пятница, 29 ноября 2013 г.

Ako si vybrať záchod? 2010-08-30 14:02:15

Výstavby a rekonštrukcie.

Ako si vybrať záchod?
2010-08-30 14:02:15

Vo Všeobecnosti, každý kupujúci by mal byť veľmi triezvo posúdiť kritériá, podľa ktorých sa musí si vybrať wc, ktoré vyhovuje jeho domu a sedem'th. Teraz budeme skúmať v detaile.


1). Veľkosť wc. Táto možnosť je priamo povrchu'je spojená s veľkostí a miestnosť, kde sa bude inštalovať na toaletu. Vo veľmi malých miestnostiach je lepšie dať pozastavené modely, ktoré zaberajú menej miesta sú vhodné aj toalety bez nádrže, do ktorej sú pridané návaly zariadení sú namontované priamo vo vode prívodného potrubia. Ale ak veľkosť miestnosti je príliš veľká, je lepšie wc na kúpiť a bidet, a to je lepšie, že oba produkty sú z tej istej kolekcie, prvky harmonický vzhľad. No, tu je miesto, kde sa vzrušiť vašej fantázii.

2). Materiály, z ktorých je vyrobený wc. Toto nastavenie je tiež veľmi veľká. Dnes misky sú vyrobené z takmer všetkých pevných a bezpečných materiálov - keramické, plastové, liatina, oceľ, sklo a tak ďalej, a tak ďalej, a tak ďalej. Avšak, to je najlepšie zostať na tradičné porcelán alebo kamenina produkty. Kameniny záchodové misy dlho boli testované v čase, najmä však v našej krajine. Hoci kameniny má vyššiu pórovitosť a sprievodné výrazné absorpcia vody (ako toalety rýchlo dostať špinavé a ťažko sa čistí), ale väčšina efektívne presklené vzoriek toalety boli vždy veľmi dobré v prevádzke. Porcelán má viac kvalitatívnych textúra pre jeho vysokú hustotu, a zbavený takmer všetky nedostatky z kameniny, a to je dôvod, prečo dnes je viac populárne.


3). Dizajn vypúšťacie zariadenia ("uvoľnenie") wc. Túto dôležitú funkciu, wc priamo závisí od miesta komunikácie v apartmáne, a tam sú len tri možnosti: horizontálne, vertikálne a šikmé. Vertikálne nastavenie - stará, čas-testovaných, bol použitý dávno, a používa sa na tento deň v nových súkromných chatách. Hoci to má jednu nevýhodu - nie je možné recyklovať, ale jeho výhodou je jasné, pre malé-veľké apartmány - wc misa s vertikálnym flushing nie zaberajú veľa miesta. Horizontálne problém je pomerne nový vynález, a je teraz v takmer všetky nové byty. Slash rovnaké edition je nové trendy povojnovej Sovietskej éry, keď návrhári, sanitárnej techniky, sa rozhodol, že 30-45 ° svahu dole na záhadný potrubia je revolučné riešenie. V zásade platí, že táto možnosť je tiež dobré, najmä preto, že obsahujú takmer všetky domy postavené v priebehu Chruščov, Brežneva a Gorbačov, a malý dôvod na to, ako sa zdá, už nahlásená.


4). Wc nádrž. Dnes je odôvodnené v minulosti jednoduchosť vykonáva toaletná vypustite nádrž ide do zabudnutia, a o zmene má prísť zlepšenie odrody. Najnovšie módne - dva-rýchlosť tank, ktorý zaviedol systém voda merania. Stlačením jedného tlačidla takto všetky vody, a stlačením ostatné je len časť, podľa potreby okamihu, týchto nádob umožňujú veľmi dobre uložiť vody v podmienkach, keď je veľmi žiaduce. Tiež dôležitým ukazovateľom je dnes a pokoj wc nádrž. Dôležité faktory, napríklad vzdialenosť - v týchto modelov nádrže a wc sú upevnené na špeciálnym rámom v plnom súlade s prianím svojho majstra. Táto nádrž môže byť namontovaný ako wc, a stúpať do výšky požadované. Takéto modely sa nazývajú "mono"a Všeobecné modely (neoddeliteľnou) - "compact". A, samozrejme, musíme venovať mimoriadnu pozornosť kvalite produktov.


To nie je zbytočné pripomenúť, že nákup wc len tí výrobcovia, ktorí poskytujú potrebné, záruku na svoje výrobky, inak sa môžete dostať misy, ktoré nielen nefunguje tak, ako potrebujete, ale tiež odbúrava v tých nevhodných chvíľach. Tiež by ste mali zvážiť, že takmer všetky zahraničné modely tankov nie sú určené na normálnu prácu s ruskou vodou, ktoré je často ťažké a plné rôznych škodlivých pre mnohé stavebné materiály, látky a nečistoty, ako napríklad chlór. Okrem toho, musíte pochopiť, že životnosť plastových wc sedadlo je oveľa nižšia, ako z porcelánu alebo dokonca železa, bez ohľadu na to, ako skvelé nebol rozdiel v cenách na nich. Inštalácia kvality zohráva úlohu aj v prípade, ak ste si zakúpili najlepšie na svete wc, ale nainštalovaný to zle, o normálnu prevádzku táto jednotka môže zabudnúť. Sú dva spôsoby, ako sa z tejto situácie - alebo pozvať na inštaláciu špecialista od výrobcu (napríklad ďalšie predávajúci-inštalatérske práce v predajni, kde ste si kúpili wc), alebo kúpiť funkčné, ale zároveň jednoduché na montáž a prevádzku model.


Niekoľko potrebné sa zamerať na štruktúr z najviac populárne dnes toalety. Najväčší dopyt záchodové misy napíšte "CD"s top špeciálna polica, ktorá nesie nádrže. Druhou najviac populárne sú toalety s tzv. "strop" tanks, ktoré prešli skúškou času v našej krajine, a majú mnoho výhod oproti iné typy, ako sú vysoko kvalitné mozgov v rovnakom pomere vody je zabezpečená pomocou gravitácie - ako viete, s visokoobrazovna nádrž vody klesá wc silnejší prúd, ako s "extra". To tiež dáva zmysel venovať pozornosť na niektoré "zastenny" modely tankov, ako aj priamo zabudované vo vodnej fajke. Avšak, opäť - mnoho importované modely nie sú prispôsobené na naše národné komunikácie, takže predtým, než si kúpite, budete musieť obrátiť sa na odborníka, aby preskúmala možnosť inštalácie všetky tieto veľmi "advanced" v súvislosti s našimi podmienkami modely tankov.


Design wc misy sú tiež rozdelené do typov, a tie hlavné sú Poppet, Kosarikov a najnovšie lievik. Prvé dve sú dobre známe, že každý Sovietsky osoba, a dokonca aj dnes slúžia ako vieru a pravdu, aby sa nové generácie, ktorí žijú v starších domoch. Disk wc je rímsu, ktorú tvorí zadnej stene. Ale v Kosarikov wc sedadlo zadnej steny hladké, ale má významný nakloniť dopredu. Lievik rovnaké toalety je celkom Západnej (cudzieho) vynález, hoci produkty tohto typu sú dnes k dispozícii v hmotnosť množstvo a domácich podnikov. Geometria lievik v týchto toalety, má veľký význam, je najlepšie zvoliť lievik s šikmé zadné steny, pretože strmé steny nesmie predchádzať ako negatívny jav ako nepríjemné striekajúcej vode, v nesprávnom čase.

Aby sa dal wc na ich vlastné, v zásade je potrebné len prirodzené, vynaliezavosť a nejaké základné znalosti. Je jasné, že prvá operácia, ktoré bude potrebné v tomto prípade urobiť, je nainštalovať nohy (p'Dascalu) wc na podlahe a jej prílohy na neho. Najbežnejší typ prílohu - dva alebo štyri skrutky, ktoré zabalené alebo priamo na podlahu, alebo (viac odporúčané) v zastavanom-podlahy hrubé pevné dosky. Avšak, s'distálnej môžete jednoducho nalepia na poschodí so špeciálne lepidlo, ale to ešte nie je našli správnu popularitu v našej krajine, ale v zahraničí to je veľký záujem.


Pripojte uvoľnenie wc, fanboy rúry rozhodne musíte zveriť odbornej. Ak nechcete mať neustále zaplavili poschodí, v prípade absencie potrebných odborných zručností ani sa snaží urobiť spojenie sami. To isté platí, ak sa chcete pripojiť k nádrži vody - dosť najmenší rozdiel od veľkosti nádrže, fed, a extra čistenie pracovných dní od latecause vody je poskytnutá na vás. Musíte mať na pamäti,'nezabudnite, že väčšina týchto "porúch" trpia dovoz Backa, a ak ste pred odchodom do obchodu nie konzultovať s poradcom vaše očné linky a kúpiť wc s nie celkom páči pripojenia, budete s najväčšou pravdepodobnosťou nebude môcť pomôcť aj profesionálne.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика