пятница, 28 февраля 2014 г.

Čo je žulové dlaždice?

Žula - skrátený názov keramické žuly. To je tiež niekedy nazýva kerogen. V skutočnosti, to je umelý dokončovacie materiálu. Jeho moderné analógov je plný dekorácie akéhokoľvek inter'interiér, či je nákupné centrá, ubytovanie, hotely alebo banky. Určite, pravítka zbierky porcelánové dlaždice obsahovať rôzne prvky v podobe vložky a soklové, hranice a panely, Rozanov alebo dekoroch. Stráviť keramické žulové dlaždice a všetky dekoratívne ozdoby stlačením pod tlak 400 až 500 kg/cm2. Technológia poskytuje a následné žhavenie pri teplotách medzi 1200 až 1300 C. Na výrobu kerigrant používajú hlavne dva druhy hliny - plastové, bohaté Illite a menej plastu, bohaté kolem.

Najprv to dokončovacie materiál s'sa objavila na trhu ako žulové dlaždice alebo podlahy maľované výlučne na technické účely (pre podlahy v izbách, ktoré majú značné zaťaženie, napríklad vo výrobe alebo na verejných miestach). Posledné roky druhov, rozmanitosť tohto stavebného materiálu výrazne zvýšila, žulové dlaždice podlahy doplnené druhov, ako žula drevo, leštené porcelánové dlaždice, vetrané keramika, keramické žula, atď

Kde uplatniť žula?



Stavebné materiály dnes používa takmer všade, žulové dlaždice na podlahe a stojí s keramické žula je veľmi populárny, a žuly pre kuchyňa b'existujú záznamy o všetkých predajov. Kroky zo žuly zvážiť najvhodnejší pre stavbu schodov. V tomto prípade, matný protišmykový náter zaisťuje bezpečnosť obyvateľov a návštevníkov. Prečo žulové dlaždice tak populárne? Tajomstvo tejto dokončovacie materiál v jeho všestrannosť a spoľahlivosť! Pretože je prakticky dokonalá podlaha, jednoduché a výborné výsledky, ktoré odolávajú veľkým zmenám teploty a vplyvov pôsobiacich v chemickom postoj látok, odolné a šetrné k životnému prostrediu, a luxusných farieb a textúr umožňuje projektantov a staviteľov takmer nič nepopiera, a vytvoriť doslova architektonických diel.

Žula fasády



Žula fasády nedávno obzvlášť populárne. Inštalácia keramických žula tohto typu je proces, keď veľké Žulové dosky s hrúbkou 11-14 mm, pevného v špeciálnej kovový rám, s podkladom z izolačné vrstvy. Vetrané fasády s keramickým žula povoliť obyvatelia sa cítili takmer sezónnych teplotách celoročne cítiť celkom pohodlné, nie pomocou pokročilých č systému, žiadne vetranie, bez kúrenia.

Ktorým keramické žula



Ktorým žula vo SV'v súvislosti s vyššie, môže byť na stene a na podlahe. Avšak, je potrebné poznamenať, že takmer vždy vyžaduje rezanie žuly, ako pravidlo, nie je najmenší problém, aj keď v sebe keramické žula je veľmi pevný materiál. Dnes, existuje mnoho spôsobov, ako jeho rezacie stroje a špeciálne zariadenia. Tak, napríklad, umenie (rezanie vodným lúčom) je veľmi populárny v Rusku v minulom p'aticcc.

Je jasné, že technológie, ktorým sa porcelánové dlaždice na stene a na poschodí sa predpokladá jeho vlastné vtipy a funkcie a upevňovacie systémy, a výber lepidla. Takže, ktorým na stenu, poskytuje pre predbežnom markup priamym Reiki úrovni a zvislé. Lepidlo na keramické žula tak rozpustené vo vode a za stáleho miešania na smetanoobraznoj consistences. Dať výsledné riešenie je tenká vrstva stlačené base veľa. Potom dal hlavné vrstvy riešenie, vyrovnávacie jeho výstroj okraj. Variť, tak, štvorec s rozlohou asi 1-1, 5 m2. Žulové dlaždice dať jednu k druhej a zároveň Základ, a potom sa presuňte na požadované miesto. Drážky v tvare rovnakú šírku s pomocou prechádza na balenie. Ako vždy, prebytok lepidla je okamžite odstránený z automatov. Po lepidlo pripraviť riešenia pre spájanie. S pomocou stierky nanáša diagonálne na dlaždice riešenie. Mať prebytok jeho pohyby, kým line sloty pod uhlom. Potom povrch sa umývať s mokrou špongiou a utrite suchou špongiou.

Žula ESTMA



Žula ESTMA je absolútna predaj lídrom medzi známych a nie-tak-tvorcovia keramické žuly. A tento jav sa dá vysvetliť veľmi jednoducho - taliansky inovatívne technológie, moderný dizajn, veľmi prijateľné ceny. Teda, značka ESTMA stal vlastníkom absolútnych výhod oproti mnoho Západných konkurentov na predaj keramických žulové dlaždice.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика