четверг, 27 февраля 2014 г.

Solárne panely pre vykurovanie domov

Solárne panely pre vykurovanie domov

Slnko je zadarmo a je nevyčerpateľný zdroj energie, je každý druhý dáva energiu Zeme 80 000 miliárd kilowattoch. Toto množstvo energie, za niekoľko tisíc krát množstvo energie, ktoré je vzhľadom na všetky elektrárne na svete.

Slnečné žiarenie na území našej krajiny sa značne líši. Napríklad, v Severo-Východnom cípe Sibíri za 1 meter štvorcový za rok, len 550-830 kWh, v Európskej časti Sibíri - 830-1200 kWh, v južných oblastí Ďalekého Východu, na Sibíri a Volga - 1100-1380 kWh, v Strednej Ázii a Transcaucasia 1400-1600 kW • h Prečo nepoužívať voľnej energie pre prospech ľudstva? S pomocou solárnych panelov, môžu byť usporiadané vykurovanie domu.

Čo je solárny panel?

Solárne batérie je, v skutočnosti, fotovoltaických generátor elektrickej energie. Princíp solárnej batérie je založená na fyzikálnych vlastností polovodičových súčiastok. Tak pod vplyvom svetla sa vyrába elektrický prúd. Ako pravidlo, solárne batérie s'pripojený do obvodu sériovo alebo paralelne získať potrebné napätie.

Solárne batérie pre vykurovanie domov bude slúžiť viac ako 25 rokov. Štandardná účinnosť týchto batérií je 14-30%. Tento počet nie je príliš veľký. Moderné solárne články v našej dobe môže dosiahnuť 10-300 W

Autonómny systém solárnych panelov pre ohrev zahŕňajú: normálne, invertor, regulátor nabíjania a vybíjania batérie, zariadenie, PTO a previesť DC na AC. Autonómne batérie pre vykurovanie môže byť s'spojiť s priemyselných elektrickej siete.

Cena solárnych systémov pre vykurovanie a dodávka elektrickej energie je asi 50-150 rubľov na jeden watt.


Tipy pre inštaláciu solárnych panelov

Solárne batérie pre vykurovanie domu je možné namontovať samostatne. Ak to chcete urobiť, na streche, nainštalujte batérie s požadovanou kapacitou. Preto je potrebné venovať pozornosť skutočnosti, že batérie pre vykurovanie bolo inštalované na južnom stonať strechy. Najviac optimálneho sklonu panelov na streche je 45 stupňov.

Zvyčajne, modulov, systémov ohrevu nakrájame na strechu, ale môžete ich inštalovať na povrchu strechy.

Ak Ste sa rozhodli zaviesť na vykurovanie budov pomocou solárnych panelov, ktorú je potrebné si vopred premyslite, strešná konštrukcia a pevnosť trám konštrukcie.

Fotovoltaické solárne moduly môžu byť inštalované na fasádu budovy a tiež o hľadia priamo v prednej časti domu. Ale môžu byť tiež nastaviť priamo na zem, hlavná vec, že povrch bol hladký. Je potrebné venovať pozornosť skutočnosti, že solárne panely neboli vysoké stromy a budovy, ktoré sa v tieni batérie.

Podrobný návod ako nainštalovať solárne panely dať výrobcov solárnych polí.

Ak chcete vedieť, aké sú tepelné čerpadlá pre vykurovanie, alebo ako si nainštalovať radiátory, prečítajte materiálov z tejto časti, a Vy sa dozviete veľa užitočných informácií o moderných nástrojov a zariadení.

Dúfam, že tento článok bol pre Vás užitočné, a teraz Budete môcť organizovať vhodný systém vykurovania.



Články na tému:

  • Elektrické kotly pre vykurovanie domu
  • Elektrický ohrievač
  • Obehové čerpadlá pre vykurovanie,
  • Montáž radiátorov
  • Tepelné čerpadlá pre vykurovanie
Kategória: kúrenie
Dátum: máj 24, 2012
Tagy: vykurovací systém

Zdroj: deluxmaster. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика