пятница, 29 ноября 2013 г.

Vyberte umelého mramoru 2012-06-01 14:43:35

Výstavby a rekonštrukcie.

Vyberte umelého mramoru
2012-06-01 14:43:35

Výber z mramoru.


Pojem "umelý mramor" často znamená, dekoratívne obklady, dlažby, doska, alebo akékoľvek iné produkty, ktoré napodobňujú štruktúru prírodného mramoru alebo žuly. Použitie mramoru výzdobe interiéru bola vždy považovaná za osobitný pôvab, a dnes sa používa pre smerom z podláh, schody, múry, a na výrobu jednotlivých prvkov zábradlí, dosky, atď Okrem toho, umelý mramor trikrát silnejšie ako prírodné, nie absorbovať pachy a vlhkosť. Pri nákupe umelého mramoru existujú aspekty, ktoré je potrebné venovať pozornosť predovšetkým: je hrúbky, hustoty a farby.
Hrúbka mramor sa pohybuje od 1 do 5 cm, a je jasné, na výber veľmi tenký nie je veľmi praktické.
Hustota. Tu je potrebné venovať pozornosť homogenita vybraných doska - to by mal byť plynulý, dokonca aj hladké, bez trhlín a BM'latinská. Mramoru, s poréznou štruktúrou, často je krátky-žíl, pretože to naznačuje, že materiál je zle pripravené a vo vnútri môžu byť trhliny. Okrem toho, póry absorbujú vlhkosť.
Farba mramorová je 3 druhy - farba, šedá a biela, a sú vybrané na základe toho, ako a kde budú použité. Farebné mramorové ponúka veľké množstvo nečistôt, prostredníctvom ktorých poskytujeme farbu. To je veľmi odolný voči podnety, takže je vhodný pre všetky typy prác. Biely mramor neobsahuje žiadne prímesi, odolné voči zmenám teploty, plastové a jednoducho spracované. Napriek tomu, tento typ mramoru je odporúčaný na použitie doma. Sivý mramor obsahuje množstvo nečistôt, ako aj farebné mramorové, je rovnako dobre vhodný pre vnútorné a vonkajšie práce.

Čo je lepšie, mramoru alebo Corian?


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика