четверг, 28 ноября 2013 г.

Laminované puzdro.

Približne každý rok rastie predaj laminovaných puzdro 20-30%. Laminované preglejky debnenie sa používa na vyplnenie monolitické dosky, stĺpy, steny, priamo na stavbe.
Debnenie vyrobené z vrstveného preglejka sa používa nielen v stavbe domov. Používa sa na stavbu ciest, mostov, odvodňovacích rúr, ako aj pri výstavbe veľkých budovách sú preplnené domy na pozemku. Že je tam, kde musíte vybudovať veľkú a nevyžadujú žiadne ďalšie spracovanie betónových prvkov.
História debnenie je aj s Rímskej Ríše. Konkrétne používané v konštrukcii Asýria, a potom v Starovekom Ríme.
V Gotickom štýle používajú zmesi, vápno, malty a dostatočne jemný piesok odlievanie dekoratívne prvky (sochy).
Po otvorení Portlandského cementu v 19..Debnenie sa stal ešte viac populárny. A počas Tretej Ríše, stal kľúčovým stavebný kameň pre stavbu ciest.
V deväťdesiatych rokoch minulého storočia betónové prvky, hlavne dosky, boli objednané v továrňach, ktoré boli ďaleko od výstavby. To trvalo veľa času a peňazí na stavbu. Tieto dosky boli nainštalované nie sú monolitické, jednoducho zváraním, v najlepšom, boli pripojené. Neustále mal problémy s kĺbmi v procese využívania.
A architektov, začal premýšľať o tom, ako to môže zmeniť. A prísť k záveru, že všetky betónové prvky na výrobu priamo na stavbe a na miestach, kde by mali byť. Ako v minulosti, hlavným prvkom debnenie bol dosky, teraz "prišiel" nahradiť preglejky, laminované.
Laminované preglejky, ktorá sa používa v skrini, pozostávajúci z vrstvy dreva. Ktoré sú zlepené dohromady kvalitatívne fenolových lepidlo. Hlavnou výhodou debnenie vyrobený z preglejky, laminované, v porovnaní s drevom, je, že je dosť silná, aby ohyb. A ako je to laminované, môže byť použitý ani raz. Laminát je film, ktorý je na vonkajšej strane platne, pohyb. A tak to nelepí betónu.
Keď sa používa v stavebníctve debnenie z preglejky, laminované, môžete dosiahnuť výsledok, ktorý je obmedzená len na fantázii dizajnér. Majú polkruhové forme budov, stĺpy a t. d

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика