пятница, 28 февраля 2014 г.

Nekovové sypkých materiálov.

Nekovové sypkých materiálov.


1. Konštrukcia piesku - väčšinu nekovový materiál, ktorý sa používa v takmer všetky stavebné práce, a aj v inžinierske zariadenia ako fekálneho drenáž. Pretože jeho schopnosť odovzdať vody, a udržať nechcených častíc, piesku sa používa filtre a systémy na čistenie vody. Pôvod piesok na stavebné práce rozdelené morské a CT'schody.

konštrukcia piesku More, piesok je prírodný materiál, ktorý je extrahovaný z morského dna. Piesok má vysoký stupeň čistenia a prakticky bez cudzej veci, hlina prísady, organické látky, takže je univerzálny stavebný materiál.

Obsah prášku, piesku, bahna, ílu, častice, vrátane v kusoch, - 0, 3%. Hustota vody sypkej pôde 1, 65 g / cm 3

Morské konštrukcie piesku široko používaný pre konkrétne výroba, bývanie a výstavbu ciest pre prípravu asfaltových zmesí a ktorým ciest.

Spoločnosť "Pevniny" ponúka morské konštrukcie piesku hromadné dodávky, nákladné automobily s objemom 9 m3. Dodanie do S. Petersburg - zadarmo. Okrem toho, v skladoch spoločnosť má vždy na sklade, more, piesok, Zbalil do tašky.


upravená, nepriechodná 2. Drvené žula prijímať drvením prírodného granitu. V CT'Arah žula je pevné, monolitické skaly, ktorá bola na prvý úder, potom výsledná explózia skaly sú drvené v špeciálnej drvenie stroj, potom drveného materiálu, oddelené do frakcie. Menšie frakcie z drveného kameňa (to je, tým viac práce na drvenie), je drahšie. Ako žula drvený kameň sa ťaží v CT'kariéru tým, osevu plemena.

Frakcie drveného žula:

  • 5-20 mm Malý zlomok z drveného kameňa. Prejdite na výrobu betónových konštrukcií a Nadácia funguje. Spotrebovaných frakcia.
  • 20-40 mm Priemerná zlomok z drveného kameňa. Prejdite na výrobu betónových konštrukcií a Nadácia funguje.
  • 25-60 mm Veľké frakcie drveného kameňa. Výroba betónu masívnych hranolov a pracovať s veľkým objemom betónu.

Spoločnosť "Pevniny" ponúka sutiny všetky frakcie vo veľkom dodávky, nákladné automobily s objemom 7 m3. Dodanie do S. Petersburg - zadarmo. Sklady spoločnosti sú vždy k dispozícii, štrk frakcia 5-20 mm, Balený vo vreciach.


žula projekcia 3. Žula projekcia - najmenší (0-5mm) frakcie drveného žuly.

To je charakterizované dekoratívne a odmrazovacie funkcie. V závislosti od ich vlastností, žula premietania sa používa na posypanie dekoratívne trate, výstavba tenisových kurtov nátery, atď.

V farbu, dropout akcie, premietania šedej a ružovej na premietania.

Spoločnosť "Pevniny" ponúka šedej a ružovej premietanie vo veľkom dodávky, nákladné automobily s objemom 7 m3. Dodanie do S. Petersburg - zadarmo.


keramzit 4. Keramzit - veľmi ľahké, vysoko porézny materiál, získaný streľby hliny pri veľmi vysokých teplotách približne 1200-1300 stupňov. Blok má forme štrku alebo piesku.

Majú tepelno-izolačné a zvukovo izolované vlastnosti, expandované hliny, štrku je kladený na steny, strop, steny, strechy. To môže byť používané na výrobu tepelne izolované podlahy, slúžiť aj keramzit sa použije počas hromadiť chodníkové dlaždice, pri príprave niektorých druhov betónu, a tento materiál môže slúžiť ako filter prvok a možno používať na filtrovanie rôznych liečebných zariadení.

Spoločnosť "Pevniny" ponúka expandované hliny, štrku frakcie 10-20 mm hromadné dodávky, nákladné automobily s objemom 20 m3. Claydite sa vyrába v závode, "Keramzit", Nikolskoye a vynikajúcu kvalitu výrobkov iné podobné podniky Severozápadnom regióne. Dodanie do S. Petersburg - zadarmo.

Sypkých materiálov Prejsť na: Suché stavebné zmesi Sypkých materiálov


Zdroj: www. materik-m. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика