суббота, 30 ноября 2013 г.

Mágia farieb: farbu v interiéri'Yeri

Farba interiéru'interiér má vždy zohrávala významnú úlohu dekoratívne vyjadrujúce citový postoj vlastníka miestnosti. Rozprávanie v ruskej: bezfarebný a obytných priestorov je ťažké, aby sa volal.

Navyše, nie je možné v zásade, pretože farba je prítomný vždy, všade a bez vášho súhlasu. A môžeme len vybrať z obrovskej palety, takže váš domov real, umelecké dielo.

Každý vie, ako sa tón farieb ovplyvniť objemy: tmavo - znížiť, samozrejme, vizuálne, a svetlo - naopak. Rovnaké SSMAE a s jasnými kontrastov. To znamená, že ak neďaleko vás, steny natreté na zeleno, a ďaleko - červené vám s potešením zistíte, že dĺžka izba zvýšil. Ale ak tón v rovnakom steny budú súvislé, povedať, modrá a fialová, priestor bude vyzerať viac pevné, kompaktné. A steny sú stále v blízkosti nielen na seba, ale na vás. Takže lietadlo, " čo máš, steny, podlaha a strop? - Jedným z rozhodujúcich faktorov v interiéri'jer. S nimi zaobchádzať s láskou's, inteligentný, a budete reciprocate. A lietadlo... To môže zmeniť. Vizuálne. Optické umenie, op art, je robiť práve to. Konverzie, magic, farba: Čo chceš? Zobrazenie v priaznivú perspektívu stene? Môžete použiť akýkoľvek sýte farby. "Zničiť", ako keby odstrániť? Visieť bezpečne koberec, zbrane, robiť ozdoby. To bude "zmizne".

Ale žiadny záznam. Vzťah'komunikácia s farbou, zloženie, sochárstvo - všetky komponenty dizajn by mal byť k dispozícii. Krása je pojem absolútna a malá chyba môže priniesť, všetko svoje úsilie. Tu je príklad vzťah'ASCO štýl a farbu. Hranie v žltej. Tak, steny farba je bledo-Zlatý, parkety svieti dozlata, nábytok s žltá padding - topoľ, jaseň, dub. Dokončujeme - pozlátené v dekoráciu stien, stropov, nábytku a prosím, budete mať zrelého "Barokový". Štýlovo. A nemenej dôležité je, módne.

Farba je známe, že je veľmi silný vplyv na ľudské emócie Tak, žlté, oranžové tóny zlepšiť zdravie, zelená - upokojenie. a červená príčiny agresívneho štátu. Jeden po čase oči na to zvyknúť a cítiť úľavu. Toto je pravda, dokonca aj na bohaté tóny, svetlé hrať. Napriek tomu, psychológovia radia, aby sa vyhli nadmernému jas na veľké steny v spálni, detských izieb. A ako zdôraznil kontrasty dizajn stien a prietok a nezabudnite, inak členenie je podľa vás. Najlepšia možnosť - súvislý tón a nie príliš nápadné intenzitu farieb.

A veľký, je všetko veľmi jednoduché. Existuje niekoľko pravidiel. Takže, ak definujete štýl a obľúbené farby, predstavil si konečný výsledok pre prípad. Najprv urobiť niekoľko skíc miestnosti. Potom prejdite na akvarel a, ako v škole, farby. Okrem toho, rôzne, experiment. Výber vhodnejšie náčrt, vybrať už identické farby na steny. A, nakoniec, rozhodnúť: buď sa vám predkladajú farebný priestor, ktorý Gioacchino Starožitnosti, minimalizmus; alebo - naopak - farba budú mať prednosť a architektúry budú potlačené jas a bohatú chuť. To všetko záleží na vás - ísť na to!

Zdroj: housekeeping. kulichki. net

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика