четверг, 28 ноября 2013 г.

Ako odstrániť plesne, od pivnice?











Vlhkosť v pivnici môžu byť vážnou hrozbou pre celý dom. Vlhkosť vedie k rozvoju plesní a plesniam, oslabuje štruktúru budovy, ničí sadry a má negatívny vplyv na ľudské zdravie.
Vysoké hladiny podzemných vôd, trvalé zaplavenie a nedostatočné vetranie, toto sú len niektoré z dôvodov, vlhkosť v pivnici.
Čisté a suché steny.
Jeden z hlavných problémov, s vlhkosť v pivnici, je výskyt plesní a plesní na stenách. Bohužiaľ, to nie je dosť, aby zmyl škvrny, ktoré vznikajú, pretože ich prítomnosť môže indikovať rast podhubia v stene. To vedie k oslabeniu budovy a je hrozbou pre ľudské zdravie. Ak sa chcete zbaviť problémov s reprodukciou huba musí byť aplikovať fungicídy. Toto je tzv. penetrácia proti huba. Vyznačujú sa penetračné vlastnosti v základe. Tieto primery nielen zničiť, ale aby sa zabránilo re-vznik huba. Malo by sa uplatňovať tri krát, najlepšie kosti. Čo preniknúť do pórov sadry, betónu a zničiť spóry huby.

V pivniciach s vysokou úrovňou vlhkosti nemožno použiť omietky. Pretože pohlcuje vlhkosť. Musíte použiť tmel, na báze cementu. Pred tmel na rukoväť stenu antimykotické vlákno so sériou, a ak je to potrebné, pridajte ho do tmel. To bude účinná ochrana proti rozvoj podhubia v stene.
Po odstránenie plesní a plesní na povrchu by mali byť chránené pred re vlhkosti. Pre tento účel je potrebné na povrchu acrylic primer. Ona robiť steny nepremokavé, zabraňuje vzhľad nechtov a praskanie povrchu.
Podlahy podľa osobitného dohľadu.
Vlhkosť môže preniknúť podlahy v suteréne. Pre tento účel je potrebné gidroizolirovat, a to, ak chcete použiť hydroizolačné asfaltové tmel na popruhu. Pred jeho aplikáciu, ktorú chcete z povrchu odstrániť mastnoty, škvŕn a korozívne produkty. Ak chcete použiť, musíte dvakrát štetcom alebo valčekom. Ona musí mať vyznačuje dobrými zaťaženie. To je, tam by mali byť navrhnuté špeciálne pre sex. Ak nemáte kravatu, a potom si prečítajte nasledujúci článok o tom, ako vykonať poter s hydroizolácie.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика