пятница, 29 ноября 2013 г.

Kuchyne v tradičnom štýle

Kuchyne v tradičnom štýle

V starej dní Ústredným prvkom inter'jer tradičnej kuchyne bolo zameranie (alebo pec), kde Kip'yatili vody, varené, sušené riad a otepľovanie jeho rúk. V blízkosti zvyčajne vedené medi panvice a iné náradie a nad krbom bol visí zelene. Tabuľka hobľované borovicové dosky boli použité ako jedáleň, a ako pracovník. Mnohé prvky tradičnej štýl kuchyne a nie je menej populárny, ako pôvabné staromódnou drez, ktorý je tiež hlbšie, než mnohé moderné drezy. Tradičné materiály, ako sú terakota, mramor a žula, ako predtým vysoko cenené.

Kuchyne v tradičnom štýle

V tejto gréckej dediny kuchyne centra inter'jer existuje reálne rúra na pečenie chleba. Typické Stredomorské štýlu s shuttered Windows, hrubé, bielymi stenami a biele dlaždice vytvoriť cool. Hrnce z neglazovanej terakota dopĺňajú modrá farba.

Kuchyne v tradičnom štýle

V kuchyni v tradičnom štýle starých objektov, ako sú drez s stromy'sušičiek dreva, police na taniere a chlieb, sú vystavené na výstave, a moderné vybavenie zaberá viac skromné miesto. Poznámka koľajnice pre sušenie a skrinky na riad.

Vitrina

  • Dal taniere, riadu a dekoratívnej keramiky z borovice posuvné Dosky nevtieravé farby.
  • Staromódne kuchynské pomôcky, ako sú medené hrnce, misy, formuláre na želé, colanders, lyžice a aj kuchynská váha, je dekoratívne sprievod tradičnej kuchyne.

  • Krásne maľované poháre, džbány a poháre je možné zavesiť na háčiky skrutkované do políc.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика