na prípravu povrchu stropu pre lepenie na neho dlaždice. Aby dlaždice stanovené maximálne hladko a dlho držal, by mal strop povrch zarovnáme a čisté. Ak Pollock v izbe sú pokryté preglejky alebo z drevotriesky, musí byť základným náterom. Tiež, uistite sa, že jej povrch bol suchý a odmastený.

Častou chybou ľudí, ktorí sú prvýkrát lepidlo, stropné obklady, je, že sa dal na povrchu veľmi veľké množstvo lepidla. Ale, vlastne, (pretože doska váži veľmi málo), dostatok a bod kreslenie lepidla. Obrázok ukazuje, ako najlepšie by mal mať kvapku lepidla na dlaždice.



V súčasnosti, návrhári vytvorili obrovské množstvo možností na umiestnenie tašky na strop, môžete Si vybrať niektorú z nich. Hlavnými kritériami výberu budú slúžiť ako Svoju fantáziu a vlastnosti objektu. Ale v každom prípade, ak chcete spustiť tento typ práce je potrebné nájsť stred stropu, odtiaľ budete musieť začať proces vkladania. Často sa stáva, že je v strede miestnosti je miesto pod luster. S cieľom definovať presne centre, je potrebné diagonálne priestor na úsek z dvoch vlákien, a určiť miesto ich prekračovanie: toto bude strede miestnosti.

Vložením začína dlažba, rohová, ktorý je presne v strede miestnosti. Potom držať to iné výrobky až do konca. Nezabudnite, že dlaždice by mali byť umiestnené blízko seba - bez švov a medzier. A že bol nielen bezpečné, ale aj krásne, utrite prebytok lepidla suchou handričkou. Vo Všeobecnosti, ako môžete vidieť, proces dokončovacie stropných nie je veľmi zložité. A tak, ak ste prišli na business zodpovedne a opatrne, potom musíte'iste podarí.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика