суббота, 30 ноября 2013 г.

Drobkov gumy

Dnes, gumy drobkov je populárny materiál v súčasnosti je aktívne používa pre potreby priemyslu a stavebníctva na svete. Krytiny z gumy drobkov nachádza svoje široké využitie pre tvorbu umelých futbalové ihrisko, ako aj podlahové krytiny, športové a detské ihriská. Ako prísada drobkov guma sa používa na betón, asfalt a rôzne tmely.

Definícia a technológia výroby gumy drobkov

Gumené drobkov je kolekcia častíc v rôznych formách a jemnosť drveného gumy. Materiál je charakteristický tým, že v jej základe zachováva molekulárnu štruktúru a vlastnosti pôvodného gumy. Povrch častíc môžu byť zmenené s cieľom poskytnúť gumy drobkov osobitných, vopred definované vlastnosti. Tieto zmeny môžu byť získané čiastočným devulcanizer vrchnú vrstvu častíc alebo chemické, fyzikálne alebo fyzikálno-chemická úprava.

Výroba z gumy drobkov je znížená na recyklovanej gumy materiálov. Táto skupina môže obsahovať rôzne odpady z gumy, ale hlavná surovina na výrobu gumy drobky sú opotrebované pneumatiky. Najprv to stáť'vzhľadom na skutočnosť, že viac ako polovica z gumy vo svete chodí na výrobu pneumatík. Takže, v Západnej Európe, USA, Japonsku, sa už stalo dobrým používať opotrebované automobily, nákladné automobily, autobus a trolejbus pneumatiky s kovovými a textilné kábel pre výrobu gumy strúhanke.

Technológia výroby gumy drobkov je mechanické drvenie opotrebovaných pneumatík alebo iných relevantných materiálov. Táto technológia sa skladá z troch na p'päť etáp, počas ktorých gumy základe oddelené od kábel, vlákniny a zahraničných inklúzie. Ak to chcete urobiť, použite túto techniku ako upozorňuje sitá, Tallinn bubny, magnetické a vzduchu odlučovače rôznych prevedeniach. Ako drvenie gumy drobkov môže byť granulates alebo jemný gumový prášok.

Účel a uplatnenie gumy drobkov

Drobkov gumy má široké uplatnenie v týchto oblastiach. Gumené drobkov zaspať, futbalové ihrisko s umelou trávou'drevené podlahy. Podlahy strúhanke gumy použité pre deti, športové ihriská a zariadenia, fitness centrách. Veľmi populárne dnes liate podlahy, vytvorený na báze gumy a polyuretánu, ich inštalácia je vykonávaná na detské ihriská a ako univerzálny, dlažobné dosky.

Krytiny z gumy drobkov aktívne používa v chove hovädzieho dobytka chov, výrobu a skladovanie. Vďaka svojej vysokej anti-slip vlastnosti náterov sa používa na vytvorenie bezpečných vstupov a na palubách. Gumené drobkov má veľký význam pre chemický priemysel. Aj pokrytie strúhanke gumy je široko používaný pre strešné namiesto strešnej krytiny.

Pre hlboké základy, podlahy a mostíkov v oblasti vysokej návštevnosti, sa často používa konštruktívne, drevovláknité dosky betón, technológia tvorby, ktorá zahŕňa použiť gumené strúhanke. Použitie gumy drobkov obsahuje tiež použiť ako modifikátor asfaltových asfaltových vytvoriť vonkajšou vrstvou z cesty. Experimenty ukázali, že s používaním tohto materiálu, mnoho prevádzkových charakteristík asfaltových zvýšil z 20 na 30%.

Aj strúhanke gumy získať regeneráciu, ktorá je pridaná v gumy na výrobu pneumatík a iných gumárenských výrobkov. Použiť tento materiál na výplň športové zariadenia, a tiež na výrobu sorbentov potrebné pre zber od povrchu pôdy a vody z ropy a ropných produktov, a pre zapojenie v vŕtanie ropných vrtov.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика