суббота, 30 ноября 2013 г.

Mreže na Okná Kyjev, kovové tyče na Windows, inštalácia sietí + na Windows, siete na Okná cena, výroba mreže + pre Windows, rošty + na Windows, kované železné mreže + na Windows zvárané, okno stráže, takže mreže na okná, inštalácie.

Naša práca
  • Na prívesy prívesy
  • Blok modules
  • Hangároch, sklady
  • Garáže
  • Umývanie
  • Ploty
  • Balkóny
  • Schody, zábradlia
  • Clony proti oslneniu, prístrešky
  • Mreže na Okná
+38 (044) 223-25-08

+38 (067) 445-08-25

ab * zabudova. kiev. ua
Načítava sa...

Načítava sa...

Mreže na Okná

Výroba a montáž okna tyčí (tyče na Windows)

Povinné'povinné súčasťou celkovej bezpečnosti v domácnosti, kancelárie, chaty, apartmány sú mreže na okná, ak okno alebo predviesť sú v dosahu ľudí.

     Chceme cítiť uvoľnene a na náš dom, keď sme to tam nie je. Z tohto dôvodu sme si stanovili masívne dvere, alarm a okno set mreže na okná. Nedávajte na okno drsné okno grily vyrobené z kusy kovové ventily, pretože po inštalácii okna stráže stali súčasťou nášho okna a mali vykonávať nielen ochrannú funkciu, ale ktoré majú byť estetické. Mreže na okná môže byť zvárané, a kované. Hlavnou funkciou okenné mreže - ochrana budov pred neoprávneným vniknutím nepovolaných osôb cez Okná alebo dvere (v tomto prípade hovoríme o mrežovou dvere. Avšak v kombinácii s inými kované alebo zvárané prvky fasády (balkóny, clonu, kovaného železa pouličné lampy plot verandu) okenné mreže môže slúžiť ako dekorácia budovy a tváre spoločnosti (office), alebo hovoriť o chuti majiteľa. Na mreže výroba ťažkých materiálov (námestie alebo drôt prierezy od 14 do 22 mm) zaručuje bezpečnosť proti vniknutiu a hackovanie. Kované, zvárané mreže na Okná

Tiež vám môžeme ponúknuť, aby na Svoju veľkosť klenuté, mreže, kované mreže (s prvkami kované), stožiare konštrukcie pre rôzne účely, mrežové dvere, swing, stožiare, s blokovacím mechanizmom (čo zodpovedá pravidlá požiarnej bezpečnosti).

Mreže okna môže byť viacero typov. Splnenie pevné mreže okna (Windows mnohých domoch sú vybavené takéto štruktúry), vymeniteľné (sada okna barov tohto typu v otvory okna je vyrobený s skrutky), orná (ako mreže je vybavená roletou) posuvná mriežka (najmenej spoľahlivé všetkých existujúcich typov mreže). Pevné zvárané rošty sú najviac spoľahlivé všetky uvedené vyššie.

Pripravený hrať kovové okná majú bunkovej štruktúry, má zvýšené odolnosť v porovnaní s podobnými zvárané konštrukcie. Vďaka materiálu hrúbky 2 mm, ktorý je vyrobený z otvory medzi kovové tyče a umiestnenie spojovacích prvkov, demontáž čistý dizajn v reálnych podmienkach veľmi ťažké.

Sila bunkové štruktúry kovových roštov je potvrdený Protokol zo skúšky.

Naše okenné mreže - maximálnu ochranu Vášho domova.

Ponúkame nastavuje mreže na okná z nasledujúcich farieb: červená, bronz, čierna, white. Môžete si vybrať balík vybudovanie potrebnej farby. Na mreže výroby je vykonané na rozšírené vybavenie podľa všetkých moderných štandardov. Môžete tiež vybrať ďalšie dekoratívne prvky pre výzdoba fasády, rôzne rámovanie a číselné údaje sa v našom adresári. To všetko dáva takmer neobmedzené možnosti pre zdobenie fasády.

Naše stožiare, kovové okna je široký výber farieb, rôzne vzory a konkurencieschopné ceny.

Zvárané rošty je to bezpečné a relatívne lacný chrániť Váš domov a kanceláriu. Cena závisí od zložitosti zvoleného náčrt použitého materiálu, zložitosť inštalácie, maľovanie.

Kované mreže na Okná je nesporným lídrov v kráse, ľahkosť a eleganciu obrazu. V nich môžete vidieť zmes ľahkosť a eleganciu s pevnosť a vlastný štýl, ktorý resonates so Všeobecnými štýl domu.

Kované mreže na Okná musí byť prísne udržiavané v rovnakom štýle ako sám dom, budova je v tesnej blízkosti umelecké vzťah'ASCO s obrázkom oplotenia, brány, balkónové zábradlia a prvky krajinnej architektúry. V tomto prípade, harmóniu a súlad sa dodávajú jedinečný štýl, ktorý ju odlišuje od ostatných, dokonca aj povrchne veľmi podobné budov a stavieb. Najviac populárne v modernom svete, tzv. "McAfee" kresby kovaného železa ozdoby, na ktoré starostlivo vybrané materiály z rôznych sekcií. Vykonávanie náčrtky "mccowan" možnosť je obraz okne stráže tenšie, charakteristiku a o'objemnú.

V súčasnej dobe vyrábame viac ako 100 typov okenné mreže vrátane kované alebo s prvkami kované, zvárané mreže, dvere-grid (alebo mrežovou dvere). Sme neustále pracuje na vývoji nových výkresov (skice)a vyrába stožiare, dvere, arch mriežka, múrov a iných konštrukcií. Oceľové tyče na Windows. sú vyrobené z najlepších druhov ocele, že je dôvod, prečo prakticky nie je vystavený mechanickému nárazu. Ak máte strach o estetickej stránky, naše ocele okno stráže vyrobené na objednávku a môžu byť zariadené a posedenie s rôzne dekoračné materiály. Môžete tiež požiadať kované mreže. Ako alternatíva k mreže na okná okenice. Ich hlavnou výhodou je, že je v plnom rozsahu (v porovnaní s mreža) chrániť Windows od chuligán akcie (kamene a iné predmety). Okenice sú jednoduché použitie, sú ľahko odstrániť zo slučky pre letné obdobie sú zamknuté zámky alebo závory. okrem ochrany vchod, vždy by ste sa mali starať o ochranu Okien, ako oni boli vždy slabé miesto každej domácnosti alebo kancelárie. Kované, zvárané mreže na Okná

Kované mreže je spoľahlivosť, odolnosť, životnosť. Cena závisí od zložitosti zvoleného náčrt použitého materiálu, zložitosť inštalácie, farba.

Kovanie otvára široký dekoratívne možnosti. Podľa Vášho želania dovolené žiadne dodatky a zmeny modelu skice a formy kovaného železa. Systém zliav pôsobí.

Dôstojnosť kovaného železa že často sa používajú nielen na ochranu, stavby a dekorácie. Sú dokonale ladia rôznych architektonických štýlov.

Na výrobu tohto typu polia pomocou tyče, štvorcové prierez 10 x 10 mm, 12x12 mm, 14x14 mm, 16 × 16 mm, prúty, kruhovitého tvaru rúrky alebo rohov. Na Vašu žiadosť, kované železné zábradlie môže zložiť, alebo byť úplne otvorené.

     Pri výrobe zvárané rošty sú použité kovaného železa prvkov, môže byť vrcholy, listy a pod.,

Na výrobu tohto typu mriežky sa používajú tyč kruhového prierezu f 10 mm, pásy h mm, tyč námestie oddiel 10 x 10 mm, plocha 25x25 mm, tyč f 12 mm, uhly 32x32 40x40 mm a mm a profil potrubia. Podľa Vášho želania zvárané siete môže zložiť, alebo byť úplne otvorené.

Skice, kované železné mreže na okná.

Kované, zvárané mreže na OknáKované, zvárané sieteKované, zvárané sieteKované, zvárané sieteKované, zvárané sieteKované, zvárané sieteKované, zvárané sieteKované, zvárané siete


Zdroj: http://www. zabudova. kiev. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика