четверг, 28 ноября 2013 г.

Okrem'interiér v štýle "Aqua"

Rusi vedia, čo rieky a jazerá, fontány a bazény... Nádrže - prírodné a umelé, máme veľa, tak, že komunikácia s životný vlhkosti sa stala pre mnohých z nás dobrým zvykom, ktoré sme sa nechcel vzdať a doma. Navyše, šumenie miestnosti potok, triešti cascade alebo blikanie akvárium nás privádza bližšie k prírode, pripomínajúci veľkú pohromu, ktorá bola kolískou všetok život na Zemi.

Zvýšený záujem v domácich vodách je príklad blahodarne módy na životných podmienok človeka. Od dávnych čias je známe, že pozrieť sa na tečúcej vode je veľmi užitočné pre duševné zdravie'I udržiavať emocionálnu rovnováhu. Okrem fontány, kaskády alebo akvárium, nastaviť v meste apartmán je ideálny zvlhčovač. Ako je známe, priaznivú atmosféru musí mať obsah vlhkosti nie menej ako 50%. V našich domovoch v rámci akcie Centrálnych vykurovacích systémoch, tento index môže klesnúť pod 30%.

Dôsledky nadmerné sucho vzduchu známe snáď každý: nezdravé, ako bolesti hlavy, nevysvetliteľná podráždenosť, alergie a dokonca aj astma. Špeciálne zvlhčovače, samozrejme, pomôcť vyriešiť tieto problémy, ale, vidíte, dekoratívne zdroj vody vyzerá oveľa atraktívnejšie ako aj veľmi elegantné domáce spotrebiče. Okrem toho systémy "zavlažovanie" môžeme mať nové akcenty v interiéri'interiéru a robiť to viac zaujímavé a nezvyčajné.

"Mokré steny" a "fontána-závoj"

Moderný domov, fontány niekedy nič ako tradičné prúd vody pod tlakom na b'tam z Pohára. Často sú miniatúrne krajiny s umelé skaly, stromy, budovy. Bude obsahovať túto pieseň v elektrický systém, a zagorcic stream, krútiť koleso mlyna, bude Žiariť vodopád... potápanie alebo vonkajšie osvetlenie umožňuje, aby sa "fontány" centrum prilákanie pozornosti. Samozrejme, zloženie je pre niektorých to môže zdať trochu naivné a sentimentálny, ale len dovtedy, kým si pri pohľade na ňu, nie pocit zahreje na duši, a problémy funneling spolu s vodou.

Liečiť také skladby ako "živé obrazy". Máte pravdepodobne nič proti idylické krajiny, vytvoril maliar? Tak prečo nie si jeho trojrozmerné znázornenie, malý funkčný model" prírody? V zemepisných podmienkach to môže byť akýkoľvek rohu zeme: z Indickej džungli na subarctic tajga. Materiály, z ktorých je vyrobený scenérie vyzerať úplne prirodzené, sú ľahké, šetrné k životnému prostrediu a trvanlivé. Mimochodom, s ich pomocou sa môžete skryť niektoré nedostatky: uhol reproduktorov kapitálu steny, príliš úzke miesto, nevhodné, lúč, atď., Ak fotografujete, môžete ozdobiť zloženie nie je umelé a živé rastliny. Napríklad, v misky, fontány môže byť vysadené vody ľalia, ľalia alebo lotuses (len pre nemali by byť príliš silný), a okraje - orchidey, bambusu a iných vlhkosti-milujúci rastliny. Tieto mini-záhrady veľmi estetické. Sú schopní inšpirovať aj tie formálne inter'jer. Okrem toho, prírodné byliny a tečúcej vody umožňujú normalizovať mikroklímy v miestnosti.

Voda môže tiecť z fontány rôznymi spôsobmi. Niekto má rád klasické "gejzíry" a "naštvaná amfora", niekto preferuje imitácia zdroj alebo vodopád a niektorí radšej viac zložitejšie spôsoby. Napríklad, mokré steny". Kvapky, prúdy a aj prietok vody stekajúcej jednej zo stien miestnosti, lemované nepremokavé mozaiky, kameňa alebo keramiky. V podlahe je nainštalovaný na zber vody, chránené hydroizolácie. Z jednej strany to môže byť aj vidieť, ale viac veľkolepé vyzerá mokré steny"! V závislosti od čelí, tvar povrchu, rýchlosť a jednotnosť dodávky vody, osvetlenie režimoch, môžete dosiahnuť rôzne efekty. Táto fontána môže šokovať, prekvapiť a uchváti - ale on sa nenechá nikoho ľahostajným!

Skvelé na pohľad a fontány-závoj". Voda je tu slúžil tenké široký prúd, pripomínajúce sklenená stena. To padá z vyššie a je zhromažďovaný, že môže byť "utopil" v podlahe. Ak umiestnite systém vo dverách a vybaviť špeciálny pohybový senzor, fontány-závoj, môžu zase do dverí medzi dvoma izby. Akonáhle sa dostanete do blízkosti vodnej steny, snímač budú okamžite zastaviť, závit a uvidíte, pasáž v inej miestnosti... Ak vodnej clony do iného a vhodne zvýrazniť váš byt bude vyzerať ako rozprávkový Palác!

Môžete tiež nainštalovať byt a strop fontána stĺpci. Z kolo dome svetlo na napäté nitky stekať kvapka vody, deje v špeciálnom bazéne. Avšak, vody scedíme a nepretržitý prúd, ktoré tvoria transparentné duté pilier - okrúhle alebo mnohostranný. Zatiaľ čo vo vode "piliere" môže byť inštalovaný plastika, drevo alebo iné dekoratívny prvok.

"Hlas" fontány by pohladenie uchu. Ak zvuk padajúcich voda nie umožní relaxovať, a šumenie robí podozrivo pozerá na mačku, potom plniace čerpadlo nevyžaduje žiadnu konfiguráciu. Stráviť pol hodiny pri hľadaní melodické režim a váš estetický zmysly dostane slušnú odmenu, a motýle budú viac.

Avšak, aj cez všetky výhody vlhký vzduch, nie všetky z nás sú ochotní dať v byte, vonkajší zdroj vody. Ale to nevadí, na dekoratívne použitie možnosti vody. Napríklad, v krásne osvetlené "obrázky" alebo stand-"stĺpce". Sú vyrobené zo skla naplnené vodou, ktoré je skryté kompresora robí veľa bubliniek. Pohybujúce sa gule vzduchu odrážajú svetlo, vytvárajú na stenách miestnosti fascinujúce hru svetla a tieňa.

Domov fontána je to vhodné, v každej miestnosti - vstupná hala, obývacia izba, jedáleň, pracovňa, spálňa, kúpeľňa, sauna... A absolútne nemysliteľné bez malý mumlala nádrže populárne dnes, zimné záhrady! Len to je možné priniesť práce ľudských rúk, aby prírodné dokonalosti.

Za sklenenými

Dnes nemusíte byť zanietený fanúšik ryby, aby sa v dome luxusné akvárium. Dekoratívne možnosti podmorského sveta ocenili dizajnéri inter'' po celom svete. Jedným z dôvodov, ktorý nútil ich, aby venovali pozornosť na akvárium bolo hľadanie nových zdrojov relax pre moderného človeka. TV prestala upokojiť a odviesť pozornosť od problémov, ktoré znamená, že je čas obrátiť sa na pokojný múdrosť a harmóniu prírody.

Lekári a psychológovia hovoria, že to je dosť na to, sedieť 10-20 minút, kým sa krásne zariadené akvárium, že ustúpila vnútorné vášne a búrok, a telo rozliatiu príjemný luxus. Obzvlášť sa odporúča monitorovanie podmorského života ľudí alarmujúce. Je známe, že ryby sú veľmi dobre vedomí pripravovaných zmenách, či je zlé počasie, hroziace prírodných alebo umelých katastrofa, a ak ich krehké bývanie (a spolu s vami! ) Bude v nebezpečenstve, ich správanie, dáme vám vedieť. V tomto zmysle, akvárium, môže byť považovaná za vynikajúcu home security indikátor. Okrem toho, nie je tak krutý, ako to znie, ryby, môžete skontrolovať kvalitu pitnej vody. Jej len trochu hore v akváriu a pozrite si reakcie jej obyvateľov. Ak sú ryby týka, mali by ste premýšľať o kúpe spoľahlivú filtráciu pitnej vody!

Všetky tieto vlastnosti akvária ľudia ocenili aj v dávnych časoch. Napríklad, v X-XII storočí v súdov Čínskych a Japonských cisárov boli postavené špeciálne bazény pre Karpov. A v Starovekom Ríme bohaté domy boli zdobené pissin (sadzby sa s tečúcou vodou) a Akvárií (záhrady a plavidlá pre ryby). Avšak, dnes luxusné dobre udržiavané akvárium výstižne vypovedá o tom, bohatstvo jeho vlastníkom. Podržte malý "kúsok" na jazero alebo oceánu, v byte nie je lacné. Zvlášť pre ľudí, ktorí cítia túžbu preniknúť do všetkých podrobnosti o fungovaní malé biocenosis a potrebné konzultácie odborníkov a kvalifikovaných opatrovateľskej služby. Však záväzok z mnohých "Amatérov" na akváriu je veľmi úprimný a vysvetľuje ich vysoké estetické nároky a jemnosti duševné organizácie.

Krásy akváriu, ktoré je pomerne stabilné a nenáročný systém. Na rozdiel od všeobecného presvedčenia, že nie je potrebné veľa starostlivosti, pretože v určitej fáze vývoja on to zvláda vonkajších vplyvov a vnútorných problémov. To je veril, že je akvárium dostatočne venovať trochu viac ako pol hodinu za dva týždne, a že budete súhlasiť, môžu dovoliť a sú veľmi zaneprázdnení ľudia. Moderné comp'utern riadiace systémy umožňujú minimalizovať zásah vlastníka v life aquarium. "Smart" technológia sama o sebe vám poskytne obyvateľov akvária všetko potrebné - od potravín až večerné osvetlenie. Ak však dochádza každé tri roky, problémy so zmenou vody v akváriu sa zdajú byť príliš ťažké skúšky, môžete vytvoriť sebestačná "večný" biosféry, ktorá potrebuje starostlivosť: úplne uzavreté, akvárium, žiť v morských a sladkovodných živočíchov a rastlín, - krevety a slimáky.

Vo Všeobecnosti, moderné technológie umožňujú projektu a nainštalovať v bytoch, ako akvária, že pred desiatimi rokmi boli prístupné len odborná výstava organizácií. Objem 300-400 litrov dnes nikto nebude prekvapený, pretože sa často vyskytujú a modely v presahujúce 1000 litrov! V dome takých gigantov môže nahradiť jeden z steny alebo priečky, bar, konferenčný stolík, stĺpci, ani zem... A expresívne možnosti malé akváriá a zdá nekonečné: rohu a pyramídový systém šikovne bude zaberať rohy, kde žiadny iný kus nábytku nebude dať. Sférické nádrže môže slúžiť ako originálne lampy. Nastaviť do steny alebo steny akvária, zariadené ako Windows alebo obrázky bude dať priestor tajomná chuť...

Do akvária sa pozrel na inter'interiér je výhodnejšie a zaujímavé, je často zdobené fontány, vodopády, bublina stĺpce, Aquapanel. Vonku si môžete vyzdobiť to hothouse rastliny. Vo vnútri zásobníka, môžete vytvoriť jaskyne a skaly, strojov koralové útesy, skrátka úplne prerobiť spodnej úľavu, vrátane mora.

Avšak, viac o'em a zložitejší systém, tým vážnejšie sú akvárium požiadavky signálu je príliš veľké riziko, aby sa "univerzálny potopa v samostatné bytové bod. Preto, moderné akváriá sú často vyrobené zo špeciálnej akryl, tak silný, že to nie je strach, dokonca aj priamy zásah z guľka. Tento materiál má malú mieru deformácie, a neváži veľmi veľa.

Pravdepodobne, nie je dôvod na vyrovnanie priestranné akvária veľa málo rýb. Milovníci exotických čoraz viac preferujú veľké jednotlivci: jesetera, žraloky, Murény úhorov, stingrays, lionfish... Poteší majiteľov a ich hostí vždy spôsobiť sépie, chobotnice a iné morské bezstavovce. Niektoré originály obývajú akvária dravých rýb, ako pirane. Avšak, krvavé divadlo a jesť piranha je pochybné potešenie, aspoň pre pokoj a príjemnú prestávku by nemali čakať. Aj keď, človek nikdy nevie! Niet divu, že ľudia platiť pre akvária s "domáce Zvieratá" peniaze, ktoré by ste mohli kúpiť dobré nové cudzie auto...

More, bezodnej svete...

O morského akvária stojí za zmienku samostatne, pretože sa líšia od sladkovodné ako auto Jamesa bonda z detských skúter. Aqualung (ďakujem, Jacques Yves Cousteau! A ) dovolené, aby ľudia videli, úžasnú krásu morských hlbinách. To nie je prekvapujúce, že dokonca aj ľudia, čisto continental miest, ako Čeľabinsk, chcel presunúť kus úžasné podmorské Kráľovstvo v ich domovoch. Ale nemáme more, voda v dosahu, na ruskej hranici č teplé more, kde by bolo možné priniesť ryby, riasy a koraly! Takže mora pozostatky exotickej akvárium hobby.

Ak úspechy chemického priemyslu pomôcť obnoviť zloženie morskej vody, s obyvateľmi teplé moria tvrdšie. Mnohé druhy zvierat a rýb, nie reprodukovať v zajatí, takže sú ulovené vo voľnej prírode, Zabalený v igelitových vreciach vody a kyslíka a lietadiel poslal do rôznych častí sveta. Za to, že budú "ožívajú" počas povinné'povinnej karantény, izolácia v špeciálnych nádržiach, ktoré môžu identifikovať možné choroby "prisťahovalcov". Obyvatelia mora počas karantény prispôsobiť na nové podmienky: niekedy majú aj re-naučte sa tam! Ale, ako sa dostať do majiteľ, vo svojej poslednej akvárium, sú už veľmi životaschopné a aktívny. A si predstaviť pocity človeka, ktorý vysvetľuje, hostia: "tieto morských koníkov pred mesiacom bol hrá pri pobreží Indonézie! "...

Morské akvárium sa vždy robí silný dojem ako sladká voda. Pretože to môže žiť nie len ryby a riasy, a mnohé bezstavovce: tajomné, ako medúza, krásna ako koraly, vtipné, ako kraby. Aj jednoduché vyčíslenie mená z tropického morského života môže priniesť úsmev: ryby klaunov, anjelov, motýle, vtáky, ježkov, líšky, veveričky, psy, flauta; lodné kohúty, Maurská modly; lekári a chirurgovia; homáre, kraby a riečny; krevety, huby, morské anemones, hviezdice... je Jasné, že vzhľad tieto podivné stvorenia je v súlade s ich krásne mená! Moderné akvárium obsahuje počet zariadení na údržbu a kontrole životne dôležitých parametrov vodnej zložke životného prostredia. Úlohou projektanta inter'interiér je skryť všetky komunikácie a zariadenia. A keď sa to stane, kúzlo morské akvárium zatieni nepríjemnosti, ktoré treba prekonať.

Ak si myslíte, že všetok život na našej planéte vyšiel z vody, je jasné, prečo voda je tak lákavé nás. Je to len genetickej pamäti'lepšie o vlasti - svetový oceán. A ak je pripojený k pôvodu života, prináša pokoj a radosť, prečo nie ísť ešte hlbšie do kontemplácie veľká prvky?..

Anna KOLESNIKOVA

Zdroj: www. štýl-chel. ru

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика