среда, 27 ноября 2013 г.

Realizovať vaše predstavy

Každý, kto nie je oboznámený rados ť a Roy myšlienky pred opravy? Nápady prsia vymeňte navzájom, mutating, sú vystavené ostatné " vplyv, a tak ďalej, nie všetky "geniálne" myšlienky live realizáciu. Deje sa to z rôznych dôvodov - niečo priatelia sa neodporúčajú, niečo, čo väčšina prestala byť rád, niečo prakticky veľmi ťažké, atď. Takže, ako a s minimálnymi stratami ísť od nápadu k realizácii?

Vypracovali sme live

Myslíte, že poznáte správnu odpoveď: potrebujete systematizovať všetky myšlienky, je nakresliť všetky nápady v podobe SV'yazno plán a systematicky vykonávať svoj plán, dodržanie Všeobecných linky. Táto konštrukcia sa nazýva návrhu projektu. A usporiadať Svoje myšlienky, navrhnúť príslušné funkčné a architektonické riešenia pomôže dizajnér.

Ak ste si vybrali spoločnosť, ktorá má svoj vlastný návrh Predsedníctva alebo aspoň jeden autor, komunikovať s nimi je úplne zbytočné. Z tohto stretnutia, môžete sa zhromaždilo veľa užitočných informácií o tom, ako plánovať, kúpeľňa, dvere a oddielov, ako dať na podlahu a strop, ktorý prvkov existujúcich inter're lepšie odstrániť a čo na dovolenke, a tak ďalej

V práci bez návrhu projektu, samozrejme, má svoje výhody, a to úspor v prvej fáze. Avšak, v tomto prípade, budete mať na "prsty" vysvetlili, dozorca, čo robiť, čo farba maľovať, ako vykonávať dokončiť, ako kombinovať predmety a ešte oveľa viac. Verte mi, na papier na obnovu niečo oveľa jednoduchšie, než to naozaj je zbúrať a postaviť stenu! Takže malé úspory na začiatku môžu byť spojené významné náklady už v procese opravy.

Samozrejme, ak ste si vybrali spoločnosť má návrh Predsedníctva, nie nejaký autor, to je plus: jedna hlava je dobré, ale je to oveľa lepšie. Práca v tíme, ako pravidlo, viac vyvážené, dobre vyvinutá a obsahuje myšlienky niekoľkých ľudí.

Tvorivého procesu

Celý dizajn-projekt obsahuje veľa dokumentov - od plánovania riešenia, až po odporúčania na výber nábytku a doplnkov. Hlavným cieľom jeho vytvorenia, bez ohľadu na to priestoroch konečného výsledku, a to, harmonický a funkčný inter'on je využívané efektívne v oblasti miestnosti. Dizajn je tvorivý proces. Každý autor má svoj vlastný štýl, ale tam sú niektoré Všeobecné zásady návrhu, že by bolo dobré vedieť. Po prvé, budete musieť maximalizovať priestor nesmie byť prázdne a zbytočné (nevyriešené) priestory. Po druhé, zariadenia plánovanie sa vykonáva s ohľadom na ich funkčnosť a spoločné priania zákazníka. Izby musia byť proporcionálne, cez prestavbu vylúčiť dlhý a úzky priestor, aby sa minimalizovalo množstvo uhlov. M je potrebné zvážiť počuteľnosti a nie byť niekoľko životne dôležitých oblastiach rodičia a deti. Ak je to možné, ktorú chcete skryť alebo poraziť skrutka (trámy). Pre tento účel sa zvyčajne používajú na riešenie v podobe oblúky, multi-level stropy. Úlohou projektanta je tiež definícia štýlu miestnosti a charakteristiky každej izbe, výpočet praktickosť otváracie dvere a umiestnenie vypínačov a zásuviek.

By ste mali predložiť návrh Predsedníctva je aktuálny plán apartmán, kde je označené nosné steny a stanovené vaše priania autor myšlienky: "celý svoj život som sníval o tom, veľká kúpeľňa a mali by Skrine - niekedy domu do práce." Ostatné je vecou projektanta. Od neho potrebujete, aby čo najviac čerstvé myšlienky, aj nezvyčajné a nečakané pre Vás. Všetky pôvodný nápad musí byť vydané vo forme skice a ceruzka odpustiť. To môže byť územné rozhodnutie je najmenej tri alebo štyri alebo izometrické premietanie jednotlivých prvkov, atď. To je jedlo pre brainstorming. Opakované stretnutie s projektantom by mali byť držané v duchu konštruktívnu kritiku - budete kritizovať a odmietnuť to, čo sa vám nepáči, a opustiť to, čo sa vám páči zo všetkých variantov. Jej druh mix projektov a zavedenie nových myšlienok. Poznámka : reakcia autor - ak sa mu to profesionálne, a svoju pozíciu "na druhej strane barikády" neprijateľné, to by s vami spolupracovať ako tím! Porozumenie medzi vami - kľúč k úspešnému projektu, ak to nie, ja si myslím, že je lepšie odmietnuť z ďalšiu prácu s projektantom. Dizajnér v prvom rade by mali byť psychológ, človek, ktorý je schopný pochopiť a cítiť chuť klienta. Tak, intuície plus odbornosti projektanta je kľúčom k úspechu.

Rozdeliť dom na zóny

Obytný priestor, či je to byt, kancelária alebo dom je rozdelené do zón, každá s vlastnou funkciou. "Klasických" oblastí, ktoré sú prítomné prakticky v každej obytnej zóne tejto oblasti na spánok, odpočinok, práca priestoru (miestnosti), celková plocha (obývacia izba), priestor na varenie a stolovanie, hala (predsieň), kúpeľňa a wc, deti - zoznam pokračuje.

Každá izba môže obsahovať viacero zón. Napríklad, v spálni, môžete poskytnúť miesto pre TV a video, vybaviť mini KAV'Arno. Prirodzené obmedzenia, je oblasť každý funkčný prvok, či je posteľ alebo do skrine, TELEVÍZOR alebo konferenčný stolík zaberá nejaké miesto plus dodatočný priestor pre normálny prístup. Môžeme povedať, že každá funkcia v dome "náklady" toľko štvorcových metrov kubických. Ďalším obmedzením je rozumnú dostatočnosť: ak nie je veľký obytný priestor, z každej izbe, môžete vytvoriť funkčne nezávislé bývanie, ale je to potrebné? Módne posledných dvoch rokoch o'zjednotenie obývacej izbe a kuchyni je postupne stráca svoju príťažlivosť - v takéto rozhodnutie spolu s výhodami, tam sú aj niektoré nevýhody - nie zvukovú izoláciu, "transparentnosť" pre vône a svetlo.

Niečo o naše túžby a módne

Pre všetkých "adaptability" a "správnosť" prístupov k dizajnu, realita je veľa výnimiek a prirodzené (aj keď nie celkom "právo") túžby ľudí, ktorí chcú bývať v útulnom dome. Preto, zatiaľ čo pracuje na návrhu projektu v prvom rade, "počuť", aj tie funkčné riešenie, ktoré nie je odvolanie sa na vás osobne - nebude fungovať! Na konci, žiť v tomto dome bude vás a vašu rodinu. V praxi, mimochodom, najťažšie prišli k spoločnému názoru, budúcich obyvateľov.

Pár slov o módy, dizajnu a architektúry. Plánovanie riešenia pre typické domy a hlavné prístupy pracoval dosť dobre a zákazník v závislosti od ich priania rýchlo dostane požadovaný výsledok. Nedávno, dizajnérov a zákazníkom venovať viac pozornosti na nábytok, príslušenstvo a osvetlenie, pravdepodobne preto, že to je jeden z najviac flexibilné a dynamické prvky interiéru'jer. Zmena intenzita a zameranie osvetlenie v byte, môžete získať efekt "dynamický" inter're ktorá sa mení v závislosti na vašej nálade. Veľký výber dokončovacie materiály a príslušenstvo vám dáva možnosť zariadiť izby v rôznych štýlov, od klasických až avant-garde. Móda je zmes rôznych štýlov, aj v objeme jednej miestnosti, nehovoriac celý byt.

Zdroj: Kotlovan. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика