суббота, 30 ноября 2013 г.

Gumené dlaždice

Oblasti použitia gumené dlaždice

Medzi oblasti použitia gumy chodníkové dlaždice je potrebné zdôrazniť nasledovné oblasti:
  1. Športové a detské ihriská.
  2. Záhradné chodníky.
  3. Okolo bazénov.
  4. Telocvične a fitness centrá.


Hlavné prednosti použitia dlaždice tam detské ihriská v otvorených alebo uzavretých priestranstvách. To je v týchto miestach prevencie nehôd je dôležitou úlohou zamestnancov. A od pádu málo vtipálek s nadmorská výška sa môže stať kedykoľvek a veľmi rýchlo, pomocou attrabutes gumené dlaždice sa stáva veľmi dôležitá udalosť, ochrany dieťaťa pred zranením.

Výhody gumené dlaždice

V porovnaní s tradičnými dlažba gumová chodníkové dlaždice má počet nepopierateľné výhody:
  1. Dlaždice vyrobené z gumy drobkov je veľmi krásna: to má rôzne farby a krásne textúra a tvar dlaždíc môže byť najviac bizarné konfigurácie.
  2. Gumené dlaždice má dlhodobé použitie: v porovnaní s betónového povrchu je oveľa vyššia a dosahuje asi desať rokov.
  3. Gumené chodníkové dlaždice je veľmi jednoduché použitie a aplikáciu.

  4. Tento materiál v závislosti od pôsobnosti môže byť úplne vodotesný a vody-paropriepustný, čo zaručuje jeho vysokú drenážne vlastnosti.
  5. Gumené dlaždice nie je crack, nie rúcať a má vysokú pevnosť.
  6. Dlaždice vyrobené z gumy drobkov je odolnosť voči nízkym teplotám, ktorá umožňuje používať to, a pod drsné vonkajšie podmienky.
  7. Tento materiál je dodávaná zákazníkovi bez žetónov a trhliny, ktoré často vznikajú v iných náterov počas prepravy a inštalácie.
  8. Povrch gumené dlaždice zabraňuje posuvné a sa vzťahuje na škodu, materiály zdarma.
  9. Dlaždice vyrobené z gumy drobkov je minimálne riziko mechanického poškodenia, a v prípade poškodenia poťahového materiálu, ľahko udržiavateľné.

  10. Gumené dlaždice nie miznú a je dobré, materiál pre efektívnu druh registrácie.
  11. Tento materiál má vysokú zvuk-dôkaz vlastnosti a dobré ortopedické vlastnosti.

Výroba gumené dlaždice

Výroba gumených doska je vyrobená z gumy strúhanke. V súčasnosti realizovaná výroba gumené dlaždice jednoduché alebo dvojité. Pri vytváraní dual-layer verzia spodná vrstva výrobku je zvyčajne vyrobené z čiernej žetónov, a horná vrstva môže mať pridaním farbiva spoločné alebo najviac zábavná farby.


Gumené dlaždice môžu byť vytvorené v danom tuhosť, veľkosti a hrúbky. Okrem toho, formy dlaždíc výroba sa značne líšia v závislosti na poradí. Prax ukázala, že dizajn dlažba sa používa nie značky a trvanlivé dlaždice, a pre návrh detské ihriská je lepšie používať m''priestranný a svetlý dlaždice.

Ktorým gumené dlaždice

Gumené dlaždice, ktoré majú hrúbky 40 mm by mali byť položené na akúkoľvek vhodnú základňu, ktorá môže pôsobiť ako piesok, štrk alebo v pôde. Pri položení gumené dlaždice, betón poter nie je potrebné. Náter môže byť ľahko stohovať a na ich vlastnú, ako proces si nevyžaduje ďalšie vzdelávanie a špeciálne vybavenie, čo je užitočné najmä pri zakladaní malých detí a športové ihriská pre dach a chata oblastiach.

Ktorým gumová dlažba povrchu musí byť v prvom rade v súlade. To môže byť vykonané, napríklad, prostredníctvom suchá zmes cementu a piesku v pomere 1:6. Potom, pomocou videl alebo pílku na železo, dlaždice predložiť požadované geometrie a rozmery. Ak sa práca bude vykonávať na tuhé dôvody, potom na zariadenia povlakov odporúča tmel na polyuretánu a bitúmen základe.


Zdroj: www. stroy. ru

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика