четверг, 28 ноября 2013 г.

Okrem'jer high-tech

Trochu na high-Tech štýl, doslova "high technology". Technológia nie je len zmenili procesov výroby, ale tiež ovplyvnil filozofiu života. A tam, kde je ďalší filozofia života - ostatné inter'jer. Ako môže byť a ako to je vidieť na dizajnéri?

Módny dizajn trendov inter'vnútorné zmeny nie tak často, ako v módny dizajn, a podľa odborníkov, raz za 5-10 rokov. Avšak niekedy, keď inter'rebrík štýl bol populárny už niekoľko desaťročí. To plne platí pre high-tech štýle, ktoré prišli do Módy v 60 rokoch XX storočia a stále inšpirovať architektov a dizajnérov vytvoriť a nech extravagantné, ale v jeho vlastnom harmonický inter''erov.

Vo Všeobecnosti, high-tech obytných inter'Arah v jeho čistej forme je veľmi zriedkavé, častejšie sa používa v kombinácii s inými štýlmi, od "etno", aby neo-klasické. Vytvorenie tejto inter'interiér je dokonca potrebné, ak byt je doma na sedem'ja som od niekoľkých ľudí, najmä rôznych generácií. Každý z nich má svoje vlastné chute, a každý by mal mať v ich byte, priestor, v ktorom by sa cítili čo najpohodlnejšie. Ale tento byt je v nebezpečenstve, sústruženie do hromady nezlučiteľné okrem iných predmetov a častí interiéru'jer. Ak chcete nájsť riešenie a organicky spojiť priania všetkých členov rodiny je priamou výzvou pre dizajnérov. Mimochodom, ako dosť dobrý v dielach súčasných dizajnérov.

Moderné technológie nie je stojí, nové spotrebiče, audio-, video zariadenia si vyžadujú vhodné prostredie. Súhlasíte s tým, by vyzerať smiešne supercruel filmy na mojej starej mamy hrudníka. Takže štýl hi-tech je právo na život a perspektívy vývoja.

Anglický pojem high-tech ("high technology") trefne vystihuje podstatu tejto smer v dizajne. Ale, v spravodlivosť, je potrebné povedať, že idea "dom je stroj pre život" s'objavili oveľa skôr. Napríklad, v Sovietskom constructivists 20-tych rokoch a na začiatku diel legendárnej architekt Le Corbusier a inovátorom v domácnosti, sú ľahko čitateľné človekom dôvodov.

Čerstvý vietor zmien dali život najúžasnejšie nápady, prijali ducha novej éry. V architektúre tvoril nové zásady územného rozvoja: sociálna orientácia domov, jeho funkčné zhody na základné potreby obyvateľov. Poznámka úvod v bytovej výstavby nových konštrukcií a materiálov: kovový rám, betónu, prefa betónových konštrukcií. Jednoduché a jasné formy, Okná od podlahy až po strop, kovu a betónu - dom-ako člny plachetnice v budúcnosti, a vo vnútri bol vytvorený inter'jer nový čas.

Ale v čistej high-tech s'objavil ešte v 60-tych rokoch, keď sa myšlienky architektov sa mohla spoliehať na úplne inú materiálnu základňu. Nové možnosti materiálov a konštrukcií, rýchly rozvoj rôznych odboroch vedy vytvoril nový štýl - svetlé, na rozdiel od všetkých predchádzajúcich a prvý, trochu šokujúce.

Staré dobré pohodu bolo považované za zastarané, unfashionable a buržoáznej. Naopak, najnovšie výdobytky vedy a techniky sa stal objekty inter'jer. Obdobie nábytok vyrobený zo vzácneho dreva išiel do dôchodku, na jeho miesto bol nastavený agresívne vzory zo skla a hliníka. Prírodné kamenné podlahy a parkety, bol nahradený syntetické linoleum. V harmónii zdržanlivý, asketický vo farbe vzťahu inter'' prerušené postriekaniu svetlé škvrny.

Architekti a dizajnéri vytvorili inter'kariéry jej harmóniu a čistotu výkon môže súťažiť s najlepšími pam'historické pamiatky všetky predchádzajúce štýly, od klasicizmu a končí s moderným. Postupne narodili základné princípy high-tech štýle, ktoré sú ešte v použití dnes - zdôraznil, grafické a sparťanské linky, hojnosť jasné a presné geometrické formy, minimálne detaily, veľa skla, kovov a plastov, svetlé otvorte farby.

Umelé materiály s ich schopnosť transformácie tvar, farbu a odtiene sú základom inter'vnútorné hi-tech. Plasty všetkých druhov - pevné a pružné, priehľadné a nepriehľadné, hladké alebo s výrazné štruktúru - všetky nájdené v inter'Arah v high-tech štýle.

Studená elegantný Lesk oceľ, chróm a hliník, zámerne "výroba" sú prítomné všetky prvky vzájomne'interiér - na podlahe a na strope, v dizajn okenných rámov, schody, vytváranie umelých džungli lúče, krovy a potrubia, chróm, Nikel-á alebo farebné. Ale high-tech, nemožno nazvať vážne, alebo masívne. Ľahkosť a beztiaže inter'jer poskytuje široké použitie skla a plastu. Oddiely, nábytok, prestúpený vzduch a svetlo, elegantné detaily SIP'Aksuat počiatočnú tuhosť štylistické smeroch.

Hi-tech štýl, podporovať estetické materiál, dynamika a tlaku, to je cesta pre ľudí mladých srdcom. Vyznačuje sa použiť na dekoráciu z najmodernejších materiálov a funkčný nábytok má extravagantný forme.

Rôzne možnosti interiérového dizajnu'vnútorné obmedzené iba na fantáziou dizajnérov, ich dobrý vkus a zmysel pre proporcie, premyslené kombinácie inter'Arah jeden štýl jednotlivých dielov a výrobky z štýlu ostatných. Ale, a to je veľmi dôležité, táto kombinácia môže byť riskantné a len profesionálny dizajnér.

Hlavnú úlohu vykonať profesionálny designer - rozvoj inter'interiér, zodpovedajúce osobnosť vlastníka, jeho zvyky, jeho temperament. Dôležitou úlohou projektanta, vzhľadom na životný štýl a priania majiteľa, interiér'interiér bol vypátraný Všeobecné linky a jej jednotlivých prvkov, ktoré sú prirodzene navzájom kombinovať, vytvárať integral, harmonickým spôsobom.

Alexander Dolgin

Zdroj: Apartmán. Lodge. Office

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика