среда, 27 ноября 2013 г.

"V záhrade, či v záhrade", benzín štetec, nožnice, živých plotov, elektrické

"V záhrade, či v záhrade"

Máte obľúbené záhradné, ale neviete, ako sa vyrovnať s zarastené kríkmi, obvyklé nožnice už pomôcť, ale vy ste stále sníva o kvitnúce živé ploty? Potom je čas venovať pozornosť veľmi užitočný nástroj - cutter. S fréza ste sa nebojí žiadnej húštiny, sa ľahko strihať kríky všetkých veľkostí a robí vaša záhrada je elegantné a atraktívne. Dnes existuje veľa rôznych modelov, štetec, nožnice. Po prvé, ktoré sa líšia v funkčnosti, tak pri výbere fréza, dávajte pozor na jeho špecifikácie.

V záhrade, či v záhrade

Záhradná architektúra - módny trend, ktorý priťahuje viac a viac majiteľov súkromných domoch. Dobre udržiavané záhrady a hladké trávnik ako koberec, mohlo by sa zdať, čo ešte potrebujete, aby sa poteší oko a jasný deň. V tieni zelených kríkov zabudnúť na problémy, ústraní s prírodou upokojuje a dáva silu. To je dôvod, prečo sme sa za hodinu s úctou pestovať svoje vlastné zelené oázy.

Rastliny sami o sebe nie sú kontrolované a aby im kultivovať sa treba vyskúšať, a niekedy dokonca aj potu. V priebehu rokov záhradnícke postupov ľudia vytvorili veľké množstvo nástrojov, ktoré vám umožnia starostlivosť o záhradu, ale mnohé z nich nie sú veľmi prístupné. Ďalšia vec, elektrické zabezpečovacie zastrihávač, ktoré jeden pohyb zladiť kríkov akéhokoľvek hustoty. Nemusíte TRIEŤ ruky, používajte ochranné rukavice a stráviť hodiny sa snaží opraviť naughty hrubé konáre. Všetky základy opustiť štetec, nožnice.

Niektoré teórie

Na prvý pohľad, orezávanie kríkov nie je potrebné. Rastliny rastú v sebe a veľmi skoro dosiahnuť veľkých veľkostiach. Ak sa ale starať sa, aby neznižovali širokú pobočky, potom po chvíli Bush môže stratiť jeho estetika: listy žltnú a ich formy záhrade bude pripomínať opustené húštiny. Prerezávanie kríkov môže byť v porovnaní s účes ľudí. Muži a ženy pravidelne navštíviť kadernícky salón, odstrániť prebytočný vlasy a make-krásne vlasy. Niečo podobné je potrebné a kry, ktoré sú aj lepšie cítiť neustálu starostlivosť.

V záhrade, či v záhrade

Niekoľko tipov

Nováčik záhradník, hoci je ťažké určiť, kríky potrebujú prerezávanie. V tomto prípade by sme mali venovať pozornosť na vizuálne signály. Ak Bush nie je estetickú hodnotu, a pobočiek rástla nerovnomerné dĺžka - byť istí, - presné zastrihávanie rastlín nebude brániť. Dobre, a aby ste mohli lepšie pochopiť to nie je na prvý pohľad ťažké, ponúkame vám do úvahy niekoľko odrôd plodín.

Ak budete strihať rastliny s cieľom poskytnúť na to určité formy, ako plodín sa nazýva formy. Ak ste sa stará dostatočne Vyspelé na to, strojov, zníženie príliš veľké konáre, ako plodín typ vykonáva regulačné funkcie. Omladzujúci orezanie poskytuje starostlivosť pre starších kríky, ktoré majú staré pobočiek a dať príležitosť k plnému rozvoju mladého a vykonávať takýto postup. Ošetrovanie rastlín odstránením slabé neudržateľné pobočiek nazýva tenké z poštovej schránky. Dobre, posledný plodín typ a obnovy je odstrániť poškodené vetvy a motiváciu k rastu ostatných.

V záhrade, či v záhrade

Zásady zberu

Plodiny ako postup osobitný význam pre záhradu má niekoľko dôležitých zásad. Ak máte sen o úrodné a krásne záhrade, vždy by ste mali o nich pam'záložku. Zásada číslo jedna: ak ste znížiť dĺžku pobočiek, výslovne pomôcť príliv ich živiny. Dobre, ak sa vám odrezal pobočiek existujúcej vegetácie, potom, po krátkom čase vetvenia nastane ešte väčší výkon. A pár slov o význame známe záhradkárov riedenie. To výrazne stimuluje rast rastlín, robí pobočiek menej ktorý umožňuje svetlu prenikať cez kríky.

Opäť o fréza

Nie je tajomstvom, že kým všetky technické inovácie sme súvisia s niektorými toho, aby bol dotknutý, radšej preukázané starnúcej nástroje. Ako dôsledok stráviť na rutinné postupy v dva krát viac času a úsilia. Alebo je to ekonomike? Štetec, nožnice na pohodlné a Cd. Model nabíjateľná typ umožňujú pracovať preč z elektrickej siete. Okrem toho, si môžete vybrať dĺžku noža v závislosti na veľkosti Bush a nie opakujte ten istý pohyb, znova a znova. Štetec, nožnice na rozdiel od človeka, vedieť, nie je unavený, môžete pracovať na pár hodín, čo spôsobuje moje obľúbené záhradné v perfektnom stave. Rezačka má malú hmotnosť, ako pri zložitých elektrických nástrojov, a preto umožňuje pohodlne pracovať v každej polohe.

V záhrade, či v záhrade

Zariadenie krovinorez je veľmi jednoduché. Kovové nožnice, bezpečne upevnené na oválny rám súčasným pohyb smerom k sebe sú rezané medzi nimi tety. Tento štetec nože sú vyrábané ako jednoduché alebo dvojité typu.

Ako si vybrať vhodné fréza?

Model fréza priamo závisí od veľkosti kríkov, ktoré si chcete pozrieť. Napríklad, ak kríkov príliš veľké konáre dlhých nožov, a teda moc nástroj by mali byť relevantné. Najvhodnejšie sú považované za štetec, nožnice vybavené dvojité rukoväte, pre obe ruky.

Ako pravidlo, všetci výrobcovia nože záruka váš prístroj nie je viac ako jeden rok. Ak vám správne používať fréza škodu, sa dá vyhnúť. Najčastejším problémom je prehriatiu prístroja. Záhradkárov hodín prevádzky na stránky, nevenoval pozornosť tepla motora, ktorá v týchto podmienkach, skôr alebo neskôr vyhorel. Preto, povinné'uistite sa, že práca s malými prestávkami. Tiež skontrolovať stav čepele, že po každom plodín by mali byť jasné. Po všetkých týchto usmernení, nebudete mať žiadne problémy v práci frézy. A na oplátku dostanete peknej záhrade vašich snov.


Zdroj: opravy bytov na smremont. com

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика