четверг, 28 ноября 2013 г.

Liečebný dom

Samozrejme, vytvorenie Liečebný dom, nebudú vydané na nákup komplet vybavenie, ktoré je v mnohých Wellness a Spa centrá, avšak, ak chcete posilniť svoje zdravie'I a osviežiť telo i dušu s pomocou určitých zariadení je celkom možné.

Infračervený sauna kabíne

Aké'objavil sa pred niekoľkými rokmi kabíny, infrasauny okamžite zaslúženej obľube u žien ako aj mužov. Toto zariadenie umožňuje takmer úplne eliminuje tepelné tela z vonku, warm up to zvnútra. Tak, pomocou teplej infračervená kabína, infra sauna pomáha dobré cvičenie na zbaviť telo toxínov a iných škodlivých látok.

Na ich zdravotné výhody ako kabíne nie je podradné, ale aj vynikajúca ruská sauna alebo Hammam. Teplota v kabíne infračervené sauny je asi 40-50 stupňov a je tam vysoká vlhkosť vzduchu, ako v klasickom izby. Preto, infračervené domov sauna zobrazuje nielen zdravých ľudí a pacientov, vrátane ľudia trpiaci kardiovaskulárnymi ochoreniami.

Infračervený sauna kabíne zaberá malý priestor, ako stredné šatník, ale vo vnútri je priestranná a vám umožní vychutnať si pohodlie všetkých veľkostí. Vzhľad, tieto kabíny celkom štýlové, tak dokonale prispôsobiť akejkoľvek inter'jer. Ako pre ich vysoký rekreačné a relaxačné funkcie kabíny, infračervené sauny sú hodné, aby byť v Kúpeľnom dome.

Malé turecké kúpele Hamam

Mnoho ľudí, ako turecké kúpele Hamam, ale nie všetky z nich majú príležitosť pre budovanie takýchto zariadení doma. Pre tých finančných zdrojov neumožňuje vybudovať plnú Hamam, je tu možnosť vytvoriť si malé domáce kúpele, ktorý funguje na rovnakom "turecká" princípe. V tomto prípade si budete musieť zakúpiť sprchovacím kútom, vybavená simulácie, parné kúpele, Hammam a bavte sa bez opustenia vášho domova.

Aj odborníci radia, aby sa vytvorenie zjednodušenej verzie turecké kúpele Hamam doma vytvoriť malé parné kúpele, o veľkosti 110 až 110 cm a dať do pary. Zatiaľ čo najlepšia možnosť, ak para je vyrobený z akrylových: to je chemicky neutrálny, hladké a teplého materiálu.

V parné kúpele, Hammam, priniesť vody, elektriny, a potom vypnite generátor pary a pary v turečtine! Je tiež dôležité, že veľkosť domáceho turecký Hammam sú tak nepatrné, že môžu byť inštalované aj v kúpeľni.

Domov Solárium

Takmer žiadne moderné Kúpeľné centrum nemôže urobiť bez toho, Solárium, pretože slnečné svetlo je veľmi dôležité vybudovať nové bunky. Bolo by pekné, keby v jeho Liečebný dom budete môcť nastaviť domovské Solárium. Pre to budete musieť zakúpiť zariadenie a pripojte ho na mieste.

Avšak, možno radšej ako horizontálnej a vertikálnej domov Solárium. Každý z týchto modelov má svoje výhody a nevýhody. Napríklad, ak chcete vyhrať z hľadiska šetrenia priestoru, potom, samozrejme, je lepšie kupovať domáce vertikálne Solárium. Ale plný ľudí, vertikálne Solárium nie je dokonalé: existuje možnosť, namiesto slnka popáleniny / poleptanie.

Horizontálne domov soláriá sú dvojstranné a jednostranné. Na jednej strane, bilaterálne Solárium, samozrejme, výhodné, pretože nemusíte tak v jednostranné, obrátiť sa z brucha na chrbát a späť. Ale zároveň, bilaterálne model nepríjemné, že keď sa dozvedia akrylový náter na telo môže zostať bledé škvrny.

Domáce Kúpele, hydromasážne bazény

Tak získate skutočný Liečebný dom, na záver by som chcel povedať o teplej Spa-bazény. Často dokonca aj v krajine dom bazén obsahovať nie je tak jednoduché. Preto, mobilné Spa Spa bazén môže dokonale pomoct: je to oveľa lacnejšie, ale je vhodný na rekreáciu a dobrý odpočinok.

Kúpeľný bazén je svetlý a priestranný, misa: voľne ho ponorí súčasne niekoľko ľudí. Na obvode zaistené pohodlné sedadlo. A oni, samozrejme, nie je fixné a snímateľné. Ako pravidlo, Wellness Spa-bazény môžu byť okrúhly, oválny alebo obdĺžnikový tvar s kapacitou štyroch až šiestich ľudí.

Tieto bazény sú vybavené vodná masáž a voda: vriacej vody a pekné masáže tela. Zatiaľ čo whirlpool je výkonné čerpadlo, a intenzita jeho práca ľahko zmeniť, je priamo v Pohári, s regulátormi.

Vytvoriť Liečebný dom, a on účinne podporovať zlepšenie a celkové omladenie tela. Takéto krásy veľmi účinne zbaviť stresu a vám pomôže nájsť dobrú náladu.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика