суббота, 30 ноября 2013 г.

Zvlnené ploty, ploty, stromy'Yana, ploty, kovu, výroba plotov, murované ploty, výstavba oplotenia, ploty, betón, pletivo na plot, oplotenia oka, stavba plotu, Kyiv

Naša práca
  • Na prívesy prívesy
  • Blok modules
  • Hangároch, sklady
  • Garáže
  • Umývanie
  • Ploty
  • Balkóny
  • Schody, zábradlia
  • Clony proti oslneniu, prístrešky
  • Mreže na Okná
+38 (044) 223-25-08

+38 (067) 445-08-25

ab * zabudova. kiev. ua
Načítava sa...

Načítava sa...

Ploty

Ploty (od podlaha, kovové, oka, stromy'drevo, tehla),

Zvlnené ploty

Moderné zvlnené je ocele, po tvarovaní za studena plechov, ktoré sú vyrobené z vysoko kvalitnej galvanizovanej ocele. Vzhľadom k plasticity materiálu zvlnené nemôže prijať žiadne formách a veľkostiach tak široko používané pri výrobe na ploty. Zvlnené - jeden z najlepších materiálov na výrobu na ploty. Plot z vlnitej lepenky

Zvlnené ploty nie sú drahšie ako ploty, stromy, ale je to oveľa spoľahlivejšie. Spoľahlivosť ploty zvlnené porovnateľné s kovom, ale oveľa lacnejšie). Moderné zvlnené líši široká škála farieb a povrchových úprav. Ploty profilované plechy môžu byť použité pre inštaláciu v prakticky akomkoľvek mieste, pretože ich vzhľad môže byť ľahko vyzdvihnúť v súlade s prostredím.

     Zvlnené dáva príležitosť náklady, zvýšiť výšku plot až 3 alebo dokonca 4 metrov a môže byť použitý pre zariadenie hluku ochranné bariéry. Ak potrebujete súkromie a pokoj, tento typ plotu pre Vás. Výhody z neho veľa. Nevyžaduje žiadne dodatočné náklady a starostlivosť. Odolné voči mechanickému poškodeniu. Odolné. Spoľahlivé. Ten sa bude týkať Vás pred zvedavými očami. Môžete si vybrať farbu na štýl Vášho domova.

Naša spoločnosť vám ponúka široký výber oplotenie zvlnené najrôznejších prevedeniach.

Kovové ploty

   Kovový plot najobľúbenejšie na Ukrajine typu plot, pravda, väčšina kovov v kombinácii s iným materiálom. Zvárané ploty s prvkami kované kovové je najviac spoľahlivé riešenie pre ochranu vašich dom, chata, pozemok. Kovový plot najviac odolné a plot z vlnitej lepenky, aj keď drahšie. Kovaného železa, kovový plot

Avšak, ich vzhľad bude tiež uspokoja potreby každého zákazníka - všetky možné formy, a kované elementi plot zdobia vzhľad plotu.

     Rozšírené zvárané ploty. Sú vyrobené a zmontované na mieste na kovové tyče. Výhody takejto ploty veľa. Vyžadujú minimálnu údržbu, ktorá spočíva v pravidelných maľovanie. Sú odolné vzhľadom na odolnosť voči mechanickému poškodeniu. Majú krásny a elegantný vzhľad. Poskytujú maximálne osvetlenie a preskúmanie. Nedostatok týchto prekážok je, že sú pomerne drahé. Tiež stáva populárne zvárané pletivo s prvkami kované. Ich inštalácia je pomerne drahé. Ale tieto ploty sú to stojí za to, preto, že sú krásne a originálne.

Naša spoločnosť vám ponúka široký výber kovové ploty rôzne vzory.

Na meshwire

   Oplotenie z grid "sieťovina" - jednoduchá, nízko-nákladové riešenie pre ochranu vášho majetku. Grid "sieťovina" s ochranným polymérne náter má estetický vzhľad, nevyžaduje maľovanie, odolné voči poveternostným vplyvom. Kombinované, kov, oka oplotenie

Životnosť odber vzoriek mriežky - viac ako 10 rokov.

Tento plot nie každý ho má rád, ale jej prednosťou je to, že poskytuje maximálne osvetlenie, prieskum, odolnosť, vyžaduje minimálnu údržbu a je relatívne lacný.

Ponúkame oka a zvárané pletivo. Z oka sú dva možné typy: výkres alebo provarkoy oblasti (zobraziť časť plotu). Kvalitu a trvanlivosť, že nie sú horší navzájom. Grid nie je voľná. A v oboch prípadoch sa tento rámec, tuhej konštrukcie. Druhá možnosť je omnoho lacnejšie.

Naša spoločnosť vám ponúka široký výber oka ploty rôzne vzory.

Stromy'drevené ploty

   Stromy'kamenný plot je najstarší druh plotu na Západe dnes je symbolom serióznosti a prestíž.
Stromy'drevené ploty - je ideálnou kombináciou spoľahlivosti a ekologickej kompatibility vášho plotu. Dekoratívne rezbárska a zložité vzory môžu byť vrcholom Exter'vnútra krajiny vášho domu alebo chaty.

     Vzhľad prakticky jedinou výhodou cez plot, z vlnitej lepenky, lebo inak to ešte horšie: náklady na výstavbu je takmer totožný, ako aj spoľahlivosť a dlhú životnosť oveľa horšie ako plot z vlnitej lepenky. Stromy'drevené ploty, ploty vyrobené z dreva

V našej krajine tento typ plot vždy tradičné a veľmi časté. To je docela jednoduchá inštalácia, vždy sa môžete vymeniť rozbité alebo skazená prvky, a čo je najdôležitejšie, stromy'kamenný plot organické zmesi s prírodou, s Vašej záhrade. Pretože drevo je prírodný materiál. Ale je to stojí za to premýšľať o relatívnych nevýhody: drevo - materiál, vyžadujú neustálu starostlivosť, je ťažké udržať v poriadku. Je tu čas, aby sa štetcom na podlahe? Drevo stmavne a začne hniť. Okrem toho, že je ľahké zlomiť.

Ponúkame rôzne typy týchto poplatkov. Z masívneho dreveného plota, ktorý Vám poskytne súkromie a pokoj, elegantné, netradičné. Viac lacná a jednoduchá montáž typy, ako plot, palisáda.

Naša spoločnosť vám ponúka široký výber stromy'drevené ploty rôzne vzory.

Betónové a murované ploty

    Tehlový plot - dosť drahé, ale tento plot odolné a nevyžadujú zvláštnu starostlivosť. Hlavnou výhodou plotov z kameňa alebo tehál, ktoré sú najviac spoľahlivé a neprístupné, a dať im potrebné ľahké s oblúkmi a výklenkov pre vázy. Vďaka decorativeness sa dokonale zapadajú do krajinného stránky. Tehlový plot, oplotenie z tehly

Kam'kamenný plot, trvanlivé, ako žiadne iné, zvyčajne tehlový plot náklady viac ako 50 rokov. Blízkosť cestnej premávky alebo depresia znižuje termín jeho služby, ale, nech to bolo čokoľvek, murivo, po celé desaťročia. Je to dobré a že nevyžaduje žiadnu starostlivosť: nie je potrebné farba, bez mastnoty, č utrite.

Na výrobu plot použitie alebo obyčajné červené, alebo čelia tehla. Murovanou príliš drsný, je potrebné omietku. Ako prírodného kameňa na murivo pomocou cobble-kameňa, vápenca, Pieskovca, vápenca, alebo.

     Ale tam je viac ekonomický možnosť. Plot vyrobený štandardné železobetónovej dosky - najjednoduchší a najspoľahlivejší spôsob inštalácie plot. Ale štandardné betónové ploty z betónových dosiek najmä dobrá voľba pre súkromných obchodníkov s luxusné domy, nie meno. Sú lacnejšie tehla určite spoľahlivé, ale ani pozemok, ani ulici sa ozdobovali.

Ďalšia vec dekoratívne betónové ploty nová generácia - ploty vyrobené z umelého kameňa. Na vytvorenie betónu krásne, estetický dizajn oplotenie je možné. To je jednoducho otázkou technológie a konštrukčné riešenia. Preto vývoj technológií dekoratívne konkrétne sa stal akýmsi prelomom v zaboristoye - teraz sú z betónu dosky, farby a textúry na nerozoznanie od prírodného kameňa, drevo, staré tehly. Podobne ako iné betónové konštrukcie, tieto konkrétne "falošné" nie je predmetom vagaries počasie, a sila, nie podradné muriva. Inštalácia dosky z high-tech. Ale plot vyzerá veľmi pevné a dekoratívne, najmä ak podporné stĺpiky vyrobené z tehly. Voliteľne si môžete objednať jednostranné dosky (mimo - obrázok, vnútri - ploché steny) alebo bilaterálne. Konkrétne, dekoratívne ploty

Prvky vystužené betónové ploty sú vyrábané upozorňuje casting. Vstrekovanie spôsob výroby betónových výrobkov v najúčinnejšie produkty malá hrúbka (dlažba dlažby, strešné krytiny obklady, dlažby, parapet, nerozdelený debnenie, atď.,) rovnako ako pre malé architektonické formy a prvky architektonických a dekoráciu fasád a inter''erov. Pripravené v špeciálnej mixér betónovej zmesi obsahujúce high mobility, Praslov, dobré letnimi vlastnosti, a betónové výrobky sú vysoko parametre na trvanlivosť, odolnosť proti vode, mrazu odolnosť.

Naša spoločnosť vám ponúka široký výber betónové a murované ploty rôzne vzory.


Zdroj: http://www. zabudova. kiev. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика