четверг, 27 февраля 2014 г.

Sauna v byte

Je možné mať saunu v meste bytu?

Ak je oblasť vášho bytu umožňuje, sauna (stánku) môžu byť umiestnené v špajza, veľká kúpeľňa (8-9 m 2), celkovo na chodbu a balkón alebo terasu.

Ubytovať sauna, nie je potrebné ďalšie líniové komunikácie (elektrina). Pretože obvyklé miestnosť, sauna spotrebuje asi 3 kW / h (porovnateľné s spotreby dve varná kanvica). Všetky moderné štandardné domy tam je kabeláž pre trojfázové napájanie zásuvky.

Z dosky ísť obdĺžnikový ' okno ' požadovanú veľkosť (napríklad hmoty-vyrobené rozkladacie fínske sauny mať minimálnu veľkosť 0, 8 x 0, 8 m, výška-zvyčajne nie viac ako 2, 1 m). V "krabici" je umiestnený kompaktný elektrická rúra.

Ako parozábrana vrstvy pre steny, podlaha a strop pomocou hliníkovej fólie alebo polyetylén.

Ako mať saunu v kúpeľni?

Tu je ideálne skladací mini-sauna. Ak chcete vytvoriť suché a horúce atmosféru stenu, na strane vaňa a umývadlo v blízkosti stromov'drevené dosky. Police, 60 cm široký, posilniť nad kúpeľ vo výške 90-100 cm, zdvihnúť ho používať stromy'Jan rebrík. Strop sauny je namontovaný na dvoch pozdĺžnych bary vo výške 200 vidieť oblasť kúpeľne, 2, 3 m 2 vyhrievané o'objem pary minimum zabezpečujú rýchly tepla do 100 ° C.

Elektrický sporák s kamene umiestnené na úroveň police alebo mierne nižšie. Pre tento nad umývadlo inštalácia stojana. Pri pripájaní electrocam'Yankees musieť použiť protipožiarnych napájací kábel. Elektroinštalácie v saune by mali byť oddelené. Povinné'povinné inštalácia teplomer a hodiny. Prepínače by mal byť umiestnený mimo pary. Pred tepla, sauna, z priestorov odstrániť všetky kovové a plastové predmety.

Čo sporák môže byť vybavený mini-sauna v meste bytu?

Okrem krabice sám, dobré sauna je, samozrejme, dobrý sporák-Kam'Janka. Ideálny model pece pre sauna vyrába fínska firma Harvia. Oni vždy boli najlepší v tejto skupine výrobkov je jednoduché, lacné, perfektný dizajn.

Vypracovaný model a pre najmenších vo veľkosti sauny, ktoré sú nainštalované v apartmánoch. Prvý z nich je nastavený v rohu malý kabíny a môže ubytovať až 10 kg kameňov. Je to ľahko opraviť pomocou držiaka na stenu. Spotreba energie - 2, 3-3, 6 kW v závislosti na zmene. Niektoré modely ohrievače sú vybavené integrovaným diaľkové ovládanie. Doplnkové vybavenie môže byť nazývaný parné generátory novej generácie umožňuje spojiť užitočné vlastnosti tradičná fínska sauna s aromaterapiou.

Ako dlho bude trvať pre zariadenie apartmán sauny?

Ako prax ukazuje, tím z dvoch alebo troch ľudí, pre 2-3 dni robí predbežné merania, prináša potrebné dodáva, montuje a nainštaluje sauna-búdky "na kľúč". Ak chcete, aby všetko, na jeho vlastné, a potom 2 týždne nie vyrovnať.

Rozpočet sauna-kabíne bude stáť zákazníka o $ 1,000. Cena je nastavená kabíny závisí od jeho rozmery, a teda spotreba materiálov.

Čo je infračervené sauny?

Infračervená sauna nemôže byť, na rozdiel od tradičných sauna: je to len iná. Vykurovacie telesá v teple na telo v rovnakom m', ktoré infračervené teplo, ktoré používajú lekári na teplé dojčatá v liečbe rôznych ochorení. Teplo preniká hlboko do m'svaly tela, vytvorenie efektívnej vykurovacej.

Infračervené kabíny je zázrak technology, vyvinutý v 60-tych rokoch v Japonsku. Páry sa tu na nič. V takýchto stánkov "počasie, aby" infračervené vlny, ktoré prenikajú do ľudského tela do hĺbky 4 cm (pre porovnanie: v saune, telo sa zahreje do hĺbky 3 až 5 mm). Pri relatívne nízkych teplotách (40-60 C) v infračervenej kabíne môže byť dobrý výkon silnejšie a ohriať "hlbšie"ako v saune.

Malá veľkosť infračervené sauny umožní ľahko umiestnite ho na klinike, masáže, fitness centrum, alebo v modernom malý byt. Pripojenie používa zásuvky 220 volt, a malé kapacitou je ekonomické. V saune môžete začať ponorený do 15 minút po zapnutí.

Lampa-radiátory vyrobené z zirkónia keramiky, a sami kabíny - z červeného cédrového dreva. Hĺbka infračervené kabíny - 100-113 cm, šírka - 112-212 cm, výška - 185-195 pozri

Čo je "mobile vaňa"?

Tam kúpele (elektrina a palivové drevo'Yana), ktorý môže byť umiestnený na akejkoľvek ceste base. Pre malú skupinu (rybári, poľovníci, geológovia) firiem ponúka kúpeľ prívesu (veľkosť - 4, 7 * 2 m). Vnútorné dispozície: parný kúpeľ, umývanie oblasti, s pece z pece, Oddelenie pre relax. Možné traktor: "Gazel", "UAZ-469", všetky modely ťažkých džípy.

Materiály na tému

Inštalatérske krajiny, špeciálne
Inštalatérske školenia
Bazén domu
Je elektrická pec, kotol pripojiť zdroje elektrickej energie a zásobovania vodou. Pri absencii tlaku prichádza (voliteľné) inštalácia na vytvorenie tlaku v sprche (2-4 ATM).

Zaujímavý vynález Leningrad inžinier A. Massasauga - "vaňa v kufri." Je navrhnutý špeciálne pre športovcov (zníženie hmotnosti a rýchlu úľavu od bolesti pre určité typy úrazov). Podstatou takejto kúpe je, že ako plavidlo ohriateho vzduchu, použitie nafukovací stan, uviazol spolu z dvoch vrstiev tepelne-odolné tkaniny. Muž prestávky vo vnútri, zapínanie "blesk" (hlava je mimo) a priľnavosť na konzoly vytvorí potrebný teplotný režim. Napájací zdroj sauna je zabezpečené z bežnej elektrickej siete alebo batérie.

Materiál bol pripravený L. RUNCI, E. ABISHEV, A. Žukov

Zdroj: Noviny "Stroyka"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика