четверг, 28 ноября 2013 г.

Vždy v móde

Klasický štýl v návrhu inter''erov vždy relevantné a dopytu, a to aj napriek celej jeho rozmanitosti a zložitosti - nie tak jednoducho reprodukovať ho, a nie ísť do eclecticism alebo kitsch. Tento štýl je zvlášť blízko srdce fanúšikov "veľké" umenie z rôznych vekových kategórií, romantický, snívať o minulosti veľký vekových skupín, priemerný slušný generácie, ktorá sa snaží zdôrazniť ich význam živelne luxus a vysoké náklady na inter' " a ľudia, ktorí s nostalgiou spomínajú na Sovietske úctu pred staroveku, pompézne stavby z čias " Stalin Ríše štýl ".

Klasický štýl - "príkladné", "canonical" - interlaced z rôznych kultúrne a historické tradície a revolúciou. Majú dosť prísne črty a zvláštnosti, zdá sa, že harmonický celok. Bez toho, najmä v detailoch dejiny umenia, zvážiť, kedy a ako je to skvelý štýl.

V XVI. storočí v časoch talianskej Renesancie, inter'Arah zámky'zdá, nie je charakteristický pre tento stredovekých hradov luxus. Krása a pôvab opäť stal obavy z architekti spolu s praktickosť a pohodlie. Potom, už v budúcom storočí, v palácoch francúzskej šľachty klasický štýl nakoniec byť vypracovaný a schválený. Ako sa vyvíjať v klasickom štýle kombinuje niekoľko smerov - Baroka, Rokoka, klasicizmu, Ríše.

Barokový štýl narodil v priebehu času Michelangelo v talianskej Renesancie, ale vo všetkých jeho luxusné prejavuje tam, vo Francúzsku. Vyznačuje sa zakrivenie formy, oválne hál, oblúky, mramor vinutia schodiská, zložité, niekedy aj ohromený dekorácie: tvarovanie, zlatenie, rezanie, gravírovanie, incrustation. V výzdoby dominujú kvetinové motívy: vence z kvetov, listov, kvetov. Útulný a intímne v histórii klasickej inter'' bol rokoko. V tejto hravé, koketná poznámky, zdá sa, je celá podstata je (prekladá ako "shell", "pearl").

Materiály na tému

Poznámka : autor: dať francúzsky šarm
Anglický inter'EP tradície a kvality
Móda z hĺbky storočí
"anglický obci" v Moskve apartmán
Klasické inter'szz
Jeho filozofia je na svete boudoir, hry, karneval. V návrhu inter'' dominuje elegantné, zložité okrasné rytmus. Zaoblené línie, textúra objekty prehodil alebo skrýva pod bohatý dekor. Okrem'minimálna úroveň v poriadku, svetla, zdobené girlandami kvetov, kotlov, figúrky z tejto stránke. Široko používaný bronz, obrazy, malebné panely v pestrých rámy a zrkadlá, ktoré sa stali ústrednou témou inter'jer.

To je v čase Rokoka (prvej polovici XVIII storočia ) sa zrodila myšlienka inter'jer ako neoddeliteľnú ensemble. Architekti vo svojich projektoch sa snažili dosiahnuť plné dekoratívne jednoty všetkých komponentov z miestnosti dekorácie: maliarstvo a ornament steny a stropy, podlahy a formy nábytku, odtiene závesy a poťahových látok. Klasicizmu, ktorý sa objavil v polovici XVIII storočia, bol nič viac než apelovať na antické ideály krásy.

Paláce, ktoré období líšili predné slávnostnosť a veľkoleposť luxusné izby, striktné vymedzenie enfilades a záhrada-a-Park komplety. Tu sú úradujúci jasné geometrické tvary a diskrétne dekor. Vybudovať inter''erov bol typický Infratest - izba by "podiel priamych chodbou. Krásy klasicizmu harmonický, harmonické a ušľachtilé. Najvýraznejší symbol tohto štýlu je starožitný stĺpec s jej jasné, rovné čiary.

V ornament je tiež dominuje starožitné kvetinové motívy (meander, acanthus, palmettes), štuky, pokojný, tlmené farby. A nakoniec, na začiatku devätnásteho storočia francúzsky, inšpirovaný Napoleona víťazstiev, čím sa klasicizmu trochu luxusu a zlatenie, pridávať sa k antickej klasické Egyptské motívy dokončením vojenské symboly (vlajky, prilby, meče v bas-reliéfy, lišty a drevorezbárstvo, Zlatý štetec, pripomenul Všeobecné to epaulettes), vytvorenie "Imperial štýl" - Ríše.

Je to odvážny a chladu, pompézne a hrdý štýl, že vzal za základ nádherné vzoriek Cisárskeho obdobia Starovekého Ríma. Forma Ríše čistý, jednoduchý a nemilosrdne logické, takže je obľúbený štýl písací Stôl a úradný inter'jer. Farba v inter'vnútra Ríše sa stal svetlé a kontrast. Masívny nábytok a zdobené s bronz podšívka. Dekor je ovládaný Roman a Egyptské symboly (lev masky, sphinxes, prešiel zbraní).

Samozrejme, moderný byt sme nemusí mať Cisárskej strany, na rozvoj vojenskej stratégie, alebo zariadiť, gule, ale stále veľmi niekedy chcete zažiť luxus a monumentality z Paláca život XVIII-XIX storočí V našej rush čas radi, že sa v klasickom nastavení, kde je všetko navrhnuté pre pokojné a konzervatívne ľudí, konať v živote, nie je zmena inter'vnútorné kvôli móde. Klasické kúpil dlho a zdedené: vec, ktorá bola vytvorená v klasickom pomere, či je nábytok, svietidlá, alebo stolový riad, nestráca obchod, vedenie s časom jeho odvolanie a hodnotu.

Skúsme dať niekoľko odporúčaní, simulácia klasického štýlu v modernom byte alebo dome.

Všeobecné ustanovenia. Moderné inter'interiér je zariadený v klasickom štýle - je umiestnenie správnej forme, jasný, žiarivý mier a trvalo udržateľný rodiny dôkladnosť. V klasickej nastavenie zvyčajne veľa zrkadlá, rozšírenie priestorov a aby to Lesk, inter'vnútorné stĺpce, a tiež príjemné atribúty staroveku - krby, mramor.

Všeobecné farby - biely nábytok v kombinácii s gilding a pastelových farbách čalúnenia a steny, alebo iné populárne možnosťou je prírodné farebné nábytok z ušľachtilého dreva, bronz dokončiť a modro-zelené alebo ružové odtiene textilné poťahy, závesy. Tu je možné využiť pomerne rôznych materiálov: hodváb, satén, bavlna, viskóza, brocade... Monofónne alebo s klasickými vzormi (predovšetkým kvetinový ornament) - všetky z nich sú aj v kombinácii s forme m'nábytok a farby dreva.

Záclony a závesy Windows komplikované elegantné forme, ušľachtilá závesy záhyby a slúžiť ako dekorácia okien-inter'interiér ako celok. Klasické inter'Arah veľmi dôležité príslušenstvo - zubná kefka, majitelia chytí, káble, fringe, atď. Pre osvetlenie sú najčastejšie používané, krištáľové lustre, priehľadný prírodný kameň alebo drahé sklo. Vyzerať dobre v tejto inter'Yeri a bronz a pozlátené lustre zo stropu, napodobňovanie sviečky. Moderné bodové osvetlenie nie je rozpor, ale skôr sa hodia do inter'jer.

Tak, povinné'Eskov prvky klasických zrkadlá v pestrých rámy, krby, útulné nízke kreslá, nízke čaju a kávy stoly, veľa svetla, m'čo svetla ručne vyrábané koberce, parkety vyrobené z ušľachtilých odrôd z dreva, lampy, ako šperky, stoly a stoličky v jedálni s pôvabnými vyrezávané nohy a riad, tenké, takmer priehľadné s skromné obrázok a zlatenie.

Praktické rady. Ako sme spomenuli v minulom vydaní, v modelovaní rôznych štýlov existujú tri hlavné spôsoby: radikálne, "dominantné" a "mini"-cesta štýl prízvuk.

Ak ste sa rozhodli pre kompletná rekonštrukcia, definovať Centrálnej oblasti, okolo ktorej sa bude rozvíjať inter'jer. Takéto prírodné centrum sa často stáva obývacia izba. Pri navrhovaní inter'interiér v klasickom štýle, je lepšie zvoliť stredové alebo žiarenia zloženie. Musíte starostlivo zvážiť vplyv vnímanie vášho obývacej izby. Ak to chcete urobiť, vstupná hala a lobby je lepšie rozdeliť otvorený kolonáda. Vo Všeobecnosti, moderné klasický inter'jer by sa mali vyhnúť oddiely - stĺpce a pilastry úspešne rozdeliť na zóny, harmonicky navliecť na seba.

Vchody aj lepšie identifikovať stĺpce a semi-stĺpce, a ako rozpätie medzi nimi môžete "hack" svetlo studní, vytvára ilúziu atrium (svetlo dvore). Všetky veľkosti, samozrejme, by mal zodpovedať vašu polohu, ale proporcie musia byť dodržané classic. V ideálnom prípade stĺpcov, aby sa lepšie vykonávať tuff alebo betónu (ako hotové produkty sú na predaj). Mramor a žula budú vhodné pre stenami a krbom. Imitácia Kam'drevené dosky na zem, aby inter'jer niektoré hrubosť.

Ak použijete štýl dekorácie, býva na niekoľko prvkov a striktne dodržiavať ich, symetrické striedavo v rôznych formách. Napríklad, mať jeden alebo viac konštruktívne prvky klasiky - stĺpec, vlys alebo pediment, ktorý by sa stal hlavnou hybnou témou inter'jer. Takže, s počiatočnou plochou od 30 m2 až nekonečno, budete môcť zariadiť obývaciu izbu okolo stĺpu, že nič späť. Motív z stĺpec alebo stĺpce sa môže opakovať v návrhu otvory a dizajn nábytku s nohami stoličky, rohy skriniek, rôzne stojany a stojany).

Môžete tiež nájsť v obchodoch alebo si môžete objednať nábytok s motívmi z pediment, ktorý dáva Kráľovskej vznešenosti. Teraz tradičného nábytku ľahko vybrať niekoľko veľkolepé osoby s ťažkým štýl zariadenia. To je rozumné, aby sa vykonávajú niektoré prvky z materiálov, ako sú sadrokartón, drevo alebo plast. Pretože vaše stĺpce nie sú, môžu byť vyrobené z moderných ľahkých materiálov.

Nakoniec, ak chcete získať výsledky s minimálnymi zdroje a právomoci, t.j. byť obmedzené iba štylistické dôraz, to spomínať položky môžu byť, napríklad, starožitné váza, alebo luster, ornament, závesy alebo obrázok na antický motív. Ale aj keď s použitím jedinej štylistické detaily sa musia striktne dodržiavať pravidlá "klasické" priestor a farba: symetrické usporiadanie nábytku, osvetlenie, tiché farby, prírodné materiály.

Takže, choďte do toho! Klasika je stále v móde, pretože to je klasický inter'kuriérske "navrhnuté a testované storočí, môcť vytvoriť tie harmonické, stabilné a príjemnú atmosféru. S zostali v tomto dome na pár minút, chcem zostať v ňom pre život - pretože človek je vždy Manila pohodlné luxusné, o to viac, že to tu nie je určené na výstavu a pre život v ňom.

Zdroj: www2. iz-dom. webstroy. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика