пятница, 29 ноября 2013 г.

O'DOMO vaňou a wc v dome 2012-06-06 14:23:59

Výstavby a rekonštrukcie.

O'DOMO vaňou a wc v dome
2012-06-06 14:23:59

Väčšina apartmány majú kúpeľňa je dostatočne malú veľkosť, v niektorých prípadoch, ani kam dať práčka. Mnohí našli najlepšiu možnosť, ako o'integrácia kúpeľňa s wc. Po vybratí steny je pomerne priestranná izba. Ako umiestniť tak, aby miesto bolo dosť pre všetkých.

Pre začiatok, musíme zmeniť svoje pravidelné vane za sprchovací kút alebo vaňa na roh, to vám dá možnosť získať viac miesta. Toto miesto môže byť použitý na hosť práčka, koše na bielizeň, a dokonca aj malý stojan, kde nájdete vane príslušenstvo.

Na stene by mali byť zavesené veľké zrkadlo, ktoré vizuálne pomôže zvýšiť priestor a aby sa priestor širšie. Teraz tam sú zrkadlá s Tapety, takže môžete ľahko nájsť zrkadlo v tóne celého domu, a aby bolo pridané.

Ak váš byt, nízke stropy, môžu "zvýšiť" pomocou vertikálne pruhy na stenách. To môže byť ako s pomocou dlaždíc s podobnými ornament a iné materiály.


Zvyčajne v kúpeľni a wc, používa veľa vecí, ukladať ich lepšie zvoliť rohová polica, ktoré zaberajú menej miesta. Lyžiarske košík, tiež by mohli byť prijaté pod drezom alebo na wc. Táto možnosť vám pomôže zmierniť priestor.

Pomocou týchto jednoduchých tipov, ktoré môžete urobiť malé zmeny v byte, ktoré je viac pohodlné a praktické. Po tom všetkom, keď v kúpeľni sú všetky potrebné položky, potom sa stáva oveľa viac atraktívne a pohodlné. Skôr, ako budete robiť prestavba by mala požiadať, budete potrebovať špeciálne povolenie od úradov, o vzťahoch steny.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика