четверг, 28 ноября 2013 г.

Drenážny systém











Drenážny systém sa používa na zhromažďovanie prebytočnú vodu okolo Nadácie budovy. To je séria perforované kanalizačné potrubie umiestnené okolo Nadácie, nad morským dnom a pod povrchom. Tieto rúrky sú obklopené s geotextíliou filter a osprchoval s štrk alebo drvený kameň. Potom sa pripojiť k studní, zhromažďovanie všetkých zhromaždených vody).
Drenážny systém by mal byť použitý v nasledujúcich prípadoch:
- Podzemných vôd sú nižšie Nadácie. Ale keď je obdobie dažďov, alebo začína tajomstvo snehu, sú neustále rastúce;
- Keď povrch pôdy sú viac priepustná, ako čriev.
Zvyčajne drenážny systém sa skladá z nasledujúcich prvkov:
Drenážne rúrky. Drvivá väčšina z plastových rúr - perforované. Priemer 80 -100 mm Sú navrhnuté tak, aby piesčité pôdy. Pre ílovitých zemín, tie sú viac vhodné pre potrubie pokryté kokosovom. A oplášťované v syntetických vlákien, bude užitočné pre štrku a piesku. Tieto kryty chrániť potrubie zo zanesenia. Všetky potrubia sú napojené pomocou špeciálneho kolená, kĺby a gumené tesnenia. Vyberte priemer a typ rúry by mali špecialista.
- Studní. Môžu byť montované z prefabrikovaných prvkov (konkrétne krúžky), alebo aj s pomocou rúrky s priemerom 200-315 mm Výška vrtov je zvyčajne 1 - 2 m
- Kropenie drenážne rúrky štrku alebo sutiny. To slúži ako filter. Z upchávaniu a uľahčuje prienik podzemnej vody v systéme.
- Textílie, geotextílie. To dokončí inštalácia kanalizácie. Je potrebné, aby sa zmestili perforované potrubie, ktoré bude chrániť pred znečistením.
Voda zo studní.
Voda zo studní je možné používať pre svoje vlastné účely, vodné záhrady, vodné kvety. A možno vydať vo verejnej (obecnej), systém pre zber dažďovej vody. Potom sa dostane do potokov, riek. Ale na to musíte mať povolenie.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика