пятница, 29 ноября 2013 г.

Inštalácia mortise drezy 2010-08-30 14:20:41

Výstavby a rekonštrukcie.

Inštalácia mortise drezy
2010-08-30 14:20:41

Ak chcete nainštalovať rezanie-v umyť v dosky nie je ťažké. Ale musíte mať nejaký súbor nástrojov a materiálov:
1. Tmel.
2. Cement.
3. Svorka.
4. Ochranné okuliare.
5. Skladačka.
6. Pásku.
7. Vŕtačku alebo skrutkovač.
8. Skrutkovač.
9. Kliešte.
10. Nastaviteľný kľúč.


Nič iné, ktoré by mohli byť užitočné pre nás, sú v každej domácnosti. Táto ceruzka, pásky opatrenie alebo pravítko, obrúsok, nôž, atď.,
Tak, a máme dosku, drez, nástroje a materiály. Čo je ďalej. A potom sa countertop a určuje, kde budeme mať umývadlo. Doska musí byť najprv odstránené z nábytku. Hoci odborníci sú dokonale narezané na umývanie a na nainštalované dosky, keď robí tento postup sa po prvýkrát budete potrebovať maximálne pohodlie.

označenie miesta pod drezom Starostlivo označte až na stôl, kde bude hit umývadlo. To môže byť vykonané v šablóne, ktoré výrobcov drezov pridať do svojich produktov. Ale ak nemáte takúto šablónu a nie, ako to robí z kartónu, dať na umývanie stola a kruh line prísne na jeho okraji. A potom sa obzrieme späť od navrhovaného okraja je vo vnútri 1-1, 5 pozri, čerpať inú cestu. On bude pracovať.







režeme otvor pod drezom
V ďalšej etape sa na vyrezávanie dverí, veľký okamih. Ak Si záber, ktorý kuchynský nábytok, potom ju tak, aby to bolo výhodné videl. Vrtákom vyvŕtajte otvory s priemerom 10 mm na štyri rohy na plánované vedenie pod čepeľou pílou. Ďalej, s pílou striktne v súlade otvor píly, napríklad. Po pílenie, starostlivo čistiť rez od prachu a pilín.
Teraz cut, očistí od cudzích častíc, je potrebné starostlivo rukoväť tmel štetcom alebo stierkou. To môže byť silikónové, epoxidové alebo iné tmel. Rez musí byť vymastenej bez medzier, homogénne vrstvy. V budúcnosti, tento tmel nedovolí vode dostať dovnútra dosky a bude mať z kazia.





umývanie ošetrené tmel
Za povšimnutie stojí, že v závislosti od materiálu, z ktorého urobil umývadlo závisí od toho, aký materiál na spracovanie okrajov. Na vrcholoch kameň sa používa silikónové. Do dreva alebo plastu môže byť aplikovaný a alkoholu, utesňovacie hmoty. Povinné'uistite sa, že dať čas, aby sa tmel "chytil".







nainštalovaný umývanie Nastaviť na vrchole jej právoplatné miesto a bezpečné. Teraz je zase pre inštaláciu chladiča. Ona tiež sedí na kuchynskej linke pomocou silikónové alebo samolepiace tesniace pásky, ktoré niekedy sa predáva spolu s umývadlom. Tento starostlivo kabát okraje drez na zadnej strane s silikónové alebo prilepte pásku čo najbližšie k okrajom umývadlo.



































upevnite umývanie Otočiť hore nohami a nainštalovať umývadlo otvor na hornej. Jemne podržte drez s svorky alebo špeciálne uzávery, pochádzajúcich z drezu. A odísť na nejaký čas, aby to držať.
Možno budete musieť výbava prebytočnú pásku, ktorá bola viditeľná z pod okraje umývadlom, alebo utrite handričkou nie je potrebné silikónu.
V poslednej fázy inštalácie, umývadlo, batérie, inštalácia a dumpingu. Ak Váš drez je bez otvoru mixér, prestaň sa s potrebným priemerom a nastavte mixér podľa priloženého návodu.








zapojte mozgov v dreze
Pripojenie rúrky pre slivky tiež nemal by spôsobiť problémy, ale na prácu do tejto triedy, musíte mať príslušné vedomosti. V tejto fáze, a zistíte, zvyšné nástroje a materiály uvedené na začiatku nášho článku.
Nové umývadlo a nový mixér bude zase Vašej kuchyni nie je menšia ako novú dosku alebo nové jedlá.







.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика