пятница, 29 ноября 2013 г.

Obývacia izby etnický štýl

Obývacia izby etnický štýl

Etnický štýl má šarm a bezprostrednosti a dobré pre priestoroch určených na rekreáciu. Teplo a štruktúru v neutrálnych systém prinesie prírodných materiálov - kameň, terakota, tmavé drevo. Na podlahe ležal Mat z kokosové vlákno, sisal alebo riasy, a Windows zavesiť záclony vzduchu mušelínu, svetlé materiál na Sari, cukrovej trstiny, žalúzie alebo rolety. Hodiť na pohovke alebo prútené kreslo svetlé dari alebo Katowice vankúše, a na podlahe - vzorované bavlnené koberce alebo koberce. Pridať gilding, pomocou zrkadlá, svietidlá, atď., alebo zdôrazniť gold leaf detaily dverí, stien a nábytku. Pridať do izby, bambus, sušené bylinky, alebo palmy vo veľkých hlinených váz, ručne vyrábané. Farba, tvar alebo štruktúru keramiky, môže byť Ústredným prvkom inter'jer.

Obývacia izby etnický štýl

V tejto obývacia izba zmiešané Východné a Západné štýly, a tureckej Osmanskej kontrastuje s pompézne francúzsky kreslo z XVIII storočia. Stojan v alcove v ústrety kolekciu Suvenírov z rôznych krajín.

Obývacia izby etnický štýl

Stromy'drevené žalúzie, oslabiť žiare slnka a odmietnuť nádherný odtieň, studená biela-umyť steny a veže tropical palm dať tento koloniálnej štýl obývacej izby. Krásne staré palanquin (Východná nosidlá pre pána, ktorý bol účtovná štyri osoby) slúži ako bufet.

Obývacia izby etnický štýl

Jednoduché vankúše v batik technika, ktorý dodáva jemné dotyky farba a vzor-kompatibilita'viazať terakotové podlahy s stromy'Jana rám staré Jávske miest. Fancy svietnik namiesto lustre a veľké otvorené ohnisko podobe architektonického zamerania na izbe.

Obývacia izby etnický štýl

Tento kútik a krb v podobe bahna domy vznesené viaceré stupne pre najlepších vykurovanie.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика