среда, 26 февраля 2014 г.

Ako si vybrať sprchovací kút?

Pred chystáte kúpiť sprchovacím kútom, jeden musí najprv pochopiť, čo presne potrebujete. Ak máte priestranná kúpeľňa a veľké množstvo peňazí, potom kúpiť Jacuzzi alebo turecký kúpeľ aromaterapia doma. Ale ak si len chcete nahradiť svoje staré vaňou, aby sa uvoľnilo miesto pre práčku, oblek sprchovacím kútom vzory a jednoduchšie.

Sprchové kúty

Jednoduchý príklad sprcha môže byť panvici s záclony alebo dvere. Tieto sprchy vzťahujú na otvorený typ sprchovacím kútom vzory, pretože nemajú zadnej steny. Tieto kabíny sú inštalácii priamo na steny, najčastejšie v rohu kúpeľne. Oni sú povolaní, sprchovacie kúty.

Predám palety a dvere môžu súčasne alebo samostatne. Forma kabíny môžu byť rôzne: štvorec, obdĺžnik, zaoblené alebo mnohouholníkovým. Sprcha skrine môžu byť umiestnené medzi tri steny jedny dvere, alebo ho urobiť bez palety, že voda tečie priamo do odtokového otvoru v podlahe. Druhá varianta sa používa na sprcha bežné použitie.

Kúpiť obyvateľa oblasti mixér s zavlažovanie môže alebo sprchovací panel s mnoho ďalších funkcií, lepšie, než samostatne.

Vyberte palety

Zásobník sprchové kabíny musí podporovať vaša hmotnosť. Tiež, jej povrch by mal byť vybavené protišmykovým účinkom, aby ste mohli používať ste náhodou pošmykol na mydlovou vodou. Ak palety má takýto povlak, kúpiť za špeciálne nálepky, predávajú sa v takmer každom železiarstve.

V sprchy palety môžu byť vyrobené z rôznych materiálov, majú rôzne farby, veľkosti a tvary.

  • Oceľové palety s smalt. Sú veľmi odolné a spoľahlivé, ale pod tečúcou vodou môže hrkálku, a nakoniec k prijaviti.
  • Keramické vaničky. Perzistentné, ale ako každý keramiky, môžu zlomiť.
  • Akrylátové vaničky. Najobľúbenejšie. Nepotrebujú čas na zahriatie vody a nemajú hrdze. Ale keď nainštalujete tieto palety si potrebujú z nižšie posilniť, ochrániť z ovisnuté a deformácie. Toto sa často používa kovový rám v tvare zásobníka.

Vyberte žalúzie

Záves pre sprchovacie kabíny sú zvyčajne vyrobené z plastu alebo zo skla. Plastové zamknutom lacnejšie, ale s časom sa môžu "zahalené". Najpraktickejšie - nepriehľadné typov záclon - matné alebo farebné, s obrázkom. Vyberte si model so špeciálnym anthelion (vodu odpudzujúce) povlak.

Mechanizmus zatváranie rolety môžu byť otočné alebo posuvné, a mať iný počet záhyby. Posuvné dvere zaberajú veľmi málo miesta, keď otvoriť, ale v orná vstup oveľa širší.

Posuvné systémy môžu byť na hák alebo valčeky (ten je viac pohodlné a spoľahlivé). Zatvorené posuvné okenice má gumové pásky. Kvalitné posuvné žalúzie sú otvorené a uzavreté ľahko a bez hluku.

Kvalitný rám sprchovacím kútom je definovaná nasledovne: je potrebné na prístup do kabíny a vziať na okrajoch okenice s oboma rukami, aby snaží pretrepte. Rám by nemal "ísť shake" inak čas na to'tam sú trhliny, ktoré spôsobí škodu.

Vyberte svoje preferované veľkosti kabíny, potrebujete "skúsiť". Stojí v kabíne, dať ruky hore, ohyb - by ste mali byť schopný sa pohybovať tak, že pri sprchovaní každý deň budete cítiť pohodlne. Veľkosť kabíny, samozrejme, závisí od voľného miesta v kúpeľni, ale najlepšie na menej ako 0, 8 x 0, 8 m, Ak stánku je sedadlo je povinné'uistite sa, že sedieť na to, by ste mali byť pohodlné.

Hydromasážny kabíny

Kajuty pre dušu majú zadnej steny so strechou, sú uzavreté kabíny, môžu byť umiestnené kdekoľvek v kúpeľni. Spravidla sa tieto sprchy sú vybavené nastavenie ďalších funkcií, ktoré sú riadené prostredníctvom elektronických diaľkové ovládanie: teplota a tlak vody, masáže, para, rádio, svetlá a mnoho ďalšieho.

Účinok masáže vody v teplej kabíne možné z nainštalované vo vnútri v určitých miestach a body dodávka vody a injekčných užívateľov drog. Nad hlavný prívod vody pre masáž chrbta nainštalovať okolo 6-10 vstrekovačmi a 4-8 - masážny pás. Niektoré modely majú tryska na masáž nôh, rotačné duše a kaskádových krku a ramien masáž.

Pre najlepší účinok, masáže, voda je dodávaná v určitom režime, napríklad, s účinnosťou "cestovanie vlna". Ak trysky sú stále sústruženie, môžete nakonfigurovať vody pod sám. V niektorých modelov, hrúbka jet môže byť upravená, takže masáž "silnejšie" alebo "slabšie". Je tiež možné, prítomnosť funkcie kontrast sprchovacím kútom.

Nastaviť v sprche parný generátor vám umožní vychutnať si turecký kúpeľ z pohodlia vašej kúpeľni alebo aby aromaterapiu. Ak to chcete urobiť, pridajte éterické oleje v oddelení na zadnej kabíny, cez trysky budú ošetrené vody. A získajte turecký kúpeľ, môžete použiť parný generátor, aby sa teplý vlhký vzduch do + 50C. Na ohrev vzduchu až do 90C prijať populárnej fínskej sauny sa neodporúča, pretože to môže spôsobiť popáleniny od vyhrievané plastové steny sprchovacím kútom.

Ale najdôležitejšia vec, než si kúpite "domáce kúpele" určiť, či váš systém zásobovania vodou na zabezpečenie bežnej prevádzky dostatočný tlak vody. Pre horúce tlaku v kabíne v 1, 5 bar, môže postačovať (niekedy potrebujete, a 2, a 3 bary). S'zistiť tieto údaje je v správcovskej spoločnosti, alebo na bývanie, kancelárie, požiadajte personál, klampiarske práce. Keďže úroveň tlaku v systéme môže byť nedostatočné, vplyv na sezóna, čas, deň a číslo podlahy vo vašej domácnosti, aby sa plne využili vaše hydromasážna kabíny (nie len aby sa umyť v sprche), kúpiť a nainštalovať systém zásobovania vodou, špeciálne čerpadlo pre stabilný tlak požadovanej úrovni.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика