четверг, 28 ноября 2013 г.

Dom ako vesmírna loď, alebo triumf vysokých technológií

Hi-tech - tento dizajn demonštruje možnosti moderných technológií a vedy, a tiež do istej miery sa snaží vytvoriť budúcnosť dnes. High-tech, vrhá sa do neskutočné, fantastické atmosféru, je nepochopiteľné pre širokú verejnosť. On racionálne a je odhodlaná univerzálnosť. A predsa v jeho vlastné dobro.

Zobraziť

Vďaka použitiu najnovších technológií, materiálov, zariadení inter'interiéry v hi-tech štýl je často v porovnaní s kozmickej lode, kde je všetko lesklé, m'jemne a ticho dostane-listy a transformované. Štýl môže byť spojená s "techno"a priemyselných vplyvov. V jeho základe je skôr chladný a strohý, niekedy aj neslušné. Ale je to princíp technogenic, pretože high-tech narodil ako výrobné štýl. Vynoril z priemyselného dizajnu priestorov, všetky prvky prostredia, ktoré je predmetom funkčný účel. V inter'interiér, kde väčšinu prvkov technické vybavenie sú otvorené, dekor stať konštrukčné prvky, spojovací materiál, kĺby a rôzne nity, hojnosť sklo a kovové časti. Aplikovaný dizajn obsiahnutý v priemyselných budov, kovové rámy a technickej komunikácie. Rúry, tvarovky, vzduchové kanály, výťahy, jumper, nosníky, krovy, káble - zámerne vystavené na výstave.

Samozrejme, tento štýl nie je pre každého. Fanúšikov tradície môže to spôsobiť nesúhlas. Zdá sa, že chlad a nadmerné technicism je kontraindikovaný obytný priestor. Avšak, mnoho inter'kariéru v štýle high technológie majú niektoré výhody: úspešná kombinácia priestoru a svetla, ideálne proporcie a tvar objektov, zdržanlivý dekor. Ako výsledok, klasickej harmónie a celistvosti.

Comfort plus funkčnosť

V snahe formalizovať jeho umiestnenie v high-tech štýle, pam'poznámka - a čo je najdôležitejšie, on nie je ani zďaleka citovosť. V tomto dome je ťažké nájsť staré Medvedík s šité tlačidlo namiesto oči a ponorte sa do nostalgie. Ubytovanie, navrhnuté v súlade so všetkými pravidlami štýl, pripomínajúce laboratórium, skôr, niekoľko laboratória: laboratórium spánku laboratórne varenie atď.,

Pri spracovaní pre high-tech charakterizuje používanie umelých materiálov a kompozitov. Najčastejším - sklo, kov, betón a plast. Však vyhovuje a prírodného dreva. A v poslednej dobe sa na zoznam bol doplnený nový superpractical materiálu Corian, niečo priemere plastové a kameňa. Produkt vysokých technológií - balzam na dušu ženy v Domácnosti, pretože to nevyžaduje pozor, starostlivosť a na jeho povrchu je bez škrabancov alebo škvŕn. Ale to je cesta. Žiadne špeciálne obmedzenia v štýle č. Môžete použiť všetky: farby, ktoré poskytuje hladký, lesklý povrch, omietky, tekuté alebo o'objemnú s zaujímavé úľavu Tapety, keramické dlaždice alebo laminované drevo, linoleum. Medzi najnovšie dokončovacie materiály sú také populárne akryl stropy - to je tiež prvkom high-tech.

Farbu je tiež v high-tech štýle: on chce bizarné hra. Náhle a prudko tvár kontrastných farieb - červenej a čiernej, modrej a žltej. Vždy módne zostane biela a šedá. Biela - čestné a čisté, opticky zväčšuje objem priestoru a vyplní ho so vzduchom. Šedej farby, zdržanlivý, on nie je nuda, nie je výstredná. Sivá high-tech štýl je naozaj elegantné a krásne.

Harmóniu a integritu

V inter'interiér je vyhotovené v tomto štýle, to bude dôležité je všetko svetlo, jasné geometrické tvary. Nie sú žiadne nákresy, dekoračné prvky nie, farby, minimalistický - ak nie obyčajný tkaniny, potom, aspoň dva-tón. Vysoké technológie t stojí nedbanlivosti - všetko by malo byť hladké, aj obchodné. Ale všetky jednoduchosť štýlu si vyžaduje starostlivý dizajn a výber všetkých prvkov. Všetky cudzinca detail - sklo alebo obrázok - len pokaziť celý dojem.

Štandardné závesy sú v tejto situácii nevhodné. Ale žalúzie, absolútne žiadny - viac ako kedykoľvek predtým. Je prirodzené, že Čína a krištáľovo nie pre Indiu, pretože obľúbený štýl - riad "techno" z matný farebné sklo alebo glazované porcelánové, monochromatické, bez zdobenie a číselné údaje, jasné geometrické tvary v podobe gule, valca, kužeľa, hranoly.

Nábytok v štýle hi-tech zriedka sa skladá z dreva, najmä kovov, skla, polymérov, že je všetko z najprogresívnejších. Nábytok podobné office, ako sú použité plastové, lešteného kovu a kože. Ale ak používate vašu pokožku, povinné'nevyhnutne v románe spracovanie. Nábytok povrch by mal byť hladký a lesklý: lesk, ako by sa zvýšil priestor pridaním svetlo. Rovnakú funkciu v a zrkadlá. Môžu byť aj bez rámov, ale povinné'určite treba myslieť opatrne, kde sa zavesiť.

Svetlo je rovnako dôležité ako, a textúry. Okrem toho na Všeobecné osvetlenie sa používa všetky druhy svetiel, vstavaný nábytok. Môžu byť v zátvorkách a podporuje. Lampy ponúka rôzne formy, niekedy dosť divný.

Takže, jediné, čo zľava na mieste, na stenách niekoľko grafických alebo avant-garde obrazy - a našej inter'jer skončil.

Yulia Oleneva

Zdroj: Apartmán. Lodge. Office

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика