суббота, 1 февраля 2014 г.

nové produkty pre nové technológie 2008-11-10 12:59:13

Výstavby a rekonštrukcie.








nové produkty pre nové technológie
2008-11-10 12:59:13

Ide o čas, a my, ako výrobcovia, nemôže ignorovať dnešné potreby trhu. Takže, v tomto roku sme začali výrobu úplne nového Ruska modely rozvádzača produkty.

Jedná sa hlavne elektrické skrine série "Triada". Skrine "Trojica" sa v hĺbke 70 mm, ktoré vám umožní vložiť ich vypláchnite do tenké oblasť medzi miestnosťami, vrátane v oblasti, sadrovca, kartón. Skrine umožňuje nahrávať priamo na ložisko kovové profily pre sadrokartónové priečky. Pôvodne vyriešiť problém nedostatku priestoru pre sledovanie káble. Skriňa "Trojica" sa skladá z troch častí - priamo bývanie (vstavaný alebo elektrické); na artboard, čo

'Elektrické

je inštalovaný v Skrini po inštalácii modulov a modulov-modul stopy, ktoré sú "na stole", a dekoratívne panely, s dverami, alebo bez neho. Montážnu platňu s už zhromaždené automatizácie je upevnená na špeciálnych konzol nainštalované vo vnútri steny bývanie. Po inštalácii artboard len s'odpojte napájací kábel.

Dnes Corporation LEGRAND, distribútor'utrom, ktoré je spoločnosť rapier, dodávky ruský trh so všetkými rôznymi zariadenia pre úsporu energie integrované systémy (tzv. Všeobecný termín "inteligentný dom"). A len tak pre montáž takéhoto zariadenia v domácnostiach a apartmány sú ideálne kompaktné a esteticky elektrické skrine "Trojica".

Ďalšou formou nových výrobkov, ktoré pre vás pripravujeme pre sériovú výrobu - zapečatený kryt nástenné rozvádzače "RG". Šasi navrhnuté pre rôzne klimatické podmienky sú použité rôzne typy tesnení a striekanie.



'Elektrické

"RAPIRA" začína rozvíjať nový typ výroby. Kúpil fínsky zariadenia a získala práva na výrobu stavebných Burov značky EČV. V blízkej budúcnosti v Koltushi, ktorý je už postavený sklady, plánujeme otvorenie závodu na výrobu stavebných Burov všetkých veľkostí.

Dnes "RAPIRA" dodáva na ruský trh viac než 150 rozvádzača produktov, ergonómia, kvalita a vzhľad nie je horší Západ Európskych partnerov. Model tabule meniť veľkosť, typ, verzia (namontované alebo zapustené) a funkčné obsahu.

Všetky výrobky sú certifikované a majú krytie IP30.

Skrine R série udelené diplomy z týchto veľkých výstav ako "Elektro" (Moskva), "energetiky a elektrotechniky" (St. Petersburg).

Okrem prepínač vybavenie miestnosti rastlina produkuje dvere pre dekoráciu a ochranu NIS domácnosti elektroustanovok zariadenia, vodami jednotky, filtre.
Odborníci na rastliny "RAPIRA" je pripravený na vývoj a výroba na objednávku akékoľvek exkluzívny projekt efektívne a včas. Táto možnosť je už používajú veľké stavebné spoločnosti, petrohrade, Moskve, Rostov-on-don a ďalších ruských mestách.

Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика