пятница, 29 ноября 2013 г.

Mobile tabuľka s rukami 2012-06-01 15:29:54

Výstavby a rekonštrukcie.

Mobile tabuľka s rukami
2012-06-01 15:29:54


V takmer každých sedem'a sú veci, ktoré, ak je to potrebné, musia presúvať z miesta na miesto, ako sú napríklad audio alebo video zariadenia. Pre takéto prípady môžu byť vyrobené vlastnými rukami univerzálny malé mobilné tabuľke. Tabuľka bude mať tabuľku-top a police, ktoré sa nachádza priamo pod ním. V tomto prípade, všetky údaje v tabuľkách sú vyrobené z borovicového dosky, však môžete použiť akýkoľvek iný materiál na požiadanie. Celý proces prípravy a konečná konečná tabuľka, plus čas potrebný na sušenie lepidlo a lak krytiny, bude trvať približne 8 až 10 dní.
Materiály a nástroje potrebné k práci:
- Borovicového dreva Dosky;
- 4 nábytok kolesa;
- Skrutky a stromy'drevené sviečky;
- PVA lepidlo-realitná ( lepidlo pre všetky prípady ) alebo akékoľvek iné určené pre lepenie dreva;
- Lak náter;
- Brúska, air-videl a vŕtačky.
Na začiatku práce definovaná postupnosť rezanie časti tabuľky, a pretože dva bočné časti stola a nohy, bude pripojený k lepidlo, odporúčam robiť nich na prvom mieste. Nohy sa skladá z dvoch bruskov, že je potrebné držať spolu a zrušil vyschnúť, potom rukoväť na požadovanú veľkosť pomocou Fraser (alebo lietadlo). Zatiaľ čo lepidlo bude suché, môžete si pripraviť stôl-top, police a popruhy. Do skrytých kútov police sú rezať drážky veľkosť cca 4, 5 x 4, 5 cm na inštaláciu nohy. Po nohy prilepené spolu, bočné časti a všetky položky obstaráva, je vhodné urobiť predbežnú Montáž na stôl, aby sa zabezpečilo, že všetky rozmery veriacich a časti zapadajú. Teraz konečne zostaviť tabuľky pomocou lepidlo pre upevnenie. Potom použite skrutky na pripevnenie stôl a polica, a konečne na nohy stola pripojiť nábytok kolesá. Grind stôl a pokrytie dvoch vrstiev lak. Teraz tabuľke je pripravený a je vhodný nielen ako samostatná, ale ľahko nahradiť konvenčné konferenčný stolík alebo jedáleň, v jednom apartmáne.

Mobilný stôl univerzálny. To môže byť použité nielen pre obľúbené rastliny, ale aj ako podporu pre audio a video zariadenia, napríklad, alebo ako konferenčný stolík. V malom byte môže ľahko nahradiť jedálenský stôl v obývačke. Avšak, môžete sami dokonale určiť svoj funkčný účel.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика