четверг, 28 ноября 2013 г.

Okrem'ur, ktorý zabíja priamych

Africké masky, postavy slony, koža na bubny a rohože vyrobené z bambusu -- Tieto a mnohé podobné položky sú čoraz bežnejšie v Európskej inter'Arah. Exotický štýl, asi tak populárny medzi obyvateľmi všetkých kontinentoch práve preto, že umožňuje vytvoriť jedinečný inter'jer bez ohľadu na to, aké oblasti priestoroch.

Aby v dome objavil charakteristické exotickú atmosféru, absolútne nie'uistite sa, že zase do Bungalov alebo Orientálny Palác. Podľa dizajnérov, stáva sa to pomerne málo nezvyčajné doplnky. Najmä pôsobivé, samozrejme, masky veľké a malé, od cenné plemien z dreva alebo maľované, údaje o zvieratá (slony, opice, krokodíly, hrochy, a obrazy bohov, vyrezávané z dreva, slonovina, korytnačina, alebo odliata z bronzu. Takéto veci sú často o'objekty, zberateľstvo, a domov expozície sú účinné dekoratívne príjem.
Ale, vybrali do jeho domu masky a figúrky, je pam'na pamäti, že tieto položky exotické (alebo, ako to je volané, koloniálne) štýl predstavujú obrovský energetický náboj, takže každý artefakt by mali mať svoje miesto, svoje vlastné "sféry vplyvu "a je povinné'byť istí, - pozadie.

Viac radikálnym spôsobom, aby vo vašom dome, exotika je doloženie bývanie koloniálneho nábytku. Samozrejme, takéto veci si vyžadujú rozumné dekoratívne rozhodnutia celkový priestor, ktorý bude do značnej miery závisieť na materiál, nábytok. Napríklad, pohovky, kreslá a stoly sú vyrobené z bambusu alebo z ratanu tiež úzko súvisí so štýlom inter'rozvoj v Ázii a Afrike, ako predmet populárne teraz wenge wood - navrhnuté v Japonskom štýle, a vyrezávaný nábytok s charakteristické maľované ornament - s Indickými motívmi. Spravidla, ako nábytok sa používa v obytných miestnostiach, vzbudzuje pokojnú diskusiu zákutia pre oddych alebo na terasy.



Zatiaľ čo dizajnéri sú odporúča: pre realizáciu koloniálnom štýle najlepšie zadarmo, orientovaný na celom obývacia izba plánovanie. Územné miesta, ktoré môžete vykonať pomocou multilevel podlahy, mobilné priečky, prútia obrazovky a záclony. Povrchy by mali byť najviac stručné - poznáme Tapetu s exotickými kategoricky nie je možné kombinovať, tak, že stena je najlepšie vydať niektoré textúrou povlak, imitácie prírodných materiálov a pripomína mierne prasknutý hliny alebo kameňa. Pavol ležal keramických obkladov, kameňa, alebo aby rohože. Osvetlenie v tejto inter'Yeri lepšie, aby sa bledá, záhadné, pomocou odtiene tkaniny s grafickým ornament, alebo rôznych netradičných materiálov, ako je papier, a všetky druhy tkanie.

Organicky zapadajú do tejto inter'jer veci ratanový hrubo zaobchádza ako prasknutý z času na čas, drevo. Povrchu dreva môže byť pokrytý leštené dosky z kokosových škrupín vykladané s perleť alebo zdobené s perleťou drobkov, zdobia polodrahokamy. Etnické zvuk v inter'jer prinesie kusy nábytku vytvorené z bambusu. Ľahký, ale robustný bambusových stoniek ísť na výrobu miniatúrne stoly, sedacie súpravy a stoličky. Špeciálne úspech dnes sú videli odrôd z bambusu. Avšak, nábytok, úplne vyrobené z bambusu, je dnes raritou, to je zvyčajne v kombinácii s ratanový tkanie a kože.

Dizajnéri sú odporúča: skôr ako ste predložili svoje domovy exotický nábytok, je potrebné určiť celkovú farebnosť inter'jer. Pravidlo tu je jeden: každá krajina má určitú množinu farieb, ktoré pomáhajú rozpoznať" geografické preferencie. Inými slovami, stačí sa len rozhodnúť, kultúry, v ktorej krajine ste sa najbližšie. Napríklad v Japonsku už dlhodobo preferujú svetlé a šťavnaté farby: ružová, modrá, žltá na pozadí hlbokej čiernej alebo čisto biele, jasné kontrasty SIP'Aksyutina jemné kvetinový vzor. V Číne milujú Lesk zlata a bronzu, kontrasty čiernej a bielej, sa SIP'aksen teplé farebné schémy. Dizajn inter'interiér v Indickom štýle umožňuje použitie oboch teplé a studené farby. Napriek stereotypu, že na Východe radšej výnimočne teplé červené a hnedé tóny, Indický inter'interiéru sú často používané v rôznych odtieňoch modrej v kombinácii s jednoduchými geometrickými ornamentmi a priehľadnej látky, záhadne mávali vo vetre.



Pri vytváraní domova v exotických štýl môže byť použitý ako skutočný starožitné predmety a výrobky, štylizované etnických exotika. Je dôležité, pam'nezabudnite, že najprv si vyžadujú zvlášť opatrný postoj a zotročovanie celý inter'jer.

Materiály na tému

Afrika v inter'Yeri
Robiť apostil
Štylizáciu, naopak, dať si viac tvorivej slobody, umožňuje ľubovoľne kombinovať exotické prvky s modernými dokončovacie materiály. Mimochodom, všetky dizajnéri súhlasíte s tým, že prísne pravidlá na vytvorenie koloniálnych inter'vnútorné neexistuje. Dobrý inter'jer na základe toho, čo sa nazýva duša, master, teplo ľudskej ruky. Nech sú vaše túžby, aby odolali šialený rytmus megapolis bude vašim hlavným zdrojom poradenstvo pri vytváraní domu.

Text: Asya Ilyin
Foto: Salon

Zdroj: Vlastník

Zdroj: www. eremont. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика