суббота, 30 ноября 2013 г.

Krajina funguje pre nováčikov

Niekedy zistíte, že stále viac a viac majiteľov ich krajine oblastiach, prestanú sa na liečbu svojich majetkov na mieste, kde sa zhromažďujú rekordnú úrodu. Teraz, toto je miesto, plocha pozemku, na ktorom môžete byť medzi svieže zelené a temný Ostrovy na relax, únik od hluku a zhonu mesta a vychutnať si prírodné prirodzenosti. Samozrejme, toto je miesto, kde chcem, aby čo najviac pohodlné, svetlé, originálny a výrazný, ak fyzická práca bude v dopyte len na realizáciu svojich dizajn preferencie.

Na tento nebeský miesto, kde môžete premeniť akúkoľvek plochu, bez ohľadu na jeho veľkosť a krajiny. Väčšina "leto obyvateľov" mylne domnievajú, že tento proces je veľmi ťažké, komplikované a mätúce. Hoci mnohí naďalej robiť skladby, Alpských kopcov, vybudovať summerhouses a robiť kvetinové záhony bez toho aby si uvedomil, že toto je základ krajinného dizajnu pozemku.

Nápady krajiny dizajn

Ak ste zvládli niekoľko základy krajinného plánovania stránky, potom mierne ukazuje predstavivosť a pridáte trochu lásky k prírode môže byť veľmi nevzhľadné úsek, aby sa umelecké dielo, ktoré sa v teple svojej duše a bude radosť v očiach druhých. S týmto prístupom, bude cítil, ktorá sa prejavuje starostlivosť, pozornosť a, samozrejme, že nie jeden, ale radšej nie, ako to urobiť.
Ak nemáte svoje myšlienky, potom, nie zraniť požičať konštrukčné prvky z mestskom Parku alebo použiť dizajn, ktorý prizmou pochopenie bude niečo podobné obrázok zahraničného časopisu.

Vytváranie krajiny dizajn tohto typu, dostanete niečo exkluzívne, ale zároveň moderné a módne. Nech tento výsledok je ani zďaleka dokonalý, ale to bude kus svojej duše, nie dodržiavanie určitých dogiem a contrived požiadavky.

Krajinné záhradníctvo stránky

Prečo by nie začal krajinného dizajnu vašej stránky, to všetko sa scvrkáva na to, je, že musíte používať správne metódy jej terénne úpravy. Samozrejme, ak chcete vykonať tento krok môže a riadnym Boer'Yana alebo záhrade stromy, ale ak si, aby niektoré časti trávnik, kvetinové záhony a Alpine slide, bude to oveľa viac estetické a kultivovaný.

Záhrada bez kvetov je sivý a nudný dej. Kvety, aby mu hrať s novými farbami, rozveseliť a byť naplnený vonia. Je len dôležité, aby sa rozhodnúť, kde budete flowerbed, a aký rozsah kvety budú vysadené. Všetky tento live obraz musí byť vybraná nielen podľa vašich chuťových preferencií, ale zreteľné dizajn zvyšok záhrady.

Tvorivosť v krajinnej architektúry

Ak chcete, aby sa niečo nové a nezvyčajné v akejkoľvek krajiny dizajn bude môcť pôvodné, možno aj ručne vyrobené, záhrada, dekoračné prvky a prírodné doplnky. Napríklad, pozrite sa pôvodne, aj keď umelé, ale s twist hodnotiť stojaci v blízkosti fontány. Ak dáte altánok, tu si môžete relaxovať a cítiť sa pohodlne a rozprávkové rohu záhrady. Keď v záhrade, bude žiť v harmónii niekoľko údaje zábavné trpaslíkov alebo zvieratá, potom je táto časť sa bude dať kúzlo, ktoré tak milujú naše deti.

Toto všetko sa dá urobiť zaslaním v tejto krajinný dizajnér. Ale, ak ste začiatočník a postupne sa učí vytvoriť niečo nové sami, potom, samozrejme, táto stránka bude vaša hrdosť a miesto predviesť svoje tvorivé ambície.



Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика