четверг, 28 ноября 2013 г.

Čo by sme mali vedieť, hľadáme pozemok na Internete?











Niekoľko tipov, na čo sa zamerať a aké kritériá by mali byť použité pri výbere pozemku pre výstavbu individuálnych domov.

Účelom pozemku.
Môže byť pre vás vhodné ceny, ale balené na predaj pozemok môže byť použitý pre poľnohospodárske práce, využívanie pôdy nezodpovedá hranice a požiadavky na Pozemku právnych Predpisov. To môže tiež byť pozemkov z lesného hospodárstva. Problematické otázky môže byť vyriešený, ale to bude trvať oveľa viac času na začiatok výstavby.

Rozvoj plán.
Je veľmi dôležité vedieť, kto je vlastníkom pozemku, či má povolenie na vybudovanie. Ak nie, mali by ste sa pozrieť na Oddelenie architektúry a územného plánovania. V príslušných Rady (mestská, vidiecka), môžete zistiť, na úkor rezervy obytných alebo verejné budovy vyniká tento oddiel, Všeobecné plán budovania. Tu sa môžete dozvedieť aj, nie je plánované v oblasti, výstavba továrne, elektrárne, Železnice. Tieto informácie sú veľmi dôležité, ale predávajúci ste nikdy povedať.

Poloha.
Ak správy na Internete, nie sú dostatočne informovať o dostupnosti prostriedkov, infraštruktúry, obchodu a služieb, dostupnosť predškolských inštitúcií a škôl je možné sa dozvedieť z iných zdrojov.
Vyhľadať na Internete informácie o meste alebo obci, v ktorej chcete získať kus. Môžete chatovať s majiteľmi budov v okolí. Porovnať rôzne názory na lokalite.
Inžinierske komunikácie.
Pri výbere lokality je tiež potrebné informácie o prístupových komunikácií. Nesmiete veriť v slovo, a musíte sa dostať do telefónu alebo na mieste skontrolovať dostupnosť elektrického vedenia, vody.
Tieto otázky sú veľmi dôležité, a riešenie tohto problému si vyžaduje niekedy dlhý čas a ďalšie náklady. Niekedy je potrebné porozprávať sa so susedmi a vedia, že môže s vami podelili o náklady, pri vykonávaní plyn, Kanalizácia, elektrina dodanie.

Stav.
Ak je pozemok súčasťou väčšieho, čo potrebujete vedieť je dohodnuté všetko vlastníctvo stránky, koľko majiteľov, nie je súdne spory. Inak budete musieť zrušiť nákup.
Veľkosť pozemku.
Nie je potrebné poznať veľkosť plochy v metroch štvorcových, ale potrebujeme poznať jeho proporcie. Tak budete môcť spoznať svoju víziu budúcnosti dome, jeho rozloženie.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика