среда, 26 февраля 2014 г.

Nový pohľad na svet 2006-11-02 19:27:26

Výstavby a rekonštrukcie.

Nový pohľad na svet
2006-11-02 19:27:26

Ako sa na svet pozerá z našich domov a bytov, do značnej miery závisí od kvality systému Windows. Ak robia nám radosť každý deň krásu, teplo, ochrana pred hluk z ulice, Chtiac-nechtiac stal optimista. Ako si vybrať "oči," domácej zodpovedajúce ideálny osobný koncept života? Požiadať o radu v "Klubu výrobcov vysoko-kvalitné Okná VEKA"'Spojených vodcov Moskva trhu plastových Okien.

Materiálu. Vo svete už dlhú dobu ako hlavný materiál pre systém Windows používať šetrné k životnému prostrediu plastové, presnejšie, polyvinylchlorid (PVC). Surovina je chlorid sodný (kuchynská soľ) a malé množstvo oleja. Ale iba s správna kombinácia všetkých zložiek: stabilizátory, pigmenty, plnivá, najvyššej kvality Okná a ich pôsobivý vzhľad.
V Rusku, plastové Okná s'sa objavil nedávno, ale sa stávajú každý deň viac a viac populárne. Vysvetlenie je jasné: tieto Windows nie je crack a nie rot, nie je potrebné, aby farby a tesnenie v zime chránia od prievanu a hluku. Nakoniec, je príjemné sa zaoberajú, sú pohodlné a ľahko ovládateľný, otvorte a zatvorte m'jemne a bez hluku jedným ťahom. Ak, samozrejme, je kvalita okna.

Profil. Čo ovplyvňuje kvalitu Windows? Po prvé, z okna profil. Členovia "Klubu výrobcov vysoko-kvalitné Okná VEKA" používanie produktov nemeckej firmy VEKA AG a jej dcérskych spoločností "STOROČÍ Rus". VEKA je Európskym lídrom vo výrobe PVC profilov, má veľký mnoho rokov know-how vo vývoji prípravkov na rôznych klimatických zónach sveta. Multi-balenie, tesniace systémy, izolačné sklo poskytujú spoľahlivú ochranu proti vlhkosti, hluku, koncepty a studenej ruskej zimy. A horúce letné inžinierstva dizajn umožňuje ľahký pohyb ruky otvorených dverí vo všetkých smeroch, vrátane zhora nadol, aby sa zabezpečilo, že režim vetranie bez prievanu. Spoločnosť ponúka viac ako 1200 druhov značkových rum systémy Softline, Euroline a Topline. To môže byť profily každého, aj väčšina non-štandardný formulár, všetkých farieb a odtieňov, vrátane pod stromom.

Inštaláciu. Ale dobrý profil nie je záruka, dokonalé okno. Najlepšie materiály môžu byť poškodené nesprávnym, Montáž a inštalácia. Ak medzi rámom a stenou bude uzavretá s ťažné trhlín, z ktorých sa sfúknuť v zime a v lete, ťažko to môže prispieť k pokoj.
To je dôvod, prečo 7 z popredných Moskva spoločnosti: "Obchodné M", "Horizont-plastové", "DIAL stavebného komplexu,", "kôprom,", "Cephas", "Patekstroiarsenal MG" ("OKNO Patek"), "Hobbit" o'v Spojených "Klubu výrobcov vysoko kvalitných Okná VEKA ". Členovia Klubu sú zárukou vysokej parametre pôvodného profilu, a odborná Montáž a inštalácia systému Windows a následného záručného servisu. To je výrobcovia Okien realizovať svoje sny: vybrať potrebné profilový systém, špeciálne sklo, ak je to potrebné vyplniť priestor medzi okuliare inertný plyn na zvýšenie odolnosti prenos tepla. Vykonávajú presné inštalácie systému Windows pre 5 rokov sú zodpovední za ich správne fungovanie. Ale teraz, konečne, ideálnou voľbou okná, ktoré zapadajú vášho domova a splniť svoje osobnosti, bol ukončený. Pre nich ste chránený od mestského hluku a prachu, z zime zima a v lete sprchy. A teraz sa pozrite: svet za oknom sa stali bližšími a jasnejšie
ZDROJ: Okrem'interiér + dizajn.

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика