четверг, 28 ноября 2013 г.

Ako vytvoriť pevné Základy.











V našej krajine, väčšina ľudí postavené domy na štandardné projekty. Avšak, je potrebné poznamenať, že všetky tieto projekty sú navrhnuté tak, aby priaznivé podmienky výstavby. To je, architektov očakávať, že tento dom bude postavený na rovný povrch, jednotné a preniká do pôdy, kde je hladina podzemnej nie je menšia ako 1 m. nižšie Nadácie.
Medzitým, viac ako polovica budovy sú postavené na hory alebo nerovnom povrchu s vysokou podzemnej vody. Pridané toto je pomerne bežná prax vlastníci budov, aby sa zmeny na projekt.
To je zase vášho podkrovia na obytné oblasti. To vytvára dodatočné zaťaženie Nadácie. Od pivnice robí garáž, Biliard, miestnosť, sauna. Ak to chcete urobiť, prehĺbiť pivnici a tiež poškodenie Nadácie.
Teda vo väčšine prípadov je potrebné vykonať zmeny v projekte. To zvyčajne označuje, ktorý spôsob bude vybraný pre stavebné Nadácie. To by malo vyriešiť nie je vlastníkom a architekt. Kto by mal zvážiť všetky priania majiteľa a špecifické terén, kde sa nachádza budova.
Pre informácie o druhu pozemku, na jeho pozemku majitelia často nevenujú pozornosť. Avšak, pri budovaní Nadácie je to bug. Prečo?
Dôvodov je mnoho a nižšie som zdôraznila niektoré z nich:
- V prípade vrstvami pôdy, možno budete chcieť zvýšiť šírka podklad a hĺbku svojho vzniku;
- V prípade, ak sa na pozemku dobre preniká zemi, a potom budete môcť uložiť na zemné práce, montáž hydroizolácie a na konkrétnych. Pretože Základom by mali byť uložené v hĺbke 50 cm. Toto je nižšie hĺbka pôdy mrazom;
- Na svahu, je nákladovo efektívne vyrábať Nadácia "escalator"a nie je na rovnakej úrovni;
- Vysoká hladina spodnej vody, ako pravidlo, robí nás zmeniť spôsob hydroizolácie budov:
Väčšinou o hladina podzemnej vody učiť sa od susedov. Ale vo väčšine prípadov to nie je dosť.
Pôdy výskumu sú Geotechnology. Sú na zemi, aby 3-5 studne. Potom určiť typ pôdy, vlhkosť, hustota a hladina podzemnej vody v čase testovania.
Teda, geotechnics môže povedať, že je účelné robiť v budove Nadácie, to musí byť gidroizolirovat aký typ Nadácie robiť, mierne alebo naopak. Čo môže ešte viac ušetriť čas a peniaze. A čo je najdôležitejšie - budete vedieť, že váš domov je na spoľahlivé Nadácie.

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика