суббота, 30 ноября 2013 г.

Žumpy pre pohodlné zvyšok

Krajina odpočinok, a viac návštevníci tu budú skutočné mučenie pre vás a vašich rodinných príslušníkov, ak čas nie je úvahy také dôležité otázky, ako kanalizáciu a kanalizačné na vaše stránky. Iste väčšina z nás sú oboznámení s charakteristickou vôňou distribuované provizórne toalety a odvodňovacie otvory - on doslova zahŕňa všetkých, ktorí prichádzajú do krajiny. Nedostatok centrálny Kanalizačný systém sa takéto štruktúry sú životne dôležité pre všetkých občanov, pre ktorých tradičné wc je jednoduché jamy, ktoré je príčinou šírenia takéhoto fetid vôňu.

Ako urobiť kanalizačný systém v prímestskej oblasti alebo krajiny, strávil veľmi málo peňazí, a pre všetky zbaviť špecifické "vôňa"? Ukončenie dávno-nájdený - montáž a inštalácia druh systému, "kal" a rozklad odpadu výrobkov, tzv. krajiny fekálneho. To je úplne uzavretá nádoba, ktorá je rozdelená na niekoľko oddelení (k dispozícii sú možnosti, dva a tri výkres žumpy).

Každá časť má svoj vlastný cieľ - propagácia výrobkov mozgov, vzdialenosť od hlavných prvkov odpadky (potraviny film, zvyškov jedla, a tak ďalej), a priestor, v ktorom baktérie a mikroelementov odpadovej vody je považované z chemického znečistenia. Voda je potom prešiel uvedené fázy čistenia, sa dostane do pôdy čistenie. Komplikovaný systém, by ste si mohli myslieť? V skutočnosti to je len na prvý pohľad, a skutočne vytvoriť fekálneho vlastných rúk nebude robiť žiadne ťažkosti. Môžete, samozrejme, použiť hotový systém, ako je teraz na predaj sú tam dosť. Ale, ak chcete uložiť fondov rodinného rozpočtu, fekálneho vlastných rúk, bude skutočný saving.

Ako urobiť fekálneho

Tu remeslá vyvinula a úspešne testovaných niekoľko možností. V začiatku, len so želaním, aby fekálneho vlastných rúk, musíme definovať prioritné záležitosti:
  • ak hosť vašu krajinu fekálneho;
  • ako ste si vytvoriť tesný nádrže;
  • čo systém čistenia vás budú použité;
  • aký život by sa dalo očakávať.


Začnime od začiatku. Žumpy pre krajiny domy sú zvyčajne vytvorené na základe počtu ľudí, zostať tu, z frekvencia využívania krajiny domy (s odkazom na pobyt v ňom je sezónne alebo trvalého charakteru). Tieto nastavenia budú mať vplyv na veľkosť, ktorá bude mať svoju krajinu fekálneho. V praxi sa zistilo, že sedem'Yu štyri, za predpokladu, že rozumné využívanie vody a sanitácie, je potrebné, aby krajiny fekálneho mal hodnotu v konečnej podobe 2 až 3 metrov. Je to veľkosť potrebujete, aby sa jamky v zemi. Na to, že veľmi dôležitý správny výber miesta pre tento dizajn. Žumpy pre krajiny domy by mali byť nainštalované v smere prúdenia podzemných vôd. Ak máte takéto informácie nie je k dispozícii, obráťte sa na miestne Oddelenie architektúry.

Ďalej, vyberte si materiál pre fekálneho. A fekálneho pre dachas, alebo krajiny, domy by mali byť vyrobené z nepriedušných materiálov, a to je správny výber závisí od vašich požiadaviek. To môže byť kapacita PVC, kovu, zliatiny, často žumpy pre krajiny domy sú postavené konkrétne v zemi, alebo inštalácia prefabrikované betónové krúžky. Prístroj fekálneho znamená, že táto kapacita bude uzavretá spodnej časti a bokoch (tesnosť je zárukou, že fekálneho na chalupy a chaty spoľahlivo vyrovnať sa s jeho hlavnou úlohou). Preto, ak chcete kapacity mokrý betón, ktorý plánuje urobiť sám, výdavky na inštaláciu žumpy, venovať pozornosť trvanlivé utesnenie švov a kĺbov.

Potom prichádza otázka o systém liečby - ako urobiť fekálneho z optimalizovaný pre ďalšie čistenie vody? Jedným z najčastejších možností je kopal vedľa neho malý otvor byť vyplnené v budúcnosti, hlina, štrk, drvený kameň alebo iný podľa vášho výberu s pohlcujúce. Prístroj je fekálneho v tomto prípade bude takto. Voda z dodávku vody alebo kanalizácie prichádza v uzavretej nádobe. Tu sa usadzuje veľké nečistoty, ako keby "urýchli" s jedným z odborov (oddelení) fekálneho. Potom, prostredníctvom neoprávneného pretečeniu v ďalšom oddelení vody je štiepané baktériami v anorganických a organických zlúčenín. Plynu vyrábaná v tomto, pochádzajúce z výfukových vent (vykonávanie inštalácie žumpy, zvážte problém vzduchotechnického potrubia).

Potom voda, ktorá prichádza z vody, fekálneho spadne do jamy absorbuje látky a potom postupne vstrebáva do pôdy. Teda, fekálneho inštalácie eliminuje riziko kontaminácie pôdy, hornej vrstvy a spôsobuje značné škody na rastliny a mikroorganizmy. Všetko je veľmi jednoduché, a prínos takýchto systémov sú jednoducho obrovský.

Ak self-inštalácia fekálneho bude zdať ťažké, kedykoľvek môžete požiadať o pomoc od profesionálov, inštalácia žumpy, pre ktoré povinnej odbornej'komunikácia. Ako urobiť fekálneho je pre vás najlepšie (sami alebo s pomocou najatých pracovníkov), a to len na vás, ale uisťujeme vás, že úplne všetky náklady (montáž, fekálneho inštaláciu, uvedenie do prevádzky) vo veľmi krátkom čase povinné'sa vždy vyplatí, ste niekoľko rokov bude zabudnúť na potrebu vyprázdniť žumpa, bude významne prispieť k zlepšeniu hygieny na mieste. Dobre, ďalším dôležitým argumentom v prospech krajiny fekálneho - vaša dovolenka bude určite viac príjemné a pohodlné, keď ste úplne odstrániť nepríjemné a fetid zápach z kanalizácie a čistenia odpadových vôd.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика