пятница, 28 февраля 2014 г.

Hydroizolácie tmel na

Tmel - v'ASCII a plastické lepidlo zloženie, ktoré vďaka špeciálne prídavné látky v zmesi s'podiel rôznych dôvodov a chráni na náklady hrubé vrstvy rozptýlené výplne povrch pred koróziou. Tmel dokonale vyplniť akýchkoľvek trhlín, dutín, nezrovnalostí a je jednotný povrch poskytuje úplné utesnenie.

V jeho vlastností tmel hydroizolácie podobné lepidlo kompozície tu vzrástol len v'viskozita a priľnavosti prostredníctvom chemických reakcií, ktoré vznikajú pri zahriatí počas inštalácie materiál na povrchu. Tmel materiály použité na hydroizolácie a lepenie materiálov pre podlahy, steny, podlahy, atď Základný princíp tmel hydroizolácie - kapilárna penetrácia do štruktúry základnej a vzdelávania tam kryštály, ktoré môžu nechať v molekuly vzduchu a odolávať prieniku vlhkosti.

Pravidlá výroby tmel hydroizolácie

Takže tmel kŕmnych hydroizolačnou vrstvou, dodržiavať určité pravidlá. Na začiatku varenia je nízkej kvality asfaltu, po pár minútach varu a znížiť innosti pridané vyššieho stupňa asfaltom. Kotol je plný viac než dve tretiny objemu. Na prenos teplotou asfalty použité kužeľ nádrže, ktoré sú v krku prekrývajú kryt. Prevádzkové je to potrebné na ochranu rúk, očí, a ďalšie vystavené oblasti pokožky. Aby sa predišlo úrazu, použite ochranné okuliare, rukavice, plátno oblečenie, kožené topánky. Ak ste urobili studenej tmel hydroizolácie, pre chov je potrebné aplikovať špeciálne rozpúšťadlá. Práca sa vykonáva prísne mimo dosahu nekrytého ohňa.

Strešné tmel hydroizolácie

Na vykonávanie strešnej hydroizolácie funguje pomocou teplej alebo studenej tmel na báze bitúmenu. Horúci asfalt je predovšetkým zmes krytina asfaltové rôznych značiek pomocou práškového alebo vláknitých plnidiel. Na zlepšenie kvality asfaltové tmely, ich skladba sa pridá do gumy strúhanke.

Technické charakteristiky tmel hydroizolácie

Horúce tmel asfaltu majú vysokú tepelnú odolnosť po zatuhnutí dobre palice spolu a veľmi flexibilné. Moderné tmel hydroizolácie forme ideálnym nepremokavé a hladký povrch, všetky uhly, convexity, výklenkov, sloty, atď sú potiahnuté vrstvou v čase. Napriek jeho vlastnosti odolnosť proti vode, tmel hydroizolácie dobre prenášať pár, odolný voči slanej, zriedené lye a kyselín.

Použitie tmel hydroizolácie

Domáce a dovážané hydroizolácie tmel s penetračné vlastnosti sú ideálne pre použitie do betónu a tehál základy. Hydroizolácie tmel prvky pivnice a okolité steny domu na zem umožňuje poskytovať vysokú odolnosť voči podzemných vôd, zrážky a iné negatívne faktory zníženie životnosti budovy.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика