пятница, 29 ноября 2013 г.

Tradičný štýl

Tradičný štýl

Dom v tradičnom štýle, či je očarujúce jednoduchosť vidieka dokončiť alebo aristokracie meste gruzínska inter'interiér umožňuje cítiť SV'vzťah s minulosťou a kontinuitu generácií. Miestne stavebné materiály a farby, holé lúče a biele steny, nábytok s patinou času, vyblednuté vyšívané textílie, vonkajšie ohnisko a lesklé medeného riadu v kuchyni sú niektoré z prvkov, ktoré evokujú pocit staroveku. Ale vybrať tradičný štýl neznamená na jeseň v sentimentálny nostalgie. Mnohé dekoratívne prvky z minulosti, bledá, zem tón Škandinávskych inter' " alebo Kam'drevené podlahy vidiecke kuchyne - majú nadčasovú krásu a dokonale hodí do moderného životného štýlu.

Tradičný štýl

Smaragdovo zelené steny jedálne XVIII storočia v kombinácii s tmavý dubový stôl a vyrezávané stoličky. Okno so starým lúč ľavej nezastroennyi vytiahnuť výhľad na okolitú krajinu. Vo večerných hodinách, sviečky na stole a v visí svietnik z Benátskeho skla bude zobrazený v okne, zlepšenie osvetlenia.

Tradičný štýl

Neglazované dlaždice podlahy, jedálenský stôl a stoličky z stroganyh dosky, nerovnomerná borovicové dvere vedúce do špajze, forme, v tejto vidieckej kuchyne v príjemnom zmes textúru a farbu. V stene formou bufetu v štýle anglického Gotický vystavené biela s modrým Cornish keramiky a bieleho francúzskeho porcelánu. Spracovateľské jednotky lúča môže byť presunuté okolo kuchyne.

Tradičný štýl

V tejto svetlé, vzdušné izby v provensálsky s ľahkého dreva, s Cam'Jana podlahy a koberce, vysoké Okná a tradičné šatník - veľký krb je Ústredným prvkom inter'jer.

Tradičný štýl

V spálne v podkroví uselocale historickej textílie, zatienené tmavo ružová steny, vytvára pocit tepla a intimity. Jednoduché usgov'jednoducho som leží vyšívané pique deku. Staré hojdacia stoličky s operadlom barov ziskové osvetlené s prirodzeným svetlom a kožené tašky vám umožní ukladať veci a sú dekoratívne pripomienka minulosti.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика