суббота, 30 ноября 2013 г.

Svetlo vášho domova

Dizajn osvetlenie je jedným z dôležitých bodov dizajnéra pri tvorbe inter'jer. Osvetlenie súčasť umenia, dizajnu, vyžaduje starostlivý prístup, plánovanie a vedomosti. Najlepšie pokrytie je ten, ktorý sa najviac hodí pre praktické účely a estetické úlohy v každej miestnosti.



Viac fantázii vo svetle kúpeľňa

Zmena svetelný tok, jas, svetlo napájania, jeden model môže nejaký obraz inter'jer. Hlavné pravidlo: na ochranu a podporu prirodzeného svetla a kompetentne používať umelé osvetlenie.



Prirodzené svetlo je východiskový bod, z ktorého začať premýšľať, plánovať a vymýšľať. Bližšie osvetlenie miestnosti na prírodných, tak to neškodné pre ľudské zrak. Umiestnenie, veľkosť a počet Okien závisí od výberu farby v miestnosti, nábytok a príslušenstvo. V miestnosti s nedostatočným príjmom denného svetla pre dokončovacie lepšie použiť ľahší tón, keď nadmerné prirodzené svetlo je tmavšie. Ideálne v tomto prípade je úplne zadarmo parapet a minimálne textílií na okno.



Nezabudnite o dekoratívne možnosti svetla; vďaka nim, na tom istom mieste, sa môžu objaviť väčšie alebo menšie, teplejšie alebo chladnejšie tóny.



Umelé osvetlenie je bežné, miestne a dekoratívne. Prvý je dosiahnuté použitím stropné a nástenné svietidlá. Druhý dáva smerové svetlo na miestach, kde je to potrebné, napríklad v kuchyni, kde sa varí, alebo na pracovisku. Pre tieto účely je vhodný lampy, stolové a halogénové alebo žiarivky. Tretí je schopný klásť dôraz na dôstojnosť miestnosti, sústruženie situáciu v poriadku. Ako zdroje dekoratívne osvetlenie môže byť, a špeciálne lampy, a to len obyčajné sviečky.



Podsvietenie rodinné fotografie

V návrhu inter'vnútorné použitie všetky druhy závitov svetla v priestore je miesto, roztrúsené a odráža svetlo.



Svetelný dizajn "priateľské" s zrkadlá, že vizuálne "otvoriť" steny. Účelom vizuálne a rozšírenie bývania môže slúžiť ako monotónna osvetlenie povrchy stien.



Typ žiarovky sú stojacie lampy, stojacie lampy), múr (stena), strop a zapustené osvetlenie. Medzi strop existuje niekoľko typov:
• lustre, prívesky
• jedlá a stropné lampy na strop
• otočný lampy zameraná svetlo (reflektory)
• svietidlá so špeciálnym dizajnom pre kazetové podhľady.



V súčasnom návrhu osvetlenia rozlišovať medzi Americkými a Európskymi štýl. V prvom, všetky svetlá dom postavený na stenu, druhý zahŕňa použitie lustre.



Osvetlenie cesty v záhrade

Systém osvetlenie priestorov je navrhnutý tak, aby súčasne riešiť funkčné, estetické a emocionálne úlohy konania od jeho určenia. Akékoľvek osvetlenie by malo byť usporiadané takým spôsobom, že to môže byť upravená v súlade s potrebami. Vybrali všetky lampy, uistite sa, že napájací a tieň poskytované mu svetla zodpovedá účelu, na ktorý je kúpili.



Podsvietenie poličky v kúpeľni

V obývacej izbe je potrebné vytvoriť niekoľko Ostrovov svietidlá budú na rôznych úrovniach. Prečítajte si odborníci odporúčajú svetlo modrý odtieň. Ale v jedálni sa najlepšie hodí teplé osvetlenie. Zabudované svietidlá v kombinácii s podlahová lampa alebo sconce vytvorí teplú a príjemnú atmosféru v hale. Ale kúpeľňa potrebné svetlé a praktické osvetlenie.



Dokonalé osvetlenie schémy pre cs: svetlo, nie dávať tiene, a extra žiarovka na pracovisku. Svetlo v spálni by mala mať dva hlavné centrum - posteľ a skriňa. Kuchyňa by mala byť rozptýleného svetla, ktoré nie je slepý. Dobrým riešením by bolo malé halogénové žiarovky postavený do spodnej ploche steny skrinky a prívesok svietidlo nad jedálenský stôl.

Foto: www. idealhomemagazine. co. uk



Som článok napísaný špeciálne pre spoločnosť VIR. Na úplné alebo čiastočné použitie materiálov na odkaz www. eremont. SK povinné'povinné

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика