среда, 27 ноября 2013 г.

Farebné život: technické zručnosti

Farebné život: technické zručnosti

Na prvý pohľad, postup farbenia je nič ťažké: voda valec hore a dole pravidelne ponárania sa do nádoby s farbou. Ale to je len na prvý pohľad, a od tej chvíle, keď ste urobili prvý ťah, vaša cesta bude nové ťažkosti vyrovnať sa s kým ste, majú určité teoretické vedomosti. Preto na začiatku nášho článku sme formulovať hlavné práce pre začínajúceho maliara: "obraz je ľahké, ale dobre-dye - ťažké."

Pre postup farbenia najdôležitejšie je vybrať vhodné nástroje a pochopiť, ako každý z nich pracujú. Použitie jednotného kefa dobré výsledky veľmi ťažké sa dostať, najmä ak potrebujete maľovať steny a strop. A tu, mimochodom, majú vankúš. To umožňuje pre malé čas efektívne spracovávať veľké oblasti. Avšak, ak sa chystáte maľovať strop, je najlepšie, aby sa na stôl nie sú širšie 20-30 cm ako skvelý nástroj bude absorbovať viac farby a budete mať nepríjemné neustále by mala zvýšiť až.

Ani jeden štetec...

Pred náterom potrieb zle, ako sa pripraviť. Majú prísť do železiarstva, povinné'uistite sa, že kúpiť minimálne požadovaný súbor nástrojov: stierky, niekoľko rôznych štetcov, predlžovací kábel, zásuvkou pre farby, niekoľko párov rukavíc, maskovacie pásky, voskované plátno, aby sa vzťahoval na zostávajúce v miestnosti, nábytok a, samozrejme, maliarske valčeky a štetce. Pre maľovanie stropu, budete potrebovať rebrík a špeciálny hák, na ktorý sa zavesiť môžete maľovať, nie spadnúť dole neustále.

Ak potrebujete maľovať a strop a steny, mali by sme začať od stropu, pretože inak by ste sú povinné'nevyhnutne splattered farby len natreté steny.

Veľmi často sme v dobrej viere, za účelom starostlivo farby na povrch, dať na to farba niekoľkých vrstiev, ale nie je to vždy odôvodnené. Napríklad, moderných farbách vďaka svojej vysokej pigmentácia výrazne umožňujú úsporu materiálu spotreba. Ak ste sa rozhodli maľovať strop je biela, potom v tomto prípade stačí jedna vrstva. Na stenách výkres druhá vrstva nevyhnutne'povinné, tak starostlivo spočítať sumu potrebnú plechovky farby, aby potom kúpiť, a nie strácať čas. Pam'nezabudnite, ak sa rozhodnete použiť vodou riediteľné farby, jeho spotreba je menšia ako normálne, ako to je, aby časť s desať percent vody.

Začnite s uhlami

Ak chcete spustiť maľovanie lepšie sa s problémom uhlové povrchy. Môžete to urobiť s plochou kefou alebo malé rohu vankúše typu. Je dôležité, aby okamžite určiť, či budete aj naďalej používať soklové, ak áno, keď maľovanie rohy kvality pomer nie je povinné'byť istí.

Po rohoch zase maľovať dvere jambs. Pre tento typ práce je aj najvhodnejší typ vankúš, má ochranný popruh. To zabraňuje vniknutiu farby na priľahlých plochách. Dobre, ak vaše plány a rozpočet nezahrnuli nákupe veľkého počtu špeciálne valčeky, je možné na ten istý účel, použitie maskovacia páska, ktorá sa prilepí na tých plochách, ktoré musia byť chránené pred tým, aby farby.

Po rohoch a dvere jambs maľované, môžete pokračovať na spracovanie veľkých plôch, pre ktoré existujú určité technológií. Napríklad, steny sú maľované kríži cestu. Prvý roller smerom na prízemí je veľká kapela, ktorá potom búšila pohyby zľava doprava. Maximálny účinok sa dosiahne len v prípade, keď je farba rovnomerne cez danú oblasť.

Krok 1

Farebné život: technické zručnosti
Pred farbivá nalepiť na soklové maskovacia páska alebo riadnym Scotch.

Krok 2

Farebné život: technické zručnosti
Lepiaca páska sa odstráni po zaschnutí na lakované povrchy.

Krok 3

Farebné život: technické zručnosti
Ak pracujete na schodoch, povinné'uistite sa, že pripraviť špeciálny hák, vedro farby boli vždy na dĺžku paže.

Krok 4

Farebné život: technické zručnosti
Ak potrebujete prerušiť postup farbenia na krátku dobu, všetky nástroje, ktoré budete musieť zabaliť list z plastu, aby nedošlo k škvrna v laku.

Krok 5

Farebné život: technické zručnosti
Ak chcete použiť stôl nie je vždy výhodné. Napríklad, uhly a dvere jambs by mali byť ploché štetce malej veľkosti. Sú vhodné aj pre spracovanie iných ťažko prístupných oblastí. Pam'nezabudnite, ak si maľovať povrchy veľké výšky, je lepšie zvoliť nástroje s dlhými rukoväťami alebo kúpiť výhodné predĺženie.

Krok 6

Farebné život: technické zručnosti
Rohová sedacia vďaka optimálnej forme pomôže farba rovnomerne všetkých uhlov.

Krok 7

Farebné život: technické zručnosti
Ak ste farba povrch, ktorý je v tesnej blízkosti dverí, je veľmi dôležité, aby neporiadok. Pre to budete musieť kúpiť valec je vybavený špeciálnym bar na ochranu proti vniknutiu farby.

Krok 8

Farebné život: technické zručnosti
8. Optimálne technológie maľby - zľava doprava. Druh skladačka umožňuje rovnomerne distribuovať farby.

Ďalší tip

Ak ste v byte, nezvyčajné plán, potom tam sú určite veľké množstvo tzv ťažko prístupných miestach, ktoré nemôžu byť ignorované. Pre ich sfarbenie, je tu veľký sortiment kefy s spracováva rôzne formy. Okrem toho si môžete zakúpiť alebo vytvoriť domov pohodlné podmienky tampónov z pružného drôtu a penovej gumy.

Ak nechcete kúpiť valčeky a štetce každom dome bude potrebovať niečo maľovať, potom pam'nezabudnite, že je dôležité dodržiavať pravidlá starostlivosti pre maľovanie nástroje. Ak ste použili latexové farby, nástroj by mali byť umyté čistá voda z vodovodu, ktorá jej tlak umyť všetky farby častice. V ostatných prípadoch, môžete použiť rozpúšťadlom. S výnimkou akrylové farby, ktoré sú takmer nie vypraného. Po čistiace postupy, nástroje treba umiestniť na dobre vetranom mieste sušiť. V žiadnom prípade nevyberajte vankúše, pretože po zaschnutí predchádzajúcej forme je nepravdepodobné, že bude obnovená.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика