пятница, 29 ноября 2013 г.

Technológia suchého spracovanie 2012-06-05 13:32:24

Výstavby a rekonštrukcie.

Suché dokončovacie
2012-06-05 13:32:24

Dnes môžeme rozlíšiť dva typy spracovanie: suché a vlhké. Považujeme technológia suchého konečnú úpravu bytu, to spočíva v použití sadrokartónu. Celý zmysel suché spracovanie je, aby vyrovnanie stien a stropov. S technológiou suchého spracovanie je tiež možné obnoviť budovy, ktoré neboli omietky.


Z názvu ("technológia suchého spracovanie"), všimnite si, že liečba nebude používať všetky "mokré" metódy. Technika suché spracovanie žiadosti je už pripravené zmesi. Takéto zmesi a ostatné materiály používané v stavebníctve, široko uvoľnené. Sú vyrobené na továrne, špeciálne navrhnutý pre daný.

V procese suché spracovanie je tiež možné použiť iné prvky navrhnuté na zosúladenie stien a stropu. To je v zarovnanie je hlavný zmysel pre suché technológie spracovania.

Zosúladiť značné oblasti, ktorá sa najčastejšie používa sadrokartónových. To krepjat na povrch, a to dvoma spôsobmi: pomocou skeletu alebo bez nej. Ak bude inštalácia sadrokartónových bez pomoci rám, budete musieť použiť špeciálne lepidlo na sadrokartónové sadrokartónu. V prípade prvého rám je osadený rámec je zarovnaný na námestie, a potom viaže sadrokartónových.

Použitie sadrokartónových v vyrovnanie akéhokoľvek priestoru - to je veľmi bežná prax. Na sadrokartónové dosky sú lacné a veľmi ľahko sa inštaluje. Je potrebné poznamenať, že toto riešenie je použiteľné len v oblastiach s nízkym obsahom vlhkosti vo vzduchu, sadrokartónových veľmi nemá rád, voda z vlhkosti môže ísť bubliny a všetky práce budú stratené.


Napriek strachu z vlhkosti, sadrokartón má oveľa viac výhod ako nevýhod. Napríklad, jeho poréznej štruktúry, a jeho malá hmotnosť, jednoduchá manipulácia a montáž. Okrem toho je potrebné poznamenať, že sadrokartónových žiadny problém vŕtať alebo vystrihnúť. Často sadrokartónových používa na prípravu stien alebo stropov pod maľby.

Je možné použiť omietky a mokré spracovanie, len v tomto prípade, musíte prísne dodržiavať technológie, tento stojan'je spojené s negatívnym vplyvom vlhkosti na sadrokartónové dosky.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика