среда, 27 ноября 2013 г.

Kúpili ste si byt bez dokončenia: čo ďalej?

Veľmi často sa stáva, že sme sa kúpiť nový byt a začne okamžite opraviť: zmena dvere, kabeláž, zmeniť systém vetrania, perekleyki Tapety, nové vodovodné nainštalovaný. Ako ďaleko, ako je to opodstatnené a v súlade s právne a iné predpisy? A je možné prejsť na iný spôsob?

Najdôležitejšou vecou, ktorú dnes odborníci hovoria, vyberte si byt v lokalite, kde chcete bývať. Najlepšie zo všetkého je, ak je možnosť, ak máte malý byt v meste a dobrý dom za hranicami. Ale každý deň chodiť do práce a z práce na týchto ďaleko vzdialenosť nie je vždy možné, a potom si nájsť útočisko presne v mestských bytov.

Prečo je výhodné kúpiť nový byt bez dokončenia? V tomto prvom, úspora približne 30% prostriedkov z hľadiska jeho trhová hodnota. V budúcnosti, tieto fondy, alebo aj viac, všetky rovnaké sa minie, ale je prispôsobená presne vašim požiadavkám a vášne.

Pri nákupe bývanie pravdepodobne nebude musieť prijať na vyšších poschodiach. By pam'nezabudnite, že elity sú domy 4-5 podlaží. Okrem toho, osídlenie na vyšších poschodiach spôsobuje veľa vedľajších problémov, na prvý rok alebo dva majitelia bytu v nové domy budú postavené: ak chcete niečo zmeniť, niečo dať niečo priniesť... výťahy budú preťažené, a že budete súhlasiť, zbytočné problémy.

Je potrebné brať do úvahy veľkosť utility platby a iné režijné náklady. Ste sa usadili na mnoho rokov, ale vždy len na vašej solventnosti bude tak stabilný? Niekedy tieto poplatky sú úžasné a často neopodstatnené.

Ak ste sa konečne rozhodli vyberte nový byt bez dokončenia a chcete stráviť je re-plánovanie, ako byť v tomto prípade?

V snahe vyhnúť sa nebezpečné vplyvy, je potrebné'uistite sa, že uskutočniť prieskum a objednať projekt od odborníkov. Na kvalitné opravy schválenie nie je potrebné. Ale počas plán ZINZ, ktoré budú potrebovať. Nemôžeme sami zmeniť architektonický vzhľad stavby, na vykonanie nosných konštrukcií, atď. V niektorých prípadoch môže prísť aj trestnoprávnu zodpovednosť. Ak chcete chrániť, a nie robiť chyby, budete sa musieť obrátiť na Medzirezortné Komisie, ktorý určí zoznam všetkých nižších súdov na schválenie, a po získaní všetkých povolení, treba ísť znova na rovnaké Medzirezortnej Komisie pre konečné rozhodnutie.

Zoznam týchto nižších súdov významné DEATH metal, REU, Odbor architektúra, SES, ilkase, Mozaiky atď.,

Chyby počas pereplanirovana práce môže mať za následok explicitné a implicitné konštrukcie vady, dole k oslabeniu nosné konštrukcie budovy, ktoré budú mať vplyv na jeho výkon v priebehu niekoľkých rokov.

Často porušenie zistené počas práce s systémov vykurovania, vetrania, ohrev teplej vody systémov. Trpia susedov a obyvateľov produkujúcich opravu jej byte. Zistené nedostatky v týchto systémoch je potrebné eliminovať povinné'nevyhnutne alebo dokonca násilne, povzbudzujúce tento vinníkov.

Existujú prípady, keď nie je nevydrží vysoké tlakové potrubia a radiátory; kúpele, Jacuzzi spadnúť na hlavu obyvatelia dolnej podlahy, prasknutie potrubia murované pevne v stenách nové domovy, keď ich zmršťovanie, atď.,

Zodpovednosť za všetky akcie v byte a za akékoľvek škody spôsobené tretím stranám, predovšetkým leží so zákazníkom, ktorý je, najčastejšie v jeho vlastníkom.

V snahe vyhnúť sa mnohých chýb a zbytočným sporom, už na začiatku práce je potrebné mať návrhu projektu, odhad a zmluvy s dodávateľom. Náklady na obvyklé dizajn projektu je 10 až 35 $ za 1 m2 na bývanie. Môžeme súhlasiť, že to bolo vykonané podľa odhadu nákladov od $ 300 pre celý byt. Náklady odhadov by mohla dosiahnuť výšku 200 až 300 $. Ale je to všetko relatívne. Dôležitejšie je, prijaté v rukách týchto dokumentov, bude zákazník začať pochopiť, čo sa mu vypláca peniaze, ktoré by mal získať výsledok, atď.

Pri dokončovaní bytu, môžete okamžite kvalitatívne na post elektrické, TV, telefón a iných káblov a drôtov, očné linky, alarm systém. Lepšie, ak bude postavených niekoľko elektrické skupiny alfe medený drôt 3? 2, č. 5.

Pevný hliníkový drôt pokazí rýchlo a ich fyzikálne vlastnosti nižšej plietol medi.

Hlavná zásada - stock prierezom by pokrytie súčasných potrieb všetkých zdrojov napájania ak chcete byť vyvinutý pre budúcnosť.

Mali starať o zálohovanie napájania v prípade, sťahovanie nábytku, kobercov visí atď., Pred finále interiérov všetky drôty a káble potrebné krúžok, tak nie slam potom stenu v hľadaní útesu a nepripájajte nepríjemné prevody a predlžovacie káble.

Windows hrajú dôležitú úlohu nielen v oblasti ochrany tepla, ale v estetiky. V našej kapely ruskej Federácie sú najvhodnejšie dvojsklo. Zriaďuje ich, mali by ste premýšľať o vetranie v dome.

V fínska, nórska, švédska a iných Windows má špeciálne ventilačné otvory. Francúzsky systém majú špeciálne membrány, ktorá reaguje na vlhkosť. V závislosti od potrebné otvory otvorí automaticky. Stroje sú dobré, ale nie vždy sú potrebné. Napríklad, veľké izby s vysokými stropmi, kde niekoľko ľudí a tam je primerané vetranie digestoroch, sú takmer nevyhnutné.

V oblastiach, kde vetracie potrubie sú inštalované zariadenia pre nútený odvod vzduchu môže byť aj určité ťažkosti. Potrebujete pam'nezabudnite, že fanúšik, aj v stave nečinnosti by nemali zasahovať vetranie.

Dnes na trhu nie je deficit v dokončovacie materiálov. Ale pri kúpe tovaru, treba mať na pamäti, že niektoré nečestné dodávatelia môžu nákup tovaru v zahraničí a nelikvidných aktív a ponúknuť im všetky výrobky, údajne vysokú kvalitu. Vždy dopytu certifikáty a vykonať vizuálnu kontrolu.

Tak, nákupné tašky, mali by ste venovať pozornosť nielen na svoju bezpečnosť (čipy, trhliny a pod.), ale skutočnosť, že to bolo správne farby a mali správny tvar a veľkosť. Potrebujeme len uložiť jeden do druhej tašky a pozrieť sa na hrany a rohy.

Keď zdobenie a dokončovacie bývania je potrebné mať na pamäti, že to musí byť krásne (inak, budete mať pocit, podráždenie), jednoduché (na elimináciu nepohodlia) a spoľahlivé (trvalé opravy a recyklácie cesty). Bývanie sa musí zhodovať životný štýl majiteľa, jeho vnútorného sveta.

Vnútorné dvere musia byť dokonale suché. Ich nákup na trhu, kde nie sú žiadne podmienky na skladovanie, alebo obchod od dodávateľov, ktorí nemohli stáť technologické požiadavky, môžeme čoskoro zistíte, že naše dvere sú začiatku crack, nastane ich zakrivenie, alebo horšie je, že sú vedené "skrutku".

Dobrý príslušenstvo dovezené. Pre cenu a kvalitu líši príslušenstvo, ktoré sú dovezené, napríklad z Fínska. Ona funkčné, krásne, prístupné mnoho spotrebiteľov.

Ako pre farby, polohy v našom trhu nie je to tak dávno deficitu. Ale tu by ste sa mali riadiť pravidlom: všetky komponenty potrebné pre výrobu reťazca, musia byť kompatibilné s ostatnými. Spoľahlivé výrobky k nám prichádza z Holandska, Fínska, Švédska, Nemecka a ďalších krajín. Dobré a mnoho ruských laky a farby, predstavovať vynikajúci Skrýva výkon, bohaté farby, odolnosti proti opotrebeniu.

Tak, dnes nie sú žiadne kontraindikácie v tom, že sme si kúpili byt na primárnom trhu bez dokončenia. Peniaze uložené predtým, bude strávil vedľa priniesť to, aby vyhovoval vašim osobným vkusu a preferencií.

Zdroj: otdelkin. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика