четверг, 28 ноября 2013 г.

Okrem'EP na mokrom teréne

Možno, medzi všetkými dokončovacie materiály, voda je najoriginálnejšie a nečakané! Ale to je používané dizajnérov pre interiér'interiéry v súčasnosti módny štýl "Aqua". Okrem toho, že takéto inter'jer jedinečné a originálne, on je ešte schopný uspokojiť jeho majiteľ, zlepšuje náladu, a dokonca aj fascinujúce!

Zvyšok vo vode

- Aqua dizajn je dnes jedným z najviac zaujímavé a nezvyčajné trendy v dizajne obytný priestor, hovorí vedúci konštrukčná Kancelária, špecialista v Aqua dizajn Nelly Biela. Vodu, v tomto prípade slúži ako skutočný nástroj dekor, ako nezávislý art'CT, sémantické centrum, ak chcete.

Od dávnych čias je známe, že pozrieť sa na tečúcej vode je veľmi užitočné pre zdravé'I udržiavať emocionálnu rovnováhu. Preto niet divu, že mnoho z nás doma, ozdobné fontány, alebo vodných útvarov organizovanie rekreačných, alebo dokonca predovšetkým osobné rohy. Šumenie potoka nesie komfort po náročnom dni, relaxačné, osviežujúci myslel.

Mokrý efekt

- Ďalším dôležitým nuance: fontány, kaskády, alebo akvária, nastaviť v meste apartmán je ideálny zvlhčovače! - Povedal zamestnanec jedného z Moskvy aquashow Sergej Denisenko. - Ako viete, priaznivú atmosféru musí mať obsah vlhkosti nie menej ako 50%. V našich domovoch v rámci akcie Centrálnych vykurovacích systémoch, tento index môže klesnúť pod 30%. Dôsledky nadmerné sucho vzduchu známe snáď každý: nezdravé, ako bolesti hlavy, nevysvetliteľná podráždenosť, alergie a dokonca aj astma.

Špeciálne zvlhčovače, samozrejme, pomôcť vyriešiť tieto problémy, ale, vidíte, dekoratívne zdroj vody vyzerá oveľa atraktívnejšie ako aj veľmi elegantné domáce spotrebiče. Navyše, pomocou "zavlažovanie" môžeme mať nové akcenty v interiéri'interiéru a robiť to viac zaujímavé a nezvyčajné.

Príručka vodopád

- Väčšina moderných domov, fontán a jazierok sú miniatúrne krajiny-pieseň - pokračuje Sergej Denisenko. - Ako trojrozmerný živých obrázkov, imitácie prírodných a architektonických krajiny s umelé skaly, vodopády, stromy, jazerá a budov. To môže byť akýkoľvek pozemok: z Indickej džungli na subarctic tajga.

Materiály, z ktorých je vyrobený "voda scenérie", vyzerajú celkom prirodzene, sú ľahké a šetrná k životnému prostrediu. Mimochodom, s ich pomocou sa môžete skryť niektoré nedostatky: uhol reproduktorov kapitálu steny, príliš úzke miesto, nevhodné lúča a pod.,

Meditácia za sklenenými

- Okrem prírodných tému dnes je pomerne populárne piesne, ktoré nemajú výrazný "príbeh", hovorí Nelly Biela. - Sú zdržanlivejší a zbytočností, nie však prehnane malé detaily: rotujúce kocka, guľa, poháňané prúdom vody, "Čínsky zvony"... V abstraktnej kompozície často používajú skla a kovu.

Pre úžasné odvolanie týchto fontány je možné bez toho, aby pohľad na hodiny - sú často nazýva meditácie.

V Raji mini-mš

- Ak je vo vašom osvetlenie, výzdobu vody pieseň živé rastliny, - radí rastlín designer môže Elena Hakobyan. Napríklad, v misky, fontány môže byť vysadené vody ľalia, ľalia alebo lotuses (len pre nemali by byť príliš silný), a okraje - orchidey, bambusu a iných vlhkosti-milujúci rastliny. Tieto mini-záhrady veľmi estetické. Sú schopní inšpirovať aj tie formálne inter'jer.

Okrem toho, prírodné byliny a tečúcej vody umožňujú normalizovať mikroklímy v miestnosti. Zatiaľ čo pôvodná potápanie alebo vonkajšie osvetlenie bude robiť "fontána" sémantické centra inter'jer.

Spálňa s gejzír

Voda môže tiecť z fontány rôznymi spôsobmi. Niekto má rád klasické "gejzíry" a "prevrátil amfora", niekto preferuje imitácia zdroj alebo vodopád a niektorí radšej viac zložitejšie spôsoby.

Napríklad, tichý "mokré steny". Kvapky, prúdy a aj prietok vody stekajúcej jednej zo stien miestnosti, lemované nepremokavé mozaiky, vitráže, starožitné kameňa alebo keramiky. V podlahe je nainštalovaný na zber vody, chránené hydroizolácie. Z jednej strany to môže byť aj vidieť, ale viac veľkolepé vyzerá "mokré steny"!

V závislosti od orientácia, rýchlosť a rovnomernosť prietoku vody, režimy môžu byť dosiahnuté v rôznych dizajn účinky. Napríklad, veľmi nezvyčajne vyzerá ako prúd vody stekať vitráže osvetlené zvnútra.



Vodnej clony

Iný druh domov zázrak vody - "fontány-opona". Voda je tu slúžil tenké široký prúd, pripomínajúce sklenená stena. To padá z vyššie a je zhromažďovaný, ktoré možno "utopil" v podlahe.

Ak umiestnite systém vo dverách a vybaviť špeciálny pohybový senzor, fontána-závoj môže premeniť "dvere" medzi dvoma priestoroch. Akonáhle sa dostanete do blízkosti vodnej steny, snímač budú okamžite zastaviť tok, a uvidíte, pasáž v inej miestnosti... Ak vodnej clony do iného a vhodne zvýrazniť váš byt bude vyzerať ako rozprávkový Palác!

Bubliny išiel

Avšak, aj cez všetky výhody vlhký vzduch, nie všetky z nás sú ochotní dať v byte, vonkajší zdroj vody. Ale to nevadí, na dekoratívne použitie možnosti vody.

Takže, pre pomerne neobvyklé a avant-garde riešenia zahŕňajú krásne osvetlené "obrázky" alebo "stand-stĺpec". Sú vyrobené zo skla naplnené vodou, ktoré je skryté kompresora robí veľa bubliniek. Pohybujúce sa gule vzduchu odrážajú svetlo, vytvárajú na stenách miestnosti fascinujúce hru svetla a tieňa.

Zvyčajne dizajnéri chceli použiť tieto stĺpce s bubliny poukázať na niektoré vášho návrhu.



Ryby na pozore

Ďalším zaujímavým prvkom Aqua je akvárium.

- Dnes nemusíte byť zanietený fanúšik ryby, aby sa v dome luxusné akvárium, - hovorí expert Aqua, architekt Olga Krasnova. - Dekoratívne možnosti podmorského sveta ocenili dizajnéri inter'' po celom svete. Jedným z dôvodov, ktorý nútil ich, aby venovali pozornosť akvária, - hľadať nové zdroje relax pre moderného človeka. Lekári a psychológovia hovoria, že to je dosť na to, sedieť 10-20 minút, kým sa krásne zariadené akvárium, že ustúpila vnútorné utrpenie, úzkosť, agresivita, nervové napätie... užitočný Najmä na pozorovanie podmorského života ľudí alarmujúce.

Je tiež známe, že ryby sú veľmi dobre vedomí pripravovaných zmenách, či je zlé počasie, hroziace prírodných alebo umelých katastrofa, a ak ich krehké bývanie (a spolu s vami! ) Bude v nebezpečenstve, ich správanie, dáme vám vedieť. V tomto zmysle, akvárium môže byť považovaný za veľký rodinný sid!

Relax litrov

- Akvárium by malo nosenie v inter'jer vášho bytu alebo domu, pokračuje Olga Krasnova. - Moderné technológie umožňujú projektu a nainštalovať v bytoch, ako akvária, že pred desiatimi rokmi boli k dispozícii len pre výstavy, zábavných a obchodných centier, hotelov a reštaurácií, elite. A dnes, na'kapacita 300-400 litrov je žiadne prekvapenie, pretože sa často vyskytujú a modely v presahujúce 1000 litrov! V dome takých gigantov môže nahradiť jeden z steny alebo priečky, bar, konferenčný stolík, stĺpec, klenby, a dokonca aj podlahy...

A expresívne možnosti malé akváriá (200 litrov) a zdá nekonečné: rohu a pyramídový systém šikovne bude zaberať rohy, kde žiadny iný kus nábytku nebude dať.

Sférické nádrže môže slúžiť ako originálne lampy. Nastaviť do steny alebo steny akvária, zariadené ako Windows alebo obrázky bude dať priestor tajomná chuť.

Loď s rybami

Zaujímavý a štýlový vzhľad v interiéri'Yeri vlnité akvária, podkovy, police jednotiek, show-Windows, ktorý kopíruje kontúry akéhokoľvek živočícha alebo neobvyklé objekt (loď, auto, knihy, veža s hodinami). Jednotlivé modely sú určené pre klasické, minimalistický, moderný inter'Yorov, detskej izby, alebo domáce kancelárie.

Dôležitý detail: na základe akvária môže tiež byť vykonaná v akomkoľvek štýle, lemované s rôznymi materiálmi. Napríklad, masívneho dreva, dyhované drevo, vzácne plemená. Ale odborníci stále odporúčame používať vode odolných materiálov, ako sú plastové. Nachádza sa v kúpeľni akváriá sú často zdobené keramické dlaždice.

Bullet-dur

Viac o'em a zložitejší systém, tým vážnejšie sú akvárium požiadavky sila: veľmi vysoké riziko usporiadať "univerzálny povodňových" doma. Preto, moderné akváriá sú často vyrobené zo špeciálnej akryl, tak silný, že to nie je strach, dokonca aj priamy zásah z guľka.

Tento materiál má malú mieru deformácie, a neváži veľmi veľa.

Podvodné hrad s stĺpce

- Akvárium pozrel na inter'interiér je výhodnejšie, to je často zdobia fontány, vodopády, bublina stĺpce, Aquapanel. Vonku si môžete vyzdobiť to hothouse rastliny vo vnútri nádoby je vytvoriť jaskyne a skaly, strojov koralové útesy a aj "podvodná záhrady" - inými slovami, ak chcete úplne obnoviť spodnej úľavu, vrátane mora. Je zaujímavé, že zatiaľ čo vo vode žijúcich obyvateľov nemusí byť úplne! V tomto prípade je zameraný na dizajn interiéru - panoráma akváriu (napríklad pohľad z hradu, potopenú loď, amphorae a krásne mušle).

- Viac fantázie môžete zobraziť, keď zdobenie podmorské scenérie, zaujímavejšie akvária, a preto celý inter'EP ako celok! - Hovorí Olga Krasnova.

Smart vody

Veľkú hodnotu má podsvietenie akvárium. Áno, farba vody je definovaná pomocou spektrálnej svietidlo namontované na obálke: červená, žltá, zelená, modrá, fialová. Vybrať farby, ktoré najlepšie zapadajú do celkového systému nábytok, Tapety, záclony a podlahových krytín. Neobvyklý vzhľad rôzne dekoratívne osvetlenie akvária misky s kučeravé lampy.

- Ďalšou výhodou akvária, že je to pomerne stabilné a nenáročný systém. Na rozdiel od všeobecného presvedčenia, že nie je potrebné veľa starostlivosti, pretože v určitej fáze vývoja môže postarať sa o seba! Áno a moderné comp'utern riadiace systémy umožňujú minimalizovať zásah vlastníka v life aquarium. "Smart" technika sám poskytne obyvateľov akvária všetko potrebné - od potravín až večer svetlo, - hovorí Sergej Denisenko. - Ak sa však vyskytnúť každé tri roky, problémy so zmenou vody v akváriu sa zdajú byť príliš ťažké skúšky, môžete vytvoriť sebestačná, "večný" biosféry, ktorá potrebuje starostlivosť: úplne uzavreté, akvárium, žiť v morských a sladkovodných živočíchov a rastlín, - krevety a slimáky.

Mimochodom

Jazda na akvárium

Celkom zaujímavý trend sezóny - tzv. "aquarium" konštrukčné prvky. Dizajnéri umiestnené vo vnútri sklenené alebo plastové súčasti alebo výkresy z iných materiálov, štýl "Aqua".

Tak, prvky, ktoré napodobňujú akvárium, môže byť tabuľka-top konferenčné stolíky, stoličky, Skrine, dvere, "aktívne" nástenné plagáty a obrazy s podsvietením.

Polina Chumakov

Foto www. interiorstore. ro

Zdroj: "Moskovsky Komsomolets"

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика