четверг, 27 февраля 2014 г.

Vysoká životnosť

Problém svetelný dizajn bytu je riešený jednoducho. Najdôležitejšie je, že najprv sa rozhodnite, čo chcete získať svetlé montáž izba, tmavé bunky, alebo tak niečo. Myslíte, že o to lepšie, že v skorých fázach zdobenie apartmány, závesné zrkadlá, výbere Tapety alebo maľovať na steny.

Prírodné

Osvetlenie je umelé a prírodné. Prírodné svetlo vstúpi do domu cez okno otvory, z ktorých viac a sú väčšie, dom ľahšie. Ale nechoďte do extrémov, pretože oblastiach s jedným alebo viacerými úplne presklené steny, ktoré budú okamžite získať status akvárium. Ako priehľadné steny je len dobré v krajine dom, kde sa často používa v rekreačných oblastiach, pretože pohľad na okolitú krajinu vytvára mier.

Alternatívne napupunta osvetlenie, môžete použiť sviečky. Na jednej strane je to win - žiadne výpadky nebojí. A vyzerá sviečka oveľa lepšie ako svetlo, 60 W Však,, aby sa šiť, manikúra hotovo a pracovať s obrázkami, potrebujú jasné svetlo. A sviečky prísť vhod, keď budete mať romantickú večeru alebo povedať osudy podľa kariet Tarot.

Umelé

Takže, budete potrebovať viac svetla. Ak žijete v krajine dom, potom môžeme znížiť cez okno, kde chcete, ale v paneli domu. Ťažké a s bielou farbou na steny vyplniť ich vstupná hala, ak slnečného žiarenia preniká len cez dvere tri izby. Najmä v zime, keď prírodné svetlo poteší iba sedem alebo osem hodín denne. Tak si musíte kúpiť početné lampy, sconces, lampy, stojacie lampy, alebo lustre.

V dnešnom trhu osvetlenie pre interiér'vnútorné široko prezentované nielen tovar, ale aj podniky, výrobcovia - od známej talianskej spoločnosti, ktoré sa tradične považujú za inovátorov v oblasti vývoja a dizajnu, na nameless Čínsky a Taiwanský remeselníkov, ktorých produkty, vďaka dumpingové ceny zaberá pomerne veľkú časť trhu.

Vytvorenie osobné pojem domáce osvetlenie, nemali by sme zabudnúť na jednoduché pravidlá. Napríklad, Všeobecné osvetlenie je postačujúce, ak na meter štvorcový sa účtuje nie menším ako 15 a nie viac ako 25 watt výkon žiarovky. V ostatných prípadoch, úroveň osvetlenia, závisí od účelu miestnosti. V ideálnom prípade, v oddelenej miestnosti by nemali byť ostré prechody od svetlo, tieň, lesk reflexné povrchy alebo obličkového-všetky tieto môžu poškodiť oči. Veľký význam pri výbere intenzita svetelného toku je farba povrch, rôzne odtiene majú rôzne koeficienty odrazu svetla.

Ešte ťažšie je vybrať si typ lampy pre osvetlenie. To všetko závisí na technické vlastnosti (sila, jas) a konštrukčné úlohy: vyplniť izba so svetlom s minimálne tiene alebo vytvoriť úzky lúč priame svetlo.

Svieti všade

Optimálny pomer svetla a tieňa je vypočítaná na základe účelu miestnosti. Napríklad, v hale je odporúčané používať jasné svetlo. Krátke chodby bude vyzerať väčšie, ak svetelný lúč smeruje pozdĺž nej, a príliš dlhé chodby, bude stále pohodlné, keď sa rozsvietia na to v priečnom smere. Pre registráciu v tejto zóne je vhodné a nástenné svietidlá (bra) v kombinácii s viacerými hornej svetlo.

Ako pre obývaciu izbu, to si vyžaduje svetlé luster, že každý prihlásený mohli vidieť Všeobecné panorama priestorov, zhodnotiť situáciu a robiť vyhlásenia o vkuse majiteľov. Avšak, horné svetlo je ľahké na oči, tak vo veľkých halách a hostia haly, by ste mali vytvoriť multi-level osvetlenia, čo umožňuje prispôsobiť jeho intenzity v rôznych častiach miestnosti. To možno dosiahnuť výberom veľká miestnosť oblasti a ich umiestnenie v sconce, podlahové svietidlá, nástenné svietidlá, prívesok, svetlá, atď.,

Mimochodom, ak sa chcete podeliť o svoje obývacia izba do zón, to'uistite sa, že postaviť múry a aby rozsahu - niekedy je dosť vytvoriť svetlo na stenu alebo na usporiadanie toku réžia svetelné lúče. Tradičné princípy zonal osvetlenie - lampy vedľa útulný salónik stoličky alebo stolík, lampa na konferenčný stolík.

Ak lounge na'v kombinácii s kuchyňou a jedálenským kútom, na princípe Štúdio, každý z troch zón by mali byť rôzna intenzita a smerovanie svetelného toku. Kuchyňa predpokladá, jasné svetlo, zameraný na pracovný povrch (stôl, sporák, umývadlo, atď.,). Ako Všeobecný zdroj svetla je veľmi vhodná lampa visí nad jedálenský stôl. Jedáleň vyžaduje scatter, ale zároveň silný svetelný tok. Ako pre obývacia izba bude vyhovovať šere sconce.

Deťom je najlepšie nainštalovať zdrojov hornej svetlo a nebolo by'v noci, ako aj svietidlá a stolové lampy, lampy na dlhé zátvorkách. Ale v spálni môžete urobiť bez stropné lampy, jeho úspech nahradí niekoľko sconces, lampy do zrkadla a pary nočné svetlo. Ak sa rozhodnete použiť globálne osvetlenie, svetlo v žiadnom prípade by nemali byť nasmerované nadol, hlavne, keď je to m'ako roztrúsených po strop.

V kúpeľni budete potrebovať top rozptýlené svetlo a réžia lúče spoza zrkadle alebo okolo malej lampy. Vzhľadom na vysokú vlhkosť tu, používať zariadenia s uzavretým odtiene matného skla a halogénové žiarovky (12 V).

A na konci. Svetlo v inter'Yeri je potrebné nielen vytvárať pohodlie - to záleží na zdravie'som oči, stimuluje mozog a prispieva k zvyšku tela. Tak liečiť pokrytie zariadeniach s náležitú pozornosť.

Irina Petrova

Zdroj: www. salon. tým,

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика