четверг, 28 ноября 2013 г.

Muriva 2008-10-23 15:45:06

Výstavby a rekonštrukcie.

Muriva
2008-10-23 15:45:06

Rascle miest riešenie (posteľ vrstva) bude vyžadovať nejakú prax skôr, ako môžete urobiť to rýchlo, tak najprv zameria na správnosť inštalácie. V horúcom suchom počasí predtým, než začnete, musíte hydratujú Nadácie a tehál, ale skôr, než som dal tehly a umožniť kvapalina, ktorá sa odparuje z povrchu.


Základné techniky, ktorým
Masterok držať tak, že palec je na rovnakom riadku s perom a mieril k špičke čepele.
Kelmoj dial riešenie a pridať mu približný tvar lyžicou. Prijať riešenie, ako by rezanie je veľa kelmoj, jednoduché rýchly pohyb ruky.
Šíriť riešenie na hornom riadku, na nábežnej hrane stierky na Strednej línii tehly. S lyžicou tak, že riešenie miešať nadol, posuňte ho smerom k sebe tak, že budete mať dosť na posteli, aspoň na dve-tri tehly. Vziať na riešenie groove, stlačením tip lyžicou pri výkone jeho pozdĺž stredu postele. Vaše druhej strane, pochopiť tehla, ale nie položte palec na nosidlách dlhopisov strane, a on bude dotýkať označenie kábel Mason, keď ktorým tehly. Aby tehál v posteli vrstvu riešenie a výbava je vylisované z šev prebytok riešenie, s hranou hladítka pozdĺž prednej ploche steny.
Sprej úder budúci tehla, takže čistý vrstvy 10 mm s'jednota kopy. Stlačte tehál v susednej, rez stierky nad riešenie.
Majú uzatvorené tri tehla, skontrolovať úroveň ich vodorovnej polohe. Ak je to potrebné podstate ich zvládnuť stierkou na zarovnanie.
Priložiť úrovni vonkajšieho okraja tehly skontrolovať, čo sú presne. K posunu tehla na stranu, vedenie oči na posteľ, udržať ťuknutím ho na uhle 45 stupňov.

Stenovú konštrukciu s srd dlhopisov perá'zväzok
Nad určitú úroveň, hrúbka steny v pol-tehla stáva štrukturálne slabých, ak to nemá žiadnu podporu v podobe piliere, alebo regály, alebo nie, zmena smeru, ktoré priamo uhlov. Schopnosť vykonávať presné uhly potrebné počas výstavby väčšiny štruktúr, dokonca aj jednoduché záhradné ploty.


Označenie uhlov
Označte Nadácie a predné bočné steny s natiahnuté medzi označenie rejkami šnúry. Po naliatí Nadácie a tvrdnutie betónu známky rohy a predné bočné steny pomocou olovnice alebo úroveň, oprel sa o nich rosele kábel. Značky na konkrétne s'ich pripojenie s ceruzkou a priame železničné, potom skontrolujte Squareness budovaní námestia. Nakoniec, pozrite rovnosti markup, ťahá šnúru medzi známkami z rohov.

Položenie rohy
Po prvé, postupujte rohy vo forme krokov - zarážka. Položiť patch riešenie Nadácie, potom dal tri tehly v každom smere pozdĺž línie. Úroveň skontrolujte, či je umiestnenie všetkých tehál, vrátane ramenného medzi extrémne tehly.


Aby zarážok výška v p'Yat
rýchlosť series, meranie výšky riadkov v procese rozmerov železničnej príslušné úseky. Uhol postupujte steny striedavý bonder a lyžice tehly. Skontrolujte zvislej polohe uhol a muriva, uvedenie úrovni na bokoch steny.

Ktorým sa rovno časť
Vytiahnite označenie kábel medzi rohoch tak, aby to bolo presne zarovnané na vrchole prvý riadok.
Dal prvý priamy číslo, pohybujúce sa z kútov do centra. Blíži polovice minulého pár tehál dal v "suchu"a uistite sa, že to pôjde tak, ako má. Ak je to potrebné powderwhite Strednej alebo "zavrie" tehlovej na potrebnú veľkosť. Dať tehla na riešenie a konečne sa vzťahujú riešenie na oboch koncoch zavrie tehál a údery tehla oboch stranách. Výbava prebytok riešenie kelmoj. Po sérii medzi zarážok položiť rovnakým spôsobom, zakaždým zvyšovanie označenie kábla. Ak chcete pokračovať, ktorým sa až po prvé, výťah rohoch, takže zarážka požadovanú výšku a potom, ktorým tehly interval medzi nimi.

Ceny pre položenie tehál, steny blokov a montáž ţelezobetónového v Kyjeve.


Zdroj: http://stroymart. com. ua

Комментариев нет:

Отправить комментарий

Яндекс.Метрика